Τι να ΜΗΝ φορέσεις στον γάμο της καλύτερής σου φίλης – Οδηγός για να μείνεις μακριά από μοιραία λάθη την πιο όμορφη μέρα της ζωής της

13:31 2/5/2022 - Πηγή: iPop

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι προσκλήσεις για γάμους θα αρχίσουν να καταφθάνουν στην πόρτα μας. Εάν η κολλητή σου είναι μια από τις επερχόμενες νυφούλες σίγουρα θα είσαι κατενθουσιασμένη αλλά και λίγο αγχωμένη. Και καθώς οι μέρες πλησιάζουν βλέπεις να σε πλησιάζει και το μεγάλο ερώτημα: “Τι θα βάλω;”. Οι επιλογές είναι σίγουρα πολλές, ωστόσο υπάρχουν ορισμένα outfits που πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις εάν θες να παραμείνετε φίλες και μετά τον γάμο.

Τι

να φορέσεις σε έναν καλοκαιρινό γάμο;

Τι να ΜΗΝ βάλεις εάν είσαι καλεσμένη σε έναν γάμο

Λευκό, μπεζ ή μαύρο

Αυτή η μέρα ανήκει δικαιωματικά στην νύφη και είναι η μόνη που πρέπει να φοράει λευκά. Για τον ίδιο λόγο πρέπει να αποφύγεις τις ζαχαρί, κρεμ και μπεζ αποχρώσεις. Ταυτόχρονα, το μαύρο δεν είναι ένα χρώμα που ενδείκνειται για μια χαρούμενη στιγμή σαν και αυτή.

Μίνι – αποκαλυπτικό Cocktail Dress

Εάν κάνεις εντυπωσιακή είσοδο στον γάμο με ένα αστραυτερό, κοντό και αποκαλυπτικό φόρεμα πολύ πιθανό να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, κάτι που δεν θα ήταν και το καλύτερο σενάριο για τον γάμο της καλύτερής σου φίλης. Γι’ αυτό επέλεξε κάτι πιο ήσυχο, κατά προτίμηση midi ή maxi που να είναι κλασσικό και σικ.

Οι άγραφοι κανόνες όταν κάνεις ένα δώρο γάμου!

Animal print

Για τους ίδιους λόγους που δεν πρέπει να εμφανιστείς στην εκκλησία ή την δεξίωση με ένα mini glam φόρεμα, πρέπει να αποφύγεις και τα λεοπάρ! Όταν πρόκειται για το κύριο ρούχο σου, το animal print είναι απαγορευτικό σε έναν γάμο. Ωστόσο, μπορείς πάντα να το προσθέσεις διακριτικά σε ένα τσαντάκι ή μια ζώνη.

Υπερβολικό μακιγιάζ

Το έντονο smokey eye ή τα σκούρα χρώματα δεν ταιριάζουν στην καλοκαιρινή και ανάλαφρη διάθεση ενός γάμου καθώς μπορεί να κάνει πιο άγριο και εκκεντρικό το look σου από ό, τι θα ήθελες. Κράτησε γήινους τους τόνους σε μάτια, πρόσωπο και χείλη και μην ξεχάσεις να προσθέσεις λάμψεις που θα απογειώσουν το make up σου.

Πολύ casual outfit

Δεν ξέρουμε το στυλ σου αλλά εάν συνηθίζεις να φοράς χαλαρά τζιν, t-shirt και αθλητικά στην καθημερινότητά σου καλό θα ήταν να τα αποχωριστείς την ημέρα του γάμου της καλύτερής σου φίλης. Εάν δεν αγαπάς ιδιαίτερα τα τακούνια μπορείς να επιλέξεις μια ίσια μπαλαρίνα ή μια εσπαντρίγια που ταιριάζουν άψογα στο καλοκαιρινό στυλ. Ένα χαλαρό κοστούμι σε παστελ απόχρωση είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Τι να ΜΗΝ φορέσεις στον γάμο της καλύτερής σου φίλης – Οδηγός για να μείνεις μακριά από μοιραία λάθη την πιο όμορφη μέρα της ζωής της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
– Οδηγός,– odigos