Την Τρίτη το τελευταίο «αντίο» στον Κωστή Στεφανόπουλου- Μηνύματα συγκίνησης για το θάνατο του

12:21 21/11/2016 - Πηγή: iPop

Την Τρίτη και συγκεκριμένα στις 14:00 το μεσημέρι αναμένεται συγγενείς και φίλοι να πουν το τελευταίο «αντίο» στον πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Παλαιού Ψυχικού.

Θυμίζουμε, πως ο Κ. Στεφανόπουλος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία 90 ετών και τα τελευταία εικοσιτετράωρα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο του αναφέρει, ότι ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας απεβίωσε στις 23:30 το βράδυ της Κυριακής

20 Νοεμβρίου του 2016.

Βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας:

Το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου θα ανοίξει αύριο Τρίτη και την Τετάρτη από την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Η είσοδος θα πραγματοποιείται από τη Βασ. Γεωργίου Β΄2 και ώρες προσέλευσης είναι: 10:00 – 14.00 και 17:00 – 20:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ελληνικής Προεδρίας:

Αύριο Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 14.00, θα τελεστεί η εξόδιος Ακολουθία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Παλαιού Ψυχικού

Ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος είναι συγκλονισμένος από τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Οι πολιτικοί στέλνουν τα δικά τους μηνύματα στήριξης στην οικογένεια του.

Να τονισθεί, πως όλοι οι πολιτικοί κάνουν ειδική αναφορά στο έργο, την ηθική αλλά και την ακεραιότητα του κ. Στεφανόπουλου.

Διαβάστε όλα τα συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Στεφανόπουλου:

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Κωστή Στεφανόπουλο

The post Την Τρίτη το τελευταίο «αντίο» στον Κωστή Στεφανόπουλου- Μηνύματα συγκίνησης για το θάνατο του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα