Ο Ν.Τόσκας καταδικάζει τη χρήση δακρυγόνων: «Η Κυβέρνηση πήρε αποφάσεις»

12:58 4/10/2016 - Πηγή: iPop

Τη ρίψη δακρυγόνων που πραγματοποιήθηκε κατά συνταξιούχων κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου τη Δευτέρα καταδικάζει ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας σε συνέντευξη του.

Ο αν. Υπουργός ο οποίος μιλώντας στον Real FM τόνισε:

«Είμαι ξεκάθαρος, δεν έπρεπε να γίνει χρήση δακρυγόνων. Ήταν υπερβολική η χρήση αυτή, γίνεται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις. Βέβαια, και με ώθηση να αντιμετωπίσουν αυτούς τους ανθρώπους δεν μπόρεσαν».

Ενώ εξέφρασε την άποψημ, πως η αντίδραση των συνταξιούχων είναι εν

πολλοίς δίκαιη, αναφέροντας:

Ζήτησαν να δουν τον Πρωθυπουργό, τους επετράπη να δουν κάποιο υπουργό, γιατί έλειπε εκείνη την ώρα ο Πρωθυπουργός, δεν ήθελαν, κι έτσι ξεκίνησαν τα επεισόδια. Σε ό,τι αφορά το δίκιο και εγώ συνταξιούχος είμαι, μη νομίζετε ότι δεν συμμεριζόμαστε τα προβλήματα αυτών των ανθρώπων, είμαστε στον έκτο χρόνο κρίσης και μνημονίων. Καταλαβαίνετε, η οργή αυτών των ανθρώπων δίκαιη εν πολλοίς, περισσεύει σε πολλές περιπτώσεις και υπερβαίνονται τα όρια από οποιαδήποτε πλευρά

Ο Νίκος Τόσκας δήλωσε:

«Ούτε ένα δακρυγόνο δεν είναι καλό, γι’ αυτό και πήραμε την απόφαση να μη γίνει άλλη φορά χρήση δακρυγόνων απέναντι σε εργαζόμενους ή συνταξιούχους, με ό,τι κινδύνους αυτό περικλείει».

Οι αποφάσεις της Κυβέρνησης:

Ο αν. Υπουργός σημείωσε, πως η Κυβέρνηση αποφάσισε η απαγόρευση χρήσης των δακρυγόνων να ισχύει από σήμερα και τόνισε:

Από το χθεσινό λάθος, βγήκαν διδάγματα και πήραμε αποφάσεις. Θα το τηρήσουμε. Από αυτήν τη στιγμή ισχύει αυτό που είπαμε

photo:Eurokinissi

The post Ο Ν.Τόσκας καταδικάζει τη χρήση δακρυγόνων: «Η Κυβέρνηση πήρε αποφάσεις» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα