Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (9/7/2017)

07:10 9/7/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, η καθημερινότητα σε κουράζει και νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις καινούρια πράγματα. Μην ανησυχείς, λοιπόν, γιατί πολύ σύντομα θα σου δοθεί η δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς προς αυτή την κατεύθυνση. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι προετοιμασμένος και σε εγρήγορση να αρπάξεις την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Το κίνητρο για την αλλαγή πηγάζει από μέσα σου και αυτό θα είναι ισχυρό για να σε κάνει αποτελεσματικό.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, καλό είναι να διατηρήσεις ψυχραιμία και αποστάσεις από καταστάσεις παράλογες που θα συμβαίνουν γύρω σου. Για κάποιο λόγο θα

υπάρξουν παρανοήσεις σε διάφορα θέματα με τους ανθρώπους που σε περιστοιχίζουν και ως αποτέλεσμα θα δημιουργηθούν ακόμη και διαπληκτισμοί. Εσύ φρόντισε να ελιχθείς ανάμεσα σε αυτό το άστατο σκηνικό και καλό θα είναι να μείνεις αμέτοχος, όσο αυτό σου επιτρέπεται. Έτσι θα προστατέψεις και τις σχέσεις σου και τη μελλοντική εξέλιξη.

Δίδυμοι

Αυτές οι ημέρες, αγαπητέ Δίδυμε, προωθούν το κοινωνικό σου πρόσωπο και σου δίνουν τη δυνατότητα να βρεθείς ανάμεσα σε ανθρώπους. Θα κληθείς να συμμετάσχεις σε συνεστιάσεις, γεγονός που θα αναδείξει μια ευκαιρία για την προώθηση των σχεδίων. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς την εύνοια των πλανητών και να χειριστείς έξυπνα αυτές τις καταστάσεις , ώστε να οδηγηθείς σε πρόοδο. Πρόσεξε πολύ την εικόνα που θα δώσεις στους άλλους, καθώς από εκεί θα εξαρτηθεί η επιτυχία σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, οι ημέρες αυτές δοκιμάζουν την αντοχή σου γεμίζοντας ασφυκτικά το πρόγραμμά σου. Την ίδια στιγμή θα κληθείς να επιλύσεις υποθέσεις που δεν είχαν διευθετηθεί. Προκειμένου να αντιμετωπίσεις τις απαιτήσεις της καθημερινότητας , καλό θα ήταν να χτίσεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να γίνεις αποτελεσματικός. Έτσι θα ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις σου χωρίς χρονοτριβή.

Λέων

Το κλίμα είναι πολύ ευνοϊκό για εσένα, αγαπητέ Λέων, και αυτό σε βοηθάει να συνεχίσεις την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων σου. Ακόμη και αν αυτοί είναι μεγαλεπήβολοι, μην απογοητεύεσαι. Τα σωστά πρόσωπα που θα εμπιστευτείς και θα τα αφήσεις να σταθούν πλάι σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις εκεί που ονειρεύεσαι. Μην αφήνεις τις αμφιβολίες να σε κρατήσουν πίσω.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου , γιατί η κούραση είναι εμφανής πια. Πρόσεξε το σώμα σου και παράλληλα δώσε τροφή στο πνεύμα σου , μέσω της ψυχαγωγίας που σε ευχαριστεί. Όλα αυτά θα σου ξαναδώσουν την αυτοπεποίθηση και την ενέργεια που έχεις χάσει το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, σήμερα φρόντισε να είσαι λίγο προσεχτικός ,γιατί είσαι πιο επιρρεπής σε μικροτραυματισμούς και σε απώλεια αντικειμένων.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, θυμίζεις θηρίο σε κλουβί και νιώθεις έντονα την τάση να αλλάξεις δραστικά τη ζωή σου. Μέχρι εδώ είναι αποδεκτό. Όμως, μην αφήσεις αυτή την εσωτερική σου ανάγκη να σε παρασύρει διώχνοντας τη λογική από τις ενέργειές σου. Θα σε οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που τελικά δεν θα αποφέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα. Απεναντίας, θα χάσεις ενέργεια και θα απογοητευτείς. Επιστράτευσε ,λοιπόν, τη λογική και κινήσου με ψυχραιμία.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό σε προωθεί, αγαπητέ Σκορπιέ, και σε φέρνει στο επίκεντρο των συναντήσεων και των συζητήσεων. Η παρουσία και η δραστηριότητά σου εκτιμώνται από τους γύρω σου και αυτό σου δίνει πόντους. Γίνεσαι αγαπητός στον κοινωνικό σου περίγυρο και θα υπάρξουν πολλοί που θα θελήσουν να σε βοηθήσουν με τα σχέδιά σου. Φρόντισε να χειριστείς σωστά την κατάσταση , ώστε έχεις ένα πολύ επιτυχημένο μέλλον. Διανύεις μια κομβική περίοδο.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, καλό είναι το παρελθόν να μένει εκεί που ανήκει. Τι σημαίνει αυτό; Σκέψου πολύ σοβαρά τί έχεις περάσει και πόσο έχεις κοπιάσει σε διάφορες περιστάσεις και θα συνειδητοποιήσεις την αξία τους. Αν πρόσωπα που έχουν περάσει από τη ζωή σου επανέρχονται και ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία, μην τα αποδεχτείς αυθόρμητα. Αναλογίσου τις εμπειρίες σου και απόδειξε αν έμαθες το μάθημά σου. Όσο σκληρό κι αν είναι η δεύτερη ευκαιρία δεν είναι για όλους.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, ήρθε η ώρα που θα αναπνεύσεις με ανακούφιση και αγαλλίαση. Καιρό τώρα παλεύεις με θεούς και δαίμονες για να επιτύχεις τους στόχους σου και αυτό σε έχει εξουθενώσει. Δεν χρειάζεται να συνεχίσεις άλλο πια, μιας και τα πολυπόθητα αποτελέσματα ήρθε η στιγμή να τα απολαύσεις. Μπορείς να το γιορτάσεις με τα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και σε έχουν στηρίξει μέχρι τώρα. Όλοι οι άλλοι ας μην είναι καλεσμένοι στη γιορτή σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το παρελθόν μπλέκεται με το παρόν με έναν περίεργο τρόπο. Μέσω του παρελθόντος θα σου προταθεί εντελώς αναπάντεχα να ξεκινήσεις κάτι νέο. Θα χρειαστεί, όμως, να είσαι πολύ προσεχτικός και καχύποπτος απέναντι σε αυτή την πρόταση προκειμένου να την αντιμετωπίσεις με λογική και να δεις αν είναι συμφέρουσα για εσένα. Καμιά φορά ο θησαυρός αποδεικνύεται άνθρακας!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, πολύ ευχάριστο το κλίμα για εσένα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Έχεις την ικανότητα να μεταφέρεις με επιτυχία τις σκέψεις σου και αυτό σε βοηθάει να επιτυγχάνεις όλα όσα σχεδιάζεις. Παράλληλα, διατηρείς χαμηλούς τόνους στη ζωή σου και αυτό δείχνει την αυτοπεποίθησή σου. Είσαι μια ήρεμη και αποτελεσματική δύναμη. Το κέφι σου είναι εμφανές και δεν διστάζεις να το δείχνεις στις κοινωνικές σου συναναστροφές.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (9/7/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα