Βρέθηκαν 8 ύποπτα δέματα με αποδέκτες Ευρωπαίους αξιωματούχους

21:01 20/3/2017 - Πηγή: iPop

Σε συναγερμό είναι η ΕΛ.ΑΣ. καθώς εντοπίστηκαν 8 ύποπτα δέματα με αποδέκτες Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Τα ύποπτα πακέτα βρέθηκαν συγκεκριμένα στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι Αττικής.

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία διεξάγει έρευνα για την υπόθεση, ενώ τα δέματα έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο εντοπισμός των πακέτων έρχεται στον απόηχο της αποστολής των τρομο-δεμάτων στο γερμανικό ΥΠΟΙΚ και στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι

την περασμένη εβδομάδα.

Θυμίζουμε ότι στο όνομα του αποστολέα στα τρομο-δέματα τα οποία εστάλησαν, αναγράφονταν τα ονόματα πολιτικών προσώπων και συγκεκριμένα του Άδωνι Γεωργιάδη στο πακέτο στο γερμανικό ΥΠΟΙΚ και του Βασίλη Κικίλια στο δέμα προς το ΔΝΤ, το οποίο μάλιστα εξερράγη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.

Τονίζεται ότι για το πακέτο με εκρηκτικό μηχανισμό το οποίο εστάλη στο γερμανικό ΥΠΟΙΚ με παραλήπτη τον Schäuble την ευθύνη ανέλαβε η Συνωμοσία των «Πυρήνων της Φωτιάς».

Οι ελληνικές Αρχές έχουν αυξήσει την τελευταία εβδομάδα τους ελέγχους στα πακέτα τα οποία έχουν ως αποδέκτες Ευρωπαίους Αξιωματούχους, μετά τα συνεχόμενα περιστατικά των προηγούμενων ημερών.

Σε δηλώσεις του προ ολίγων ημερών στην εκπομπή Live U της Πόπης Τσαπανίδου, ο υπουργός Νίκος Τόσκας είχε τονίσει πως έχουν ενημερωθεί όλοι ότι θα πρέπει να προσέχουν και γίνονται εκτεταμένοι έλεγχοι στα αεροδρόμια. «Είμαστε μια ασφαλής χώρα παρά τα συμβάντα και τα περιστατικά. Είμαστε πόλος σταθερότητας παρά τα προβλήματά μας».

Οι πρώτες αναφορές για τα 8 νέα ύποπτα δέματα κάνουν λόγο πως είναι πανομοιότυπα με εκείνα τα οποία εστάλησαν στη Γερμανία και τη Γαλλία.

The post Βρέθηκαν 8 ύποπτα δέματα με αποδέκτες Ευρωπαίους αξιωματούχους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα