Άργησες πάλι να πας στο αεροδρόμιο; Έξυπνοι τρόποι να φτάσεις γρήγορα στην πύλη σου και να προλάβεις την πτήση

13:16 2/5/2022 - Πηγή: iPop

Πολλές φορές αδυνατούμε να προσδιορίσουμε με ακρίβεια τον χρόνο που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στο αεροδρόμιο, να περάσουμε τον έλεγχο και να είμαστε στην ώρα μας στην πύλη. Αν και οι αεροπορικές μας συμβουλεύουν να είμαστε εκεί δύο ώρες νωρίτερα λίγοι είναι αυτοί που όντως το τηρούν. Εάν είσαι από αυτούς που τρέχουν για να προλάβουν την πτήση τους σου έχουμε μερικά tips για να φτάσεις στην πύλη του αεροδρομίου γρήγορα.

Πόση ώρα πριν την πτήση πρέπει να φτάνουμε στο αεροδρόμιο;

Μικρά tips
για να φτάσεις στην πύλη του αεροδρομίου γρήγορα

Προετοίμασε το εισιτήριο και την ταυτότητά σου

Είτε προτιμάς τα ψηφιακά εισιτήρια είτε τα εκτυπωμένα, καλό θα ήταν να μην τα ψάχνεις εκείνη την ώρα μέσα στην τσάντα σου. Βάλτα σε ένα σημείο που θα γνωρίζεις εξαρχής ότι βρίσκονται και φρόντισε να έχεις εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε αυτό.

Διάλεξε την σωστή ουρά

Όταν βρίσκεσαι στο check – in βρες τη συντομότερη γραμμή στην οποία μπορείς να πας. Εάν στέκεσαι σε μια γραμμή και βλέπεις μια άλλη που κινείται πιο γρήγορα ή είναι πιο μικρή, προτίμησε την άλλη, αλλά ευγενικά και χωρίς να προκαλέσεις ταραχή.

Όσα δεν πρέπει ν’ αγοράζεις ποτέ απ’ το αεροδρόμιο

Pexels

Θυμήσου να κάνεις check-in έγκαιρα

Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να αφήνουν το check-in για το αεροδρόμιο επειδή πρέπει να επιλέξεις θέσεις όταν κάνεις web check-in. Λάβε υπόψη ότι ορισμένες αεροπορικές εταιρείες χρεώνουν τώρα ένα τέλος για το check-in στο αεροδρόμιο, αλλά, πιο σημαντικό, εάν κάνεις web check-in, μπορείς να συμμετάσχεις στη γραμμή παράδοσης αποσκευών, η οποία είναι σχεδόν πάντα μικρότερη από την κανονική ουρά για check-in.

Δώσε βάση στις επιτρεπόμενες αποσκευές

Όλες οι στρατηγικές σου για να φτάσεις γρήγορα προς την πύλη σου θα ακυρωθούν αμέσως εάν οι αποσκευές σου υπερβούν το όριο. Απλά θα χάσεις χρόνο καυγαδίζοντας με το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας για να αφήσεις τις υπέρβαρες αποσκευές να περάσουν, αλλά, τελικά, συνήθως καταλήγεις να πληρώσεις.

Να είσαι έτοιμος για τον έλεγχο

Καλό θα ήταν όταν ντυθείς για να πας στο αεροδρόμιο να έχεις στο νου σου ότι κάποια ρούχα ή κοσμήματα μπορεί να “χτυπήσουν”. Σε κάθε περίπτωση απαλλάξου έγκαιρα από τα μεταλλικά αντικείμενα όπως π.χ. την ζώνη σου και θυμήσου ότι μπορεί να χρειαστεί να βγάλεις τα παπούτσια σου άρα καλό θα ήταν να προτιμήσεις αυτά που μπαίνουν και βγαίνουν γρηγορότερα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Άργησες πάλι να πας στο αεροδρόμιο; Έξυπνοι τρόποι να φτάσεις γρήγορα στην πύλη σου και να προλάβεις την πτήση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άργησες, Έξυπνοι,argises, exypnoi