Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (6/10/14)

09:05 6/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η πολύ καλή σχέση του Άρη με τον Ήλιο σας κινητοποιεί και σας χαρίζει δυναμισμό, έξαψη και γοητεία . Ευνοείστε πάρα πολύ αν ασχολείστε με τα αθλήματα και τον χορό, όπως επίσης και αν σχετίζεστε με θέματα που άπτονται του νόμου – είστε δικηγόροι για παράδειγμα. Πρέπει όμως να είστε πολύ προσεκτικοί με ό,τι έχει να κάνει με φωτιά.

Ταύρος

Η ημέρα σας είναι πολύ δυναμική και έχετε διάθεση να βάλετε τα πάντα σε μια τάξη. Η θετική επίδραση του Κρόνου σας βοηθάει να λύσετε διαφορές με ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος, αλλά και να ασχοληθείτε με νομικά θέματα όπως και με ζητήματα που

αφορούν κληρονομιές και δωρεές. Σε συναισθηματικό επίπεδο χρειάζεστε μια ανανέωση, ίσως νιώθετε λίγο ασφυκτικά.

Δίδυμοι

Η ημέρα είναι καλή για εσάς, με μια αίσθηση ρομαντισμού. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε συναδέλφους, φίλους ή συντρόφους από το παρελθόν και να μοιραστείτε κοινές αναμνήσεις . Επίσης είναι πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με θέματα που τα είχατε αφήσει ημιτελή πριν κάποιον καιρό – δεν είναι κακή ιδέα. Έσοδα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένετε, καλό όμως είναι να προσέχετε τα έξοδά σας.

Καρκίνος

Η δυνατή δράση της Σελήνης σας κάνει καλό και σας βγάζει από το συναισθηματικό σας καβούκι. Νιώθετε κάποιο σκίρτημα, ειδικά οι αδέσμευτοι, ίσως έχει έρθει η ώρα να πλησιάσετε ερωτικά ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και σας συναρπάζει. Επαγγελματικά τα πράγματα πάνε καλά, αλλά είστε πολύ κουρασμένοι και ίσως δεν μπορείτε να το χαρείτε.

Λέων

Η άψογη σχέση εξαγώνου του Ήλιου με τον Δία και τον Άρη πυρπολεί με θετικές επιρροές την ημέρα σας. Το σώμα σας ξυπνάει με ανανεωμένες τις δυνάμεις του, ενώ και διανοητικά είστε σε μεγάλη εγρήγορση. Η ημέρα είναι γεμάτη από δραστηριότητες, αλλά και από τύχη. Μπορείτε να προγραμματίσετε πολλά πράγματα και να τα βάλετε άμεσα σε εφαρμογή.

Παρθένος

Η ημέρα σας κινείται σε νοσταλγικές νότες. Είστε παραδομένοι σε σκέψεις που αφορούν μια παλιά φιλία ή σχέση. Είναι πολύ πιθανόν κάποιοι δικοί σας άνθρωποι να χρειάζονται την βοήθειά σας. Ταυτόχρονα και ο σύντροφός σας ή κάποιος άνθρωπος που εκτιμάτε πολύ είναι πιθανόν να σας χρειάζεται, σε πολύ πρακτικό επίπεδο. Σταθείτε δίπλα σε αυτούς που σας χρειάζονται.

Ζυγός

Η ημέρα σας θα είναι μάλλον κουραστική. Μην παίρνετε τοις μετρητοίς όποιες υποσχέσεις ακούσετε. Πολλά από τα πράγματα που σχεδιάζετε με άλλους θα φανούν τελικά αναποτελεσματικά, προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τον χρόνο σας, μην σκορπάτε την ενέργειά σας. Οικονομικά έχετε περάσει και καλύτερες μέρες, πρέπει να διαχειριστείτε σοφά τους σχετικά περιορισμένους σας πόρους.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα σας κουράζει, θα θέλατε μάλλον μια μέρα ακόμα ρεπό! Το κυνήγι της καθημερινότητας και τα πολλά έξοδα σας έχουν κάνει ζημιά, νιώθετε ότι οι υποχρεώσεις σας είναι πια πάνω από τις δυνατότητές σας. Στραφείτε στους ανθρώπους που σας αγαπούν και μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας, δεν είναι σωστό για την ψυχολογία σας να κλείνεστε στον εαυτό σας.

Τοξότης

Η ημέρα υπόσχεται πολλά. Ο Δίας σας έχει κάτω από την προστασία του και σας δίνει τύχη, καλή σχέση με την λίμπιντο και γοητεία . Είναι πολύ πιθανόν η καρδιά σας να έχει πάρει φωτιά από ένα ραντεβού το οποίο πήγε κάτι παραπάνω από καλά, είστε ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται. Επαγγελματικά έχετε μεγάλη εύνοια και μπορείτε να κάνετε τα πάντα!

Αιγόκερως

Η δύναμη του Κρόνου σας επιτρέπει, μέσω της θερμής σχέσης που έχει με την Σελήνη, να ασχοληθείτε με ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας και τους αγαπημένους σας. Πιθανόν να χρειαστεί αν φροντίσετε κάποια ζητήματα κληρονομικά ή που σχετίζονται με δημόσιες υπηρεσίες . Το υπόλοιπο κομμάτι της ημέρας περνάει ζεστά, με φίλους και αγαπημένους.

Υδροχόος

Ο Ήλιος από τον φιλικό σας Ζυγό σε όψη εξαγώνου με τον Δία στον πολικό σας Λέοντα γεμίζει την ημέρα με άπειρες δυνατότητες . Μετά από ένα μεγάλο διάστημα που νιώθατε να σας καταβάλει η καθημερινότητα, νιώθετε επιτέλους την ζωντάνια να επιστρέφει. Η σχέση σας με την τύχη βελτιώνεται και έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε καλύτερα τα βήματά σας.

Ιχθείς

Η μεγαλύτερή σας ανάγκη σήμερα είναι ο έρωτας . Η σχέση σας με τον άνθρωπό σας αναβαπτίζεται σε μια λίμνη ρομαντισμού και αισθησιασμού. Αν έχετε τον χρόνο και μπορείτε να απαλλαγείτε από τις υποχρεώσεις σας θα είναι ιδανικό να ετοιμάστε μια έκπληξη στο ταίρι σας ή στον άνθρωπο που αγαπάτε γενικά – είστε στην πιο ερωτική σας περίοδο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (6/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα