Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (29/3/2017)

06:59 29/3/2017 - Πηγή: iPop
Κριός

Το τελευταίο διάστημα έχεις κάνει πολύ σκληρή και καλή δουλειά, που επιτέλους απολαμβάνεις τους καρπούς όσων πέτυχες. Κάνε μια μικρή παύση λοιπόν για να ξεκουραστείς και να το απολαύσεις στο έπακρο. Φρόντισε να μείνεις πιστός στον εαυτό σου και τις ιδέες σου, και να μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε επηρεάσει και να σε βγάλει από την ορθή πορεία που έχεις χαράξει.

Ταύρος

Η πίεση του τελευταίου διαστήματος σε έχει κουράσει πολύ ψυχολογικά και σωματικά, με αποτέλεσμα να έχεις ξεπεράσει τα όρια αντοχής σου και πλέον να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις. Κάνε μια μικρή ανάπαυλα, ώστε να

ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς, γιατί το έχεις ανάγκη. Κατόπιν, με καθαρή σκέψη και γεμάτες μπαταρίες πια, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου και να ασχοληθείς με ζητήματα οικογενειακής φύσεως που θα έρθουν στο προσκήνιο.

Δίδυμοι

Επιτέλους βρίσκεις την ευκαιρία που έψαχνες και το κατάλληλο έδαφος να προχωρήσεις στην υλοποίηση σκέψεων και επιδιώξεων. Με την Σελήνη να κινείται στον Ταύρο από το μεσημέρι και μετά και να σε επηρεάζει θετικά, θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις με επιτυχία ό,τι έχεις δρομολογήσει. Και φυσικά μεγάλη θα είναι η συμβολή των κοντινών σου ανθρώπων σε αυτό, που δε σταματούν να είναι δίπλα σου και να σε συμβουλεύουν. Μην φοβάσαι τίποτα λοιπόν, αφού φαίνεται να έχεις κάθε πιθανότητα να βγεις νικητής σε ό,τι κάνεις.

Καρκίνος

Έχεις την τάση να αφήνεις άλυτες υποθέσεις να συσσωρεύονται και να εμφανίζονται ξανά και ξανά μπροστά σου, με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι, ενώ παράλληλα θες να υλοποιήσεις νέα σχέδια. Θα έχεις έτσι πολλά μέτωπα ανοιχτά και θα τρέχεις και δε θα φτάνεις. Κλείσε πρώτα ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος και κατόπιν κάνε νέα ξεκινήματα. Μόνε έτσι θα κινείσαι άνετα και χωρίς πίεση.

Λέων

Το τελευταίο διάστημα ήσουν αρκετά αδρανής και η παθητική σου αυτή στάση είχε ως αποτέλεσμα να προχωράνε οι εξελίξεις χωρίς να έχεις απολύτως κανένα έλεγχο των καταστάσεων. Βλέποντας λοιπόν ότι αυτό είναι εντελώς λάθος, σήμερα βρίσκεις την ενέργεια και την αποφασιστικότητα να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να βάλεις μια σειρά. Έτσι, θα ξέρεις που βαδίζεις και θα είσαι σαφώς πιο ήρεμος.

Παρθένος

Η αυτοπεποίθηση και η καλή σου ψυχολογία σήμερα είναι στα ύψη και κανείς ή τίποτα δεν θα μπορέσει να σε πτοήσει. Εκμεταλλεύσου όλο το δυναμισμό και την αισιοδοξία που σε διακατέχουν, ώστε να κάνεις τώρα πράγματα που καιρό δίσταζες και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Καλό θα ήταν να δώσεις μια προτεραιότητα σε επαγγελματικά ζητήματα, γιατί ίσως αργότερα να μην δέχεσαι όλη αυτή την εύνοια.

Ζυγός

Τα προβλήματα και οι δυσκολίες που αντιμετώπιζες τελευταία, σε είχαν κουράσει πολύ, κυρίως ψυχολογικά. Σήμερα όμως, οι αστρολογικές όψεις έρχονται να σε ανακουφίσουν και να σε ξεκουράσουν, εξαλείφοντας καθετί που σε δυσκόλευε. Συνέχισε έτσι, λύνοντας τις υποθέσεις σου στην ώρα τους, χωρίς να μαζεύονται και να σε πνίγουν.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για μια ανασκόπηση της ζωής σου, καθώς γύρω σου δεν υπάρχει κάτι που να σε αποσυντονίσει ή να σε απασχολεί. Φρόντισε λοιπόν να κλειστείς στον εαυτό σου και να κάνεις μια αξιολόγηση της πορείας σου ως τώρα. Μέσα σε όλο αυτό φρόντισε να μην παραμελείς τον εαυτό σου.

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει ιδιαίτερα εσωστρεφή και άκρως απογοητευμένο από άτομα και καταστάσεις. Κάνεις όμως λάθος που πιστεύεις ότι κανένας δε σε υπολογίζει και δε σε αγαπάει. Αν το σκεφτείς καλύτερα, χωρίς να αφήνεις τον υπερβολικό σου συναισθηματισμό να σε επηρεάζει, θα δεις ότι δεν είναι έτσι και ότι κατηγορείς χωρίς λόγο τα κοντινά σου άτομα.

Αιγόκερως

Είναι καιρός να αναθεωρήσεις την γνώμη σου για τον χαρακτήρα και τις προθέσεις ορισμένων ατόμων, που ίσως έκρινες λάθος. Έτσι, θα είσαι γενικότερα πιο καχύποπτος στο εξής και θα καταλαβαίνεις ευκολότερα ποιοι αξίζουν να είναι δίπλα σου και ποιοι όχι.

Υδροχόος

Σήμερα τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα και αγχωτικά στη ζωή σου. Τα σχέδιά σου κωλυσιεργούν, ενώ έρχεσαι συνεχώς σε ρήξη με οικεία σου άτομα. Φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος όσο γίνεται και να φέρεσαι πιο διπλωματικά, για να αποφύγεις τα χειρότερα.

Ιχθείς

Η σημερινή ημέρα φέρνει νέα δεδομένα, που δεν υπολόγιζες και σε βγάζουν από τη σειρά σου. Επιστράτευσε την ευφυΐα και τη λογική σου, και να είσαι σίγουρος πως θα καταφέρνεις να συντονιστείς στη νέα πραγματικότητα, κάνοντας σχέδια εκ νέου. Σε αυτό σε βοηθάει ιδιαίτερα η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο, οπότε οι πιθανότητες αποτυχίας είναι ελάχιστες.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (29/3/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα