Τι σκέφτονται οι άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ;

22:01 24/4/2014 - Πηγή: iPop

Μπήκαμε μέσα στο ανδρικό μυαλό και μάθαμε τι σκέφτονται οι άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ. Ναι, οι περισσότερες πιστεύουμε, για να μην πούμε είμαστε σίγουρες, ότι εκείνη τη στιγμή μέσα στο μυαλό τους υπάρχε το απόλυτο κενό. Και όμως, έρευνες απέδειξαν ότι είμαστε λάθος! Και οι άνδρες σκέφτονται αν και στην θέα ενός γυμνού γυναικείου σώματος το μυαλό τους γίνεται πολύ προβλέψιμο!

«Ανάθεμα ! Ξέχασα να κάνω μπάνιο»

Κάθε άνδρας θα έπρεπε αυτή τη στιγμή που διαβάζει αυτές τις γραμμές να ζητήσει νοερά συγγνώμη από κάθε γυναίκα που μύρισε την απλυσιά του. Λογικά, ο καλός σου είχε στο πρόγραμμα να πλυθεί, αλλά δεν πρόλαβε, το ξέχασε, ήταν πολύ κουρασμένος… Κανένας άνδρας όμως δεν είναι περήφανος γι αυτό!

«Πόσο τέλειο είναι αυτό!»

Από την πλευρά του άνδρα, το καλύτερο ζευγάρι γυναικείου στήθους είναι αυτό που είδε πιο πρόσφατα γυμνό. Άραααα το δικό σου, άαααρα το εκθειάζει!

«Μην το ξεχάσω αυτό που γίνεται τώρα!»

Πολλές φορές οι άνδρες έχουν ορεξούλες ενώ η σύντροφος είναι απασχολημένη. Οπότε, πρέπει να μαζέψουν εικόνες για τις στιγμές που θα είναι μόνοι… ε, την στιγμή που γίνεται το μοιραίο σκέφτονται ότι θα πρέπει να το θυμηθούν τις μοναχικές στιγμές! Τι δεν καταλαβαίνεις;

Τραγούδια…..

Πολλοί άνδρες έχουν παραδεχθεί ότι κατά τη διάρκεια του σεξ σκέφτονται τραγούδια. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους: Α: Για να βρουν το σωστό ρυθμό, Β: Για να μην τελειώσουν γρήγορα! (όπως και να χει είναι καλύτερος τρόπος από το να σκεφτεί την γιαγιά του και αντί για καθυστέρηση να έχει πτώση!)

«Παίξτο ψύχραιμος»

Η πιο συχνή σκέψη ενός άνδρα είναι το να μην φανεί λιγούρι. Τι θα πει αυτό; Να μην πέσει με τα μούτρα στο στήθος σου όταν θα βγάλεις το σουτιέν, ή να μην σε πετάξει σαν νεάτερνταλ,που έχει να δει γυναίκα από πάντα, στο κρεβάτι!

«Μην πέσει!»

Μερικές φορές , τα πράγματα πάνε πολύ στραβά και η σημαία του άνδρα δυσκολεύεται και μένει μεσίστια. Το στρες και το αλκοόλ είναι οι συνήθεις ύποπτοι , αλλά ανεξάρτητα από το λόγο , είναι πολύ άσχημη εμπειρία για έναν άνδρα να απογοητεύει τη σύντροφό του!

«Να το δοκιμάσω ή….»

Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του κόλπα. Μερικά τα έχει δοκιμάσει, κάποια άλλα τα έχει αφήσει απλά στη φαντασία του. Κάθε φορά που βρίσκεται ένας άνδρας στο κρεβάτι με μία γυναίκα –και πόσο μάλλον μία γυναίκα που μόλις έχει μπει στη ζωή του, αναρωτιέται αν «τον παίρνει» να δοκιμάσει κάτι από αυτά ή να το αφήσει καλύτερα για να μην παρεξηγηθεί η σύντροφος του!

«Που τα έμαθε αυτά;»

Κανένας άνδρας δεν πρόκειται να παραπονεθεί που ξέρεις να κάνεις το διπλό ψαλίδι κρεμασμένη από το φωτιστικό ενώ κάθεσαι στην πολυθρόνα πάνω στο κρεβάτι! ΚΑΝΕΝΑΣ. Όλοι όμως θα αναρωτηθούν που τα έμαθες αυτά.

«ΝΑΙΙΙΙΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!»

Μπορεί να μην στο δείξει αλλά κατά τη διάρκεια ενός πολύ καλού σεξ ο άνδρας ενθουσιάζεται υπερβολικά πολύ! Ενθουσιάζεται και όταν κάνει μία καινούρια στάση και του βγαίνει πολύ επιτυχημένη. Γενικά ενθουσιάζεται! Αλλά δεν το δείχνει.

The post Τι σκέφτονται οι άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ; appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα