Αιτία για το θάνατο του 22χρονου στη Ζάκυνθο μια selfie | Στις 8 οι συλλήψεις

21:22 8/7/2017 - Πηγή: iPop

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, φαίνεται ότι αιτία για το έγκλημα στο Λαγανά της Ζακύνθου, όπου και πέθανε ο Αμερικανός 22χρονος από ξυλοδαρμό μπράβων, έγινε μια selfie που τράβηξε ο ίδιος και η παρέα του με μία σερβιτόρα του μπαρ όπου διασκέδαζαν.

Συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, αναφέρεται ότι ο νεαρός Bakari Henderson και η παρέα του έβγαλαν μια φωτογραφία με την σερβιτόρα του μπαρ, όπου διασκέδαζαν, με τον μπράβο του μαγαζιού να ενοχλείται

και να γίνεται η αφορμή να ξεκινήσει ο καυγάς.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχουν στην κατοχή τους οι αρχές, ο 22χρονος τρέχει προς την έξοδο και ακολουθείται από τον 32χρονο υπάλληλο του μπαρ μαζί με άλλους έξι σερβικής καταγωγής. Αφού τον προλαβαίνουν, ακολούθησε ο βίαιος ξυλοδαρμός και ο θάνατος του Αμερικανού τουρίστα.

Νωρίτερα, οι διαπιστώσεις του ιατροδικαστή αναφέρουν ότι ο θάνατος προήλθε από σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προήλθαν από χτυπήματα, τα οποία επέφεραν εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι πληροφορίες από την ιατροδικαστή αναφέρουν ότι οι δράστες χτύπησαν με μανία τον άντρα και δεν σταμάτησαν να τον χτυπούν και όταν είχε πέσει πλέον αναίσθητος στο έδαφος και ενώ δεν μπορούσε να αμυνθεί.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας ήρθαν να προστεθούν άλλες οκτώ συλλήψεις ατόμων σερβικής καταγωγής. Η έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, ταυτοποίησε αμέσως μεταξύ των δραστών, έναν 34χρονο Έλληνα και έναν 32χρονο Βρετανό-Σέρβο, οι οποίοι και συνελήφθησαν λίγη ώρα μετά το συμβάν.

Photo: Ημέρα ΖακύνθουΔιάβασε επίσης:

Ζάκυνθος: Εγκεφαλική αιμορραγία προκάλεσε τον θάνατο του Αμερικανού-Οι δηλώσεις της οικογένειας

The post Αιτία για το θάνατο του 22χρονου στη Ζάκυνθο μια selfie | Στις 8 οι συλλήψεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα