Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (21/7/2017)

07:40 21/7/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, οι εξελίξεις στη ζωή σου συνεχίζονται αργά και σταθερά και αυτό σε χαροποιεί ιδιαιτέρως. Φρόντισε να κρατήσεις ένα χαμηλό προφίλ και να έχεις υπομονή μέχρι να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Προσπάθησε να ακολουθήσεις τη ροή χωρίς να σε πιάνει ανησυχία ή να θέλεις να κινηθείς πιο γρήγορα. Στη διαδρομή σου αυτή φρόντισε να έχεις τον έλεγχο εσύ, κρατώντας διακριτικά σε απόσταση τους δικούς σου ανθρώπους που μοιάζουν βιαστικοί να δουν τα αποτελέσματα.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, καλό είναι να κινηθείς σε χαμηλούς τόνους και να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός στην συμπεριφορά σου, γιατί

θα είσαι επιρρεπής σε διαμάχες και συγκρούσεις. Επομένως, κινήσου με διακριτικότητα χωρίς να προκαλείς ανθρώπους και καταστάσεις και έτσι θα καταφέρεις να αποφύγεις μπερδέματα που θα σου δημιουργήσουν προβλήματα κάπου παρακάτω. Θα δεις ότι σύντομα τα δεδομένα θα αλλάξουν και θα χαλαρώσουν οι εντάσεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και σου δίνει τη δυνατότητα να προοδεύσεις και μάλιστα να αλλάξεις ριζικά τη ζωή σου. Η ευκαιρία θα σου παρουσιαστεί μέσα από τη στήριξη και την παρακίνηση που θα σου προσφέρει ένα ιδιαίτερο άτομο που εκτιμά και σέβεται τον χαρακτήρα και τις δυνατότητές σου. Άρπαξε την ευκαιρία και εκμεταλλεύσου την εύνοια αυτή ,έτσι ώστε να επιτύχεις όσα ονειρεύεσαι.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, το πλανητικό σκηνικό προωθεί την διαλεύκανση μυστικών υποθέσεων, ώστε να βγουν στην επιφάνεια δεδομένα του παρασκηνίου. Μπορεί να νιώσεις έκπληκτος απέναντι σε κάποια πληροφορία που θα φτάσει στα αυτιά σου, αλλά φρόντισε να παραμείνεις συγκρατημένος και να δώσεις χρόνο στα πράγματα να εξελιχθούν πλήρως. Περίμενε μέχρι να δοθούν όλες οι πληροφορίες και έτσι να συμπληρώσεις όλο το παζλ. Στη συνέχεια, σκέψου με σωφροσύνη πως θα αντιδράσεις.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, πρέπει να αναλογιστείς τα αποθέματα των ψυχικών σου δυνάμεων σε σχέση με τις φιλοδοξίες που έχεις. Μπορεί να στοχεύεις σε κάτι πολύ σημαντικό που απαιτεί κόπο και θυσίες, αλλά είσαι έτοιμος να προσφέρεις όσα απαιτούνται; Η απάντηση προέρχεται μόνο από εσένα ,αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με ειλικρίνεια την κατάσταση. Μην επιτρέψεις σε τρίτους να εμπλακούν σε αυτές σου τις αποφάσεις.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, για άλλη μια φορά συνειδητοποιείς ότι σου ανατίθενται υποχρεώσεις και αρμοδιότητες που δεν σου ανήκουν. Η τάση αυτή είναι πολύ έντονη από πλευράς των δικών σου ανθρώπων. Προκειμένου να διαφυλάξεις τα προσωπικά σου συμφέροντα αλλά και την ισορροπία σου, καλό είναι να αντισταθείς σε όλο αυτό και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Εξήγησέ τους τι ακριβώς συμβαίνει και τι συνέπειες επωμίζεσαι και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις πολύ θετική ανταπόκριση.

Ζυγός

Η καθημερινότητα είναι ιδιαιτέρως απαιτητική για εσένα, φίλε Ζυγέ. Πολλές φορές σε κάνει να φτάνεις στα άκρα και να ξεπερνάς τις αντοχές σου. Προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά και στο μέλλον, θα πρέπει να βρεις μια ισορροπία μεταξύ υποχρεώσεων και ελεύθερο χρόνου. Θα σου είναι πολύτιμος έτσι ώστε να αποσυμπιεστείς από την ένταση και να φροντίσεις τον εαυτό σου «ψυχή τε και σώματι». Το έχεις ανάγκη και για αυτό μην το αμελήσεις.

Σκορπιός

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται ελαφρώς ταραχώδη γεγονότα για εσένα , φίλε Σκορπιέ. Εν ολίγοις, θα υπάρχει η τάση να συγκρουστείς άμεσα ή έμμεσα με άτομα του κοινωνικού σου κύκλου. Για να καταφέρεις να περάσεις αλώβητος από αυτή την κατάσταση κράτησε την ψυχραιμία σου και διατήρησε τις αποστάσεις όταν αυτό είναι εφικτό. Μην εμπλέκεσαι αν δεν σου ζητηθεί άμεσα να το κάνεις. Έτσι θα καταφέρεις να αποφύγεις μπλεξίματα που δεν έχουν νόημα.

Τοξότης

Το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα, αγαπητέ Τοξότη, εντελώς απροσδόκητα και πολύ επιτακτικά. Μέσω ενός προσώπου που θα συναντήσεις τυχαία, θα ανατρέξεις σε παρελθοντικές καταστάσεις δημιουργώντας σου ένα συναίσθημα ονειροπόλησης. Μην υποκύψεις στην ψευδαίσθηση αυτή , αφού από τη φύση της είναι παραπλανητική. Διατήρησε τη λογική σου και απομάκρυνε τις σκέψεις με δυναμισμό.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, κάνε επιτέλους το επόμενο βήμα και κλείσε την πόρτα στο παρελθόν. Υπάρχουν θέματα που ακόμη τριγυρνούν στο μυαλό σου και σχετίζονται με την εμπιστοσύνη που άδικα έδειξες σε κάποια άτομα. Εκ των υστέρων, αποδεικνύεται ότι δεν το άξιζαν και αυτό σε τραυμάτισε βαθιά. Ωστόσο, δεν έχει νόημα να αναλώνεσαι περαιτέρω. Άφησε χώρο για νέες καταστάσεις στη ζωή σου και θα δεις ότι θα έχεις δυνατότητα να υλοποιήσεις πολλά «θέλω» σου από εδώ και μπρος, αρκεί να το πιστέψεις εσύ πρώτα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, πρέπει να ξέρεις ότι κάθε επιτυχία απαιτεί θυσίες. Στην φάση που βρίσκεσαι μπορείς να κινηθείς με θάρρος και να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν. Το μόνο που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι οι ευκαιρίες κάποιες φορές είναι μεταμφιεσμένες και δεν φαίνονται εξ αρχής. Για αυτό σκέψου σοβαρά κάποιες προτάσεις και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα και εξελίξεις στη ζωή σου. Είσαι έτοιμος να αλλάξεις τα δεδομένα σου;

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, βρίσκεσαι πολύ κοντά στην κατάκτηση των στόχων σου. Ακόμη και αν καθυστερήσει λίγο αυτό, μην αγχωθείς γιατί είναι εντελώς πρόσκαιρο. Πρέπει να παραμείνεις προσηλωμένος στο πρόγραμμά σου και να αποφύγεις τις υπερβολές. Βήμα-βήμα θα έρθει η επίτευξη για την οποία εργάζεσαι σκληρά το τελευταίο διάστημα. Έτσι θα υπάρξει η δυνατότητα να ανοίξουν νέοι δρόμοι στο άμεσο μέλλον.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (21/7/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα