Τι να κάνεις στις διακοπές του Πάσχα

20:30 16/4/2014 - Πηγή: iPop

Έφτασε επιτέλους η στιγμή που κλείνεις τον υπολογιστή στο γραφείο και πας να ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου για την εκδρομή στο χωριό σου! Υπέροχο! Αλλά πως θα περάσεις τον χρόνο σου στο χωριό; Σου έχουμε μερικές απλές ιδέες για τις διακοπές του Πάσχα!

Κοιμήσου!

Τόσες βδομάδες στη δουλειά (μετράμε από τις τελευταίες διακοπές των Χριστουγέννων) δεν σήκωσες κεφάλι. Η κούραση έχει ζωγραφιστεί στο πρόσωπο σου και η έλλειψη ύπνου έχει επηρεάσει τις επιδόσεις σου! (Τα έχει πει άλλωστε και η ψυχολόγος Ευτυχία Μανωλαράκη στην εκπομπή Psycho Series)

Τώρα ήρθε η ώρα να καλύψεις όλες τις χαμένες ώρες ύπνου!

Γίνε ένα με τη φύση!

Πόσο μπετό και άσφαλτο να αντέξεις; Βρίσκεσαι σε μία περιοχή της Ελλάδας όπου η φύση οργιάζει γύρω σου! Γέμισε τα πνευμόνια σου με καθαρό αέρα, μύρισε τα λουλούδια, πλημμύρισε τα μάτια σου από το πράσινο και κράτα γερά όλα αυτά για να έχεις δυνάμεις όταν επιστρέψεις στην πόλη!

Γνώρισε την οικογένεια σου!

Μέσα στη καθημερινότητα, όσο και να αγαπάς την οικογένεια σου, ξεχνάς να μιλάς μαζί τους. Μπορεί η ζωή να τρέχει μπροστά στα μάτια σου και να μην έχεις την πολυτέλεια του χρόνου να την ακολουθήσεις ή απλά να σηκώσεις το τηλέφωνο σου και να πάρεις τη γιαγιά στο χωριό! Τώρα που έχεις πατήσει φρένο στους τρελούς ρυθμούς, κάτσε να πιεις ένα καφέ με τους γονείς σου, τη γιαγιά, τα αδέρφια και προσπάθησε να συσφίξεις τις σχέσεις μαζί τους.

Διάβασε!

Δεν μιλάμε για τις σημειώσεις για το επόμενο Project για τη δουλειά σου! Μιλάμε για λογοτεχνικά βιβλία, τη συλλογή ποιημάτων, το ημερολόγιο σου βρε παιδί μου! Διάβασε όλα όσα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου να διαβάσεις αλλά καθημερινά δεν προλαβαίνεις!

Φάε!

Οκ, και στη πόλη τρως. Ο ντελιβεράς της γειτονιάς σου σίγουρα μπορεί να μας το επιβεβαιώσει! Πόσες φορές τον χρόνο όμως έχεις την ευκαιρία να φας φαγητό από 100% αγνά προϊόντα, που σου έχουν μαγειρέψει άλλοι και δεν χρειάζεται να νιώσεις και τύψεις; Θα σου πούμε εμείς! Λίγες! Βασικά, μόνο όταν πας στο χωριό! Πιάσε λοιπόν το πασχαλινό κουλουράκι (μπορείς να δώσεις στη γιαγιά σου τη συνταγή του Μύρωνα Στρατή), το τσουρέκι και τη μαγειρίτσα, και σταμάτα να τρως μόνο όταν σκάσεις!

The post Τι να κάνεις στις διακοπές του Πάσχα appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα