« Η κρίση είναι λέξη ελληνική ». Και το design παγκόσμια γλώσσα

19:01 24/4/2014 - Πηγή: iPop

45 από τους κορυφαίους Έλληνες δημιουργούς οπτικής επικοινωνίας συμμετέχουν για πρώτη φορά σε μια κοινή έκθεση με στόχο να μεταφέρουν το μήνυμα της δημιουργικότητας σε ολόκληρο τον κόσμο. Όλα αυτά στην Ελλάδα της κρίσης.

Οι δημιουργοί μοιράζονται τις αγωνίες τους, τους προβληματισμούς τους και δείγματα του ταλέντου τους: συνολικά, άλλωστε, έχουν περισσότερες από 1.240 διεθνείς και εθνικές διακρίσεις.

Μιλάμε για τους εξής, μεταξύ άλλων: Beetroot, Designers United, Charis Tsevis, K2 design,

Nomint, Π6, Kanella, Chris Trivizas design, Δημήτρης Αρβανίτης, Polka dot, Sereal designers, Bob Studio, 2yolk. Αν δεν τους ξέρετε πρέπει άμεσα να γνωρίσετε τη δουλειά τους, καθώς είναι καταξιωμένοι όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Και συνεχίζουν να φέρνουν διακρίσεις και εν μέσω κρίσης.

Έχουν ήδη γίνει 2 επιτυχημένες εκθέσεις στη Σμύρνη της Τουρκίας και τη Σόφια της Βουλγαρίας. Στην έκθεση θα συμμετέχουν και οι νικητές των διαγωνισμών στην Τουρκία και την Βουλγαρία ως μέρος της παγκόσμιας ανταλλαγής εικόνων για το πώς αντιλαμβάνονται την κρίση οι άλλοι.

Το project “Crisis is a Greek word” υλοποιεί η ομάδα Susurrus που δημιουργήθηκε για αυτό το σκοπό και αποτελείται από σχεδιαστές.

Crisis is a Greek word (Η κρίση είναι λέξη ελληνική)

Έναρξη: Παρασκευή 25 Απριλίου, 19.00 | Εγκαίνια 21.00
Διάρκεια: 25-28 Απριλίου
Είσοδος ελεύθερη
Χώρος: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα «Μηχανουργείου», Πειραιώς 100, Γκάζι

The post « Η κρίση είναι λέξη ελληνική ». Και το design παγκόσμια γλώσσα appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα