Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (8/7/2017)

09:01 8/7/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, διανύεις μια δημιουργική περίοδο με πολλές προοπτικές επιτυχίας. Το σύμπαν συνωμοτεί προς όφελός σου και σε βοηθάει να υλοποιήσεις το πρόγραμμά σου και κατά συνέπεια τον τελικό σου στόχο. Θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τη γοητεία σου και να διευρύνεις τους κύκλους επαφών σου. Η σκέψη σου είναι δημιουργική και εσύ μπορείς να είσαι αποτελεσματικός παρά τα όποια εμπόδια βρεθούν στο δρόμο σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η περίοδος αυτή είναι πολύ κουραστική, απαιτεί από εσένα έντονη προσπάθεια και πολλές φορές να ξεπερνάς το όριά σου. Συνέχισε την προσπάθεια και μην εγκαταλείπεις.

Σύντομα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν, αρκεί να παραμείνεις προσγειωμένος και πειθαρχημένος. Δε σε βοηθάει η καταθλιπτική συμπεριφορά και η τάση να χάνεσαι από την πραγματικότητα.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, ήρθε η ώρα να ανταμειφθείς για τους κόπους και τις προσπάθειές σου. Το σύμπαν σε βοηθάει στην επίτευξη των στόχων σου σιγά-σιγά. Τα βήματα θα είναι μικρά και σταθερά, αλλά στο τέλος της διαδρομής θα έχεις σίγουρη επιτυχία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να προετοιμαστείς για τα νέα δεδομένα, τα οποία θα σου φέρουν και νέες αρμοδιότητες. Οι δικοί σου άνθρωποι θα είναι στο πλάι σου για να σε στηρίξουν και να σε ξεμπλοκάρουν αν χρειαστεί.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, την περίοδο αυτή δείχνεις μια τάση εσωστρέφειας και αυτό δεν είναι εύκολα αποδεκτό από τον κοινωνικό σου περίγυρο που το σχολιάζει μάλλον αρνητικά. Η καθημερινότητά σου μοιάζει χαώδης και πολύπλευρη, για αυτό βάλε τις υποχρεώσεις σου σε μια σειρά και ακολούθησε το πρόγραμμά σου με πειθαρχία. Έτσι θα βρεις λίγο χρόνο και για εσένα.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, μην στέκεσαι τόσο σκληρός κριτής απέναντι στον εαυτό σου. Κάποιες φορές οι στόχοι που μας τίθενται δεν είναι ρεαλιστικοί, με αποτέλεσμα η αναμενόμενη αποτυχία να μας χαλάει την ψυχολογία. Σε αυτή την κατάσταση βρίσκεσαι και εσύ τώρα. Τα αποθέματα δύναμής σου είναι δικά σου και καλό είναι να τα χρησιμοποιήσεις για να διασφαλίσεις τις δικές σου ισορροπίες , όχι των άλλων.

Παρθένος

Μην μπερδεύεσαι στις σκέψεις σου, αγαπητέ Παρθένε. Έχεις κάποιες αμφιβολίες σχετικά με ένα θέμα βαρύνουσας σημασίας και δεν μπορείς να το βγάλεις από το μυαλό σου. Ωστόσο, μην το αφήσεις να σε παρασύρει σε πράξεις ανούσιες. Επικεντρώσου σε πραγματικά γεγονότα και ουσιώδη για τις εξελίξεις. Η αλήθεια είναι ότι η πρόοδος είναι αργή αλλά είναι και σταθερή. Σύντομα θα δεις τα αποτελέσματα που περιμένεις. Δείξε ωριμότητα και υπευθυνότητα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, διανύεις μια περίοδο που βρίσκεσαι στο στόχαστρο του στενού κοινωνικού σου κύκλου. Ο καθένας έχει άποψη για εσένα και τις κινήσεις σου και σε κριτικάρουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Σταμάτησέ τους τώρα. Μόνο εσύ μπορείς να γνωρίζεις τα κίνητρά σου και όλα τα δεδομένα που σε αφορούν. Για αυτό περιφρούρησε όσα σε αφορούν και δείξε σε όλους ποια είναι τα όριά σου. Θα πρέπει να τα σεβαστούν και εσύ είσαι αυτός που θα το επιτύχεις.

Σκορπιός

Την περίοδο αυτή σε χαρακτηρίζει η δύναμη και η ενέργεια που σε βοηθούν να αντιμετωπίσεις κάθε εμπόδιο, αγαπητέ Σκορπιέ. Το γεγονός αυτό δεν περνάει απαρατήρητο και μάλιστα απολαμβάνεις την εκτίμηση των προσώπων γύρω σου. Συνέχισε να κοπιάζεις και να εστιάζεις στον στόχο, καθώς έτσι θα φτάσεις στην επιτυχία που προσδοκείς. Το σύμπαν είναι σύμμαχός σου και μάλιστα θα φανεί γενναιόδωρο απέναντί σου προκαλώντας σου έκπληξη.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί ιδιαιτέρως, αγαπητέ Τοξότη και αυτό θα γίνει αισθητό με τις αλλαγές που θα δεις στη ζωή σου. Το κοπιαστικό παρελθόν και οι προσπάθειες αποδίδουν πλέον τους καρπούς τους, γεγονός που σε ανταμείβει συναισθηματικά. Νέοι δρόμοι αναμένεται να ανοίξουν μπροστά σου και καθένας από αυτούς χαρακτηρίζεται ελπιδοφόρος και επιτυχής. Η επιλογή μένει να γίνει από εσένα και μόνο!

Αιγόκερως

Το παρελθόν επιστρέφει για εσένα, φίλε Αιγόκερε. Αν και προσπάθησες πολύ να το διευθετήσεις και να το αφήσεις πίσω σου, εκείνο σου χτυπάει και πάλι την πόρτα προσπαθώντας με τεχνάσματα να σε δελεάσει. Εσύ, όμως, καλό είναι να μην ξεχνάς τις εμπειρίες σου και να μαθαίνεις από αυτές. Έτσι θα διαπιστώσεις ότι δεν αξίζει πάντα να δίνεις μια δεύτερη ευκαιρία, ειδικά σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει ελπίδα αλλαγής.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, είσαι αρκετά ανήσυχος τελευταία και φαίνεται να υπάρχει σύγχυση στο μυαλό σου. Καλείσαι, λοιπόν, να πάρεις τις αποφάσεις σου και να διαλέξεις τι επιθυμείς να κάνεις σχετικά με προσωπικά σου θέματα. Σύμμαχός σου θα είναι ένα πολύ δικό σου πρόσωπο που φαίνεται να σε στηρίζει και να σε οδηγεί σε απαντήσεις. Σε κάθε περίπτωση, σκέψου ψύχραιμα και πάρε τα ρίσκα σου ,αν χρειαστεί, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, απόλαυσε την εύνοια που σου χαρίζει απλόχερα το πλανητικό σκηνικό. Χαλάρωσε και ζήσε το υπέροχο αυτό συναίσθημα ικανοποίησης και αισιοδοξίας. Μην αφήσεις ,όμως, όλα αυτά ανεκμετάλλευτα. Δραστηριοποιήσου και κάνε τον προγραμματισμό σου. Τώρα που έχεις καθαρό μυαλό και ενέργεια κάνε τα σχέδιά σου και βάλε τάξη όπου χρειάζεται.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (8/7/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα