Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (14/5/2016)

07:01 14/5/2016 - Πηγή: iPop
Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη αυτό το Σάββατο, με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα και να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Το βράδυ σου μπορείς να το περάσεις με φιλικά άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα θα είναι αυτό το Σάββατο για εσένα και θα σε κάνουν να νιώσεις

καλύτερα. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν που σε αγχώνουν, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Μπορείς με σωστές κινήσεις και τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια άτομα εμπιστοσύνης, να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, γεμάτο θα είναι το πρόγραμμά σου αυτό το Σάββατο, με τις πολλές αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει και χρειάζεται λίγη ψυχραιμία από την μεριά σου, για να τις τακτοποιήσεις γρήγορα και με θετικό αποτέλεσμα. Οι πλανήτες θα είναι με το μέρος σου και ιδιαίτερα η θετική όψη που θα πραγματοποιήσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, θα σου χαρίσει τη δυναμική και την ενεργητικότητα που απαιτείται για να ανταπεξέλθεις.

Καρκίνος

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, θα έχεις εύνοια στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και οφείλεις να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να κλείσεις τις συμφωνίες που σκέφτεσαι και να ανοίξεις το δρόμο για τα μελλοντικά σου σχέδια. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις με λογική τακτική και πρόσεξε να μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο που μπορεί να αποδειχτεί λανθασμένο, παρασυρμένος από την αισιοδοξία σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον σου, αλλά ταυτόχρονα ασχολείσαι με οτιδήποτε δεν έχει σχέση με αυτό. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες και μην χάνεις τον χρόνο σου με πράγματα που είναι δευτερεύοντα. Το βράδυ είναι ιδανικό για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου και να νιώσεις καλύτερα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μπορεί αυτό το διάστημα να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αλλά σήμερα όμως πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί θα σου προκύψουν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Κάνε το πρόγραμμά σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και προσπάθησε να μην αφήσεις να σε επηρεάσει οτιδήποτε μπορεί να ανακόπτει την πορεία που έχεις θέσει.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα σε απασχολήσουν κάποιες συνεργασίες του παρελθόντος, ενώ θα έχεις και κάποια απρόσμενα έξοδα. Κάποια θέματα θα δρομολογηθούν με την υποστήριξη και την συμπαράσταση που θα έχεις από τα οικογενειακά σου πρόσωπα. Επίσης, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για φλερτ, που θα τονώσουν την σκληρή καθημερινότητά σου. Μην δίνεις σημασία σε πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν και μην προβληματίζεσαι για το μέλλον.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, αυτό το Σάββατο μην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν και δεν έχουν μεγάλη σημασία. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα σου προκαλεί ένταση, γιατί θα λειτουργείς υπερβολικά. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Με γνώμονα την διαίσθηση και οδηγό την λογική σου, μπορείς να φέρεις τα πράγματα υπέρ σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν και σε κρατούν πίσω. Ο εκνευρισμός και η ένταση όμως, θα χαρακτηρίζουν την ημέρα αυτή, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιείται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Άρη από το ζώδιό σου και δεν θα σε αφήσει να το κάνεις. Αντ’ αυτού, προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να ξεμπερδεύεις με υποθέσεις που εξαρτώνται μόνο από εσένα. Άσε τα άλλα για αύριο, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι ευνοϊκότερο για σένα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα ασχολήσου με πράγματα που σε ενδιαφέρουν και σε κάνουν να νιώθεις άνετα. Θα έχεις την εύνοια της θετικής όψης που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και να κάνεις ξεκινήματα, υπογράφοντας συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες. Κάνε θετικές σκέψεις για το μέλλον και το σύμπαν θα ανοίξει το δρόμο, για να υλοποιήσει ευκολότερα τα σχέδια σου.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα τα προβλήματα σου θα μειωθούν αρκετά, λόγω της δικής σου ανεκτικής και διπλωματικής συμπεριφοράς, που θα φέρει σε ισορροπία πολλά από αυτά που σε απασχολούν. Θα θελήσεις να βάλεις μία τάξη σε κάποια του παρελθόντος και θα βρεις λύσεις, που θα σε βοηθήσουν να ξαλαφρώσεις! Μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν, γιατί κάτι νέο φαίνεται στον ορίζοντα! Αφοσιώσου στο νέο κύκλο που ανοίγεται μπροστά σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην κατακρίνεις οτιδήποτε, πριν δεις καλά-καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο και που ίσως περίμενες καιρό. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Ιχθείς

Αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Ιχθύ, προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου και μην κάνεις πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου, αλλά ξεκαθάρισε πρώτα τις προθέσεις και τις ανάγκες σου και τα υπόλοιπα, με λογική συμπεριφορά, θα πάρουν το δρόμο τους.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr…

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (14/5/2016) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα