Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (7/8/14)

09:30 7/8/2014 - Πηγή: iPop
ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν ωραίες στιγμές, αλλά και συγκρούσεις και διαπληκτισμοί. Ταοικονομικά ζητήματα θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και θα πρέπει να στηρίζετε τα λόγια σας με πράξεις, ενώ παράλληλα να εξετάσετε ποιος και γιατί αξίζει την υποστήριξή σας. Δεν ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια, αλλά μπορεί να αντιδράσετε χωρίς σκέψη αν αισθανθείτε έλλειψη σεβασμού ή απειλή. Ξεπεράστε τα αισθήματα αυτά και μην αφήνετε να παρασυρθείτε γιατί θα τα βρείτε μπροστά σας αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα είστε

τυχεροί – η ημέρα σας ευνοεί, χαρίζοντάς σας εξαιρετικές προοπτικές στον έρωτα, αλλά και στις επαγγελματικές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σας χαρίζει όλη τη λάμψη και την εύνοιά της. Χρειάζεστε όλη τη βοήθεια που μπορεί να σας προσφέρει με τις δύσκολες όψεις του Ουρανού και του Πλούτωνα, αλλά και του Άρη να ταράζουν τα νερά. Επιδιώξτε να βρείτε υποστηρικτές και χειριστείτε τις υποθέσεις προσεχτικά. Αν κάποια σχέδιά σας ανατραπούν, δεχτείτε τις αλλαγές και αντιμετωπίστε τα πράγματα πρακτικά. Το γιατί θα το αναζητήσετε αργότερα, τώρα επικεντρωθείτε στο πώς θα βελτιώσετε την κατάσταση. Οι αισθηματικές σχέσεις περνούν από δοκιμασίες λόγω οικονομικών θεμάτων. Ακολουθήστε και εδώ την ίδια τακτική που αναφέραμε πιο πάνω.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Βρείτε το κουράγιο να αντιμετωπίσετε την ημέρα αυτή και έχετε υπόψη σας ότι αμέσως μετά τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα. Αποφύγετε όσο μπορείτε τους διαπληκτισμούς στον αισθηματικό τομέα, ειδικά αν τα πράγματα έχουν «υπερθερμανθεί» τελευταία. Παρόμοια, αν παλεύετε να σώσετε μια κατάσταση ή πρέπει να πάρετε σημαντικέςαποφάσεις όντας υπό πίεση, προσπαθήστε να κερδίσετε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Αυτό βέβαια από μόνο του είναι αρκετά δύσκολο, με τον Ουρανό και τον Άρη να βρίσκονται σε αντίθεση. Προσπαθήστε να είστε πραγματιστές και θυσιάστε κάποια πράγματα αν είναι απαραίτητο. Από την άλλη, θα κάνετε ένα βήμα που σχεδιάζατε εδώ και καιρό και που θα σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε να πάτε στα άκρα για οποιοδήποτε λόγο . Μπορεί να έχετε σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σας τώρα, αλλά οι κινήσεις που δεν γίνονται με καλή πρόθεση ή σωστή προετοιμασία θα σας δημιουργήσουνπροβλήματα αργότερα. Κάντε λοιπόν προσεκτικές κινήσεις και μην προκαλείτε καταστάσεις χωρίς λόγο. Μπορεί να εντοπίσετε μια καρμική χροιά σε πράγματα που γίνονται την περίοδο αυτή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι γίνονται ερήμην σας. Έχετε επιλογές και όσο λιγότερο συναισθηματικοί είστε στις αποφάσεις, τόσο καλύτερες θα είναι αυτές. Δείτε τα πράγματα από μια απόστασηκαι μια διαφορετική προοπτική, αν χρειαστεί.

ΛΕΩΝ

Είστε πάντα αποτελεσματικοί σε περιόδους κρίσης. Έρχονται στην επιφάνεια οι καλύτερες αρετές και ικανότητές σας και οι άλλοι σας παρακολουθούν να πετυχαίνετε το αδύνατο. Παράλληλα, όμως, είστε ικανοί να σαμποτάρετε μια κατάσταση χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος, πέρα από τη διάλυση του αντιπάλου σας. Σήμερα σκεφτείτε το προσεχτικά πριν ακολουθήσετε τη συνηθισμένη σας τακτική. Οι δύσκολες πλανητικές συνθήκες επιφυλάσσουνπροβλήματα για όλους και δεν συγχωρούν απροσεξίες. Στον αισθηματικό τομέα, τα πράγματα σας χαμογελούν. Είστε έτοιμοι λοιπόν να δηλώσετε σταθερά αισθήματα αγάπης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχουν πολλές δυναμικές που ασκούνται την περίοδο αυτή στη ζωή σας. Το αποτέλεσμα θα είναι είτε να περάσετε μια από τις πιο εκπληκτικές περιόδους ή να έρθετε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις. Και στις δύο περιπτώσεις, ακολουθήστε το ρεύμα με τη γνώση ότι οι απαντήσεις θα έρθουν αργότερα. Όπως είναι φυσικό, υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν μπορείτε να ελέγξετε. Οι λύσεις όμως θα εμφανιστούν και τελικά θα συνειδητοποιήσετε ότι ένας νέος και πολύ καλύτερος δρόμος ανοίγετε μπροστά σας. Οι αλλαγές που γίνονται τώρα σας κάνουν πιο δυνατούς, ακόμη κι αν δεν αισθάνεστε κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή.

ΖΥΓΟΣ

Καταρχήν αισθάνεστε μια έντονη ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι και να “γεμίσετε τις μπαταρίες σας”, όσο ευτυχισμένοι κι αν είστε στη σχέση σας. Θέλετε να ασχοληθείτε για λίγο με τις δικές σας ανάγκες, χωρίς να σας βαραίνουν τα δράματα των άλλων. Tα ταξίδια θα ήταν μια υπέροχη προοπτική την προκειμένη περίοδο και θα σας έκανε πολύ καλό να δείτε και να γνωρίσετε νέους τόπους και πρόσωπα . Aν πάρετε κάποια άσχημα νέαμην βιαστείτε να αντιδράσετε. Αφήστε λίγο τα γεγονότα να κατακαθίσουν μέσα σας. Hαλήθεια είναι ότι κατά βάθος το ξέρατε ότι θα υπήρχε αυτή η κατάληξη και είτε πήρατε τα μέτρα σας είτε τώρα πρέπει να ανασυγκροτηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε να παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά και υιοθετήστε μια ανώτερη στάση, όταν οι άλλοι δείχνουν το «μικρό» τους εαυτό. Οι ελεύθεροι ή όσοι έχετε πρόσφατα ξεκινήσει σχέση έχετε καλά νέα, καθώς ητύχη σας χαμογελά στον έρωτα. Οι αγαπημένοι σας σάς στηρίζουν και σας βοηθούν να ξεπεράσετε όλες τις αντιξοότητες, γεγονός που σας κάνει να πιστεύετε ότι βρήκατε το ιδανικό σας ταίρι . Αν είστε παντρεμένοι, ενδέχεται να αντιμετωπίζετεένταση στο σπίτι, κάτι που επηρεάζει τη σχέση σας. Σύντομα όμως, οι εντάσεις θα μειωθούν σημαντικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια απρόσμενα γεγονότα στο σπίτι μπορεί να σας βγάλουν από τα νερά σας και μπορεί να περιμένετε από το σύντροφό σας να φροντίσει τα πράγματα. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν βοηθάει την κατάσταση και θα πρέπει να ελέγχετε τη συμπεριφορά σας για να μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Σύντομα, ηεπικοινωνία θα είναι πιο αρμονική και μέχρι τότε καλό θα είναι να αποφύγετε όλες τις σημαντικές αποφάσεις . Η ημέρα κρύβει αρκετές εντάσεις και εκπλήξεις, καθώς οι δύο μεγάλοι πλανήτες, Ουρανός και Πλούτωναςπρωταγωνιστούν στο πλανητικό σκηνικό. Θα πρέπει να δείξετε δύναμη και αντοχή και ενδεχομένως να ρισκάρετε, ενώ ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε εντολές από κάποιον ανώτερο.Το αγαπημένο σας πρόσωπο θα έρθει προς διάσωσή σας και θα σας βοηθήσει οικονομικά σε ένα θέμα που αφορά το σπίτι. Η χειρονομία αυτή θα σας κάνει να το αγαπήσετε ακόμη πιο πολύ, ενώ θα είστε τυχεροί όσον αφορά την αγορά γης. Το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να κάνετε κινήσεις που καθυστερούσατε εδώ και καιρό. Σχεδόν αναγκάζεστε να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο δρόμο και να πάψετε να αναβάλλετε απαραίτητες ενέργειες. Η περίοδος αυτή προσφέρει μερικά πολύ θετικά στοιχεία στο ζώδιό σας, κατά πολλούς τρόπους. Βαθιές αμφιβολίες που σας ταλαιπωρούσαν θα απομακρυνθούν, ενώ κάποια άτομα που φαίνονταν να έχουν περίεργους σκοπούς, θα αναγκαστούν να αποκαλύψουν τα κίνητρά τους. Παρά την υποστήριξη που δέχεστε, την περίοδο αυτή θα πρέπει να είστε ευέλικτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια απρόσμενα γεγονότα στο σπίτι μπορεί να σας βγάλουν από τα νερά σας και μπορεί να περιμένετε από το σύντροφό σας να φροντίσει τα πράγματα. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν βοηθάει την κατάσταση και θα πρέπει να ελέγχετε τη συμπεριφορά σας για να μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Σύντομα, ηεπικοινωνία θα είναι πιο αρμονική και μέχρι τότε καλό θα είναι να αποφύγετε όλες τις σημαντικές αποφάσεις . Η ημέρα κρύβει αρκετές εντάσεις και εκπλήξεις, καθώς οι δύο μεγάλοι πλανήτες, Ουρανός και Πλούτωναςπρωταγωνιστούν στο πλανητικό σκηνικό. Θα πρέπει να δείξετε δύναμη και αντοχή και ενδεχομένως να ρισκάρετε, ενώ ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε εντολές από κάποιον ανώτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιος συμπεριφέρεται παράξενα την περίοδο αυτή και εσείς αισθάνεστε ότι θα ήταν καλύτερα να δικαιολογήσετε την κατάσταση ή να την θεωρήσετε προσωρινή. Μπορεί να μην έχετε διάθεση να ψάξετε το θέμα, αλλά αυτό ακριβώς πρέπει να κάνετε. Aν την αγνοήσετε μπορεί τα πράγματα να γίνουν χειρότερα. Aν δεν σας αρέσει κάτι είναι καλύτερα να το πείτε. Δεν χρειάζεται να αντιδράσετε έντονα και να βάλετε τις φωνές. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να είστε ήρεμοι και σταθεροί μέχρι να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος. Υπάρχει μια ανάγκη για αλλαγή στην προκειμένη φάση της ζωής σας, τα πράγματα δεν μπορούν να συνεχίσουν το ίδιο.

ΙΧΘΕΙΣ

Δέχεστε μια αδιαμφισβήτητη ώθηση προς μια συγκεκριμένη κατάσταση . Αν μέχρι τώρα διστάζατε να κάνετε μια κίνηση, ήσασταν απασχολημένοι με άλλα θέματα ή ίσως πιστεύατε ότι κάποιος άλλος έπρεπε να κινηθεί πρώτος, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε αυτό που αποφεύγατε έχοντας πλήρη συνείδηση των πράξεών σας. Απ” τη στιγμή που θα το κάνετε, θα νιώσετε υπέροχα. Το πλανητικό σκηνικό θα σας δώσει δύναμηκαι θα μπορέσετε να επιβληθείτε στα συναισθήματά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει αν κι εσείς αποφύγετε να πείτε σκληρά λόγια στους αγαπημένους σας πάνω στα νεύρα σας και σκεφτείτε την επίδραση που θα έχουν σε αυτούς πριν τα ξεστομίσετε.
Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (7/8/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα