Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (21/3/2017)

06:11 21/3/2017 - Πηγή: iPop
Κριός

Νιώθεις πλέον την ανάγκη να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη. Περιποιείσαι την εμφάνισή σου, προσέχεις την υγεία σου και γενικότερα κάνεις πράγματα για το καλό σου και που σε ευχαριστούν. Επικεντρώνεσαι στα πιο ουσιώδη πλέον και με αποφασιστικότητα κάνεις νέα ξεκινήματα. Δεν έχεις ιδιαίτερα προβλήματα, οπότε μπορείς να θέσεις υψηλούς στόχους και ανεπηρέαστος από δυσκολίες να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου προκειμένου να τα καταφέρεις.

Ταύρος

Η ημέρα ενδείκνυται για εσωτερική ανασκόπηση και επανεξέταση καταστάσεων που

έβλεπες από λάθος οπτική. Θα είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής στις κοινωνικές σου επαφές και ιδίως από το μεσημέρι και μετά με τις θετικές επιρροές που στέλνει η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου θα γνωρίζεις πολλά αξιόλογα άτομα που θα φανούν χρήσιμα για το μέλλον σου. Σταμάτα να αναλώνεσαι σε ασήμαντες λεπτομέρειες, γιατί μένεις πίσω. Άλλαξε τακτικές για να έχεις τα αποτελέσματα που θες.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα θα χαρακτηρίζεται από σύγχυση, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί, αφού με τη βοήθεια του κυβερνήτη σου που θα ξεκινήσει την πορεία του στο ζώδιο σου, θα βάλεις άμεσα τα πάντα σε τάξη. Είσαι πολύ κοντά στην υλοποίηση των στόχων σου. Κάνε λοιπόν λίγη υπομονή ακόμη και σύντομα θα ανταμειφθείς για τον κόπο σου.

Καρκίνος

Θα πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός σήμερα, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που παραμονεύουν να σου κάνουν κακό. Έχε τις κεραίες σου ανοιχτές και το ένστικτό σου επιστρατευμένο, προκειμένου να τους αναγνωρίζεις και να αποφεύγεις τα εμπόδια που θα βάζουν στο δρόμο σου. Επίσης, καλό θα ήταν να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην προβείς σε υπερβολικές αντιδράσεις.

Λέων

Σήμερα θα μπορέσεις να χαρείς τους καρπούς των προσπαθειών σου, αφού έχεις φτάσει στην απόλυτη επιτυχία. Καλό θα ήταν βέβαια να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει πολύ μακριά από την πραγματικότητα και χάσεις τον έλεγχο. Συνέχισε να κινείσαι στους ίδιους ρυθμούς, αφού είδες ότι η τακτική σου είχε αποτελέσματα, και θέσε νέους πιο υψηλούς στόχους στο εξής.

Παρθένος

Μπορεί στη ζωή σου να επικρατεί μια ευρύτερη αναστάτωση, αλλά δεν το βάζεις κάτω, διοχετεύοντας όλη σου την ενέργεια στην επίλυση προβληματικών καταστάσεων. Ευνοείσαι σε συζητήσεις που θα χρειαστεί να κάνεις, αν και θα υπάρξουν ορισμένες διαφωνίες. Μην δώσεις έκταση σε αυτές, μένοντας ψύχραιμος.

Ζυγός

Είναι καιρός να δεις πιο υπεύθυνα τη ζωή σου και να αλλάξεις ό,τι σε δυσαρεστεί. Οργανώσου σωστά, ώστε να τακτοποιείς τις υποθέσεις σου χωρίς άγχος. Οι κοινωνικές επαφές σου δέχονται θετικές επιρροές, οπότε εκμεταλλεύσου γνωριμίες με άτομα που θα σου φανούν χρήσιμα.

Σκορπιός

Σήμερα διευκολύνεσαι στην διευθέτηση εκκρεμοτήτων αλλά και στην δρομολόγηση νέων σχεδίων. Πρόσεξε πολύ την επιπολαιότητά σου, γιατί ενδέχεται να κάνεις λάθος κινήσεις που θα σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια και αδιέξοδα.

Τοξότης

Η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα φορτωμένη από καθήκοντα που θα κληθείς να αναλάβεις. Φρόντισε να μην απελπίζεσαι, γιατί αν σε πάρει από κάτω, δε θα τα καταφέρεις. Πολλά προβλήματα που θα έρθουν στο προσκήνιο, θα σε προβληματίσουν πολύ, γι’ αυτό μη διστάζεις να συμβουλευτείς φιλικά άτομα, που εμπιστεύεσαι.

Αιγόκερως

Σήμερα θα κληθείς να διαχειριστείς δύσκολες καταστάσεις σε οικογενειακά ζητήματα, όπου οι ανατροπές και οι εξελίξεις θα κινούνται ταχύτατα. Βέβαια, όλα θα είναι προσωρινά, γι’ αυτό μην απελπίζεσαι. Οι συζητήσεις με οικεία σου άτομα ευνοούνται και θα μπορέσετε να συνεργαστείτε, ώστε να βρείτε μαζί μια λύση. Μόλις όλα τακτοποιηθούν, θα ασχοληθείς απερίσπαστος με το μέλλον σου.

Υδροχόος

Πολλά ζητήματα που διαιωνίζονται σε ταλανίζουν. Άλλαξε λοιπόν την κατάσταση αυτή, δίνοντας οριστικές λύσεις και κλείνοντας κάθε ανοιχτό μέτωπο που σε αγχώνει. Έτσι, θα βρεις την ευκαιρία να κάνεις νέα σχέδια και να προχωρήσεις με σιγουριά στην υλοποίησή τους. Δέξου προτάσεις εξόδων, καθώς θα περάσεις όμορφα και θα χαλαρώσεις.

Ιχθείς

Το τοπίο στη ζωή σου είναι θολό και οι συνθήκες περίπλοκες. Αυτό σε κάνει ιδιαίτερα κυκλοθυμικό και νευρικό. Βρες λίγο χρόνο ώστε να ανασυνταχθείς και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Βάζοντας τις υποχρεώσεις σου σε πρόγραμμα, θα καταφέρεις να τις διεκπεραιώσεις χωρίς να αγχωθείς και να πιεστείς ιδιαίτερα. Θα φτάσεις στην επιτυχία, χωρίς καν να το καταλάβεις. Δώσε περισσότερο χώρο σε άτομα που δείχνουν να σε νοιάζονται, καθώς μπορούν να σε βοηθήσουν πολύ σε δυσκολίες που ίσως αντιμετωπίσεις.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (21/3/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα