Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (3/8/14)

09:30 3/8/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Αν και ίσως φοβάστε να αυξήσετε τις ελπίδες σας πάρα πολύ, σας περιμένει μια ευτυχής εξέλιξη. Μπορείτε βέβαια να μεγιστοποιήσετε κα οι ίδιοι τις πιθανότητες επιτυχίας σας, θέτοντας σε κίνηση ένα επιχειρηματικό ή οικονομικό σχέδιο, οπότε αν περιμένατε το πράσινο φως, τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε. Η ίδια συμβουλή ισχύει και για τις υποθέσεις της καρδιάς. Μην φοβηθείτε να ζητήσετε κάποιο ραντεβού ή να αμφισβητήσετε το μέλλον μιας σχέσης. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε μια πραγματική απάντηση, ίσως μάλιστα αυτή που θέλετε.

Πάντως υπάρχει μια μικρή ανατροπή στα σχέδιά σας, που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να πάρετε αυτό ακριβώς που θέλετε. Υπομονή και ευελιξία…

Ταύρος

Απαιτείται χρόνος για να πάρετε μια σημαντική απόφαση και απαιτείται επίσης χρόνος για να εκδηλωθούν οι διάφορες πτυχές που θα τη συνοδεύσουν. Το πλανητικό σκηνικό σημαίνει ότι μια διαδικασία πλησιάσει στο τέλος της. Αν κάποιος σας πιέζει να πάρετε μια απόφαση, ρωτήστε την καρδιάσας για το ποια είναι η σωστή. Ίσως να αναλάβετε ένα ρόλο με μεγαλύτερες ευθύνες, πράγμα που σημαίνει ότι θα πάρετε προαγωγή ή ότι θα βρεθείτε εκεί όπου ρέει το χρήμα . Αλλά για να μην πηγαίνουμε τόσο μακριά, τα καλά στοιχεία ξεπερνούν κατά πολύ τις δυσκολίες. Επομένως να αισθάνεστε σίγουροι για τις ενέργειές σας και αν έχετε ελεύθερο χρόνο, απασχολήστε τον εαυτό σας με δραστηριότητες που πραγματικά τις απολαμβάνετε.

Δίδυμοι

Η ημέρα θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα ως έχουν, και παρόλο που η πρακτική αυτή είναι πάντα προς το συμφέρον σας, μπορεί τώρα να μην είναι τόσο ευχάριστη. Με αυτό κατά νου, αναλάβετε μια εργασία που την είχατε πάρει από φόβο, βάλτε τη στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας και αντιμετωπίστε τη δυναμικά. Αν αισθάνεστε το βάρος της κούρασης, αντιμετωπίστε το με αποφασιστικότητα και τη γνώση ότι θα κάνετε το σωστό. Αυτό που μπορεί επίσης να βοηθήσει την κατάσταση είναι να εντοπίσετε τα γεγονότα κατάματα. Ίσως σας είχε ξεφύγει κάποιο μήνυμα ή παραλείψατε να ενεργήσετε αρκετά γρήγορα, οπότε μια ανάληψη των ευθυνών σας θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα.

Καρκίνος

Ας ελπίσουμε ότι, έχετε ήδη κλείσει κάτι ιδιαίτερο στο ημερολόγιό σας για σήμερα επειδή η αστρική συγκυρία της περιόδου αυτής δεν πρέπει να πάει χαμένη. Σας προσφέρεται μια σπάνια ευκαιρία να συνδεθείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας και ακόμη περισσότερο με ένα άτομο που σας συνδέει ερωτικό ενδιαφέρον . Δεν αποκλείεται μάλιστα να δεχτείτε ένα πολύ όμορφο δώρο. Τα οικονομικά είναι ίσως ο τομέας που χρειάζεται προσοχή και αν δεν έχετε βρει ακόμη τον τρόπο να επιλύσετε μια κρίσιμη κατάσταση που αφορά μετρητά ή τον περιορισμό των δαπανών σας, μην το αφήνετε άλλο. Η ξεκάθαρη στάση είναι πάντα σημαντική όταν πρόκειται για οικονομικά θέματα, οπότε αν κρύβετε την αλήθεια από τον εαυτό σας ή κάποιον άλλον, πείτε τα πράγματα όπως έχουν και απελευθερωθείτε.

Λέων

Σήμερα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί αποκλειστικά στα αισθηματικά ζητήματα, καθώς η καρδιά σας απαιτεί πολλά και μπορείτε να σφυρηλατήσετε μια βαθύτερη σύνδεση με τον παλιό ή τον νέο σύντροφό σας. Ή τουλάχιστον να προσπαθήσετε. Ένα πράγμα είναι βέβαιο: θα έχετε μια σχεδόν διαισθητική κατανόηση για το τι θέλει το αγαπημένο σας πρόσωπο. Χρησιμοποιήστε τη για να στηρίξετε τη σχέση σας, αντί να κάνετε το άλλο άτομο να αισθάνεται εκτεθειμένο ή ακάλυπτο. Σήμερα, εσείς και τοταίρι σας μπορείτε να περιμένετε μια μαγευτική και κοινωνικά ικανοποιητική περιπέτεια . Δεν είναι απίθανο;

Παρθένος

Αν ξαφνικά αισθανθείτε να σας διακατέχει μια χαρούμενη, καλοκαιρινή διάθεση, δεν έχετε παρά να ευχαριστήσετε τους πλανήτεςπου σας κάνουν γενναιόδωρους, ενθαρρύνοντάς σας και κάνοντάς σας γενναιόψυχους και γεμάτους ελπίδα . Μην απελπίζεστε, λοιπόν, για τίποτα. Η ζωή θα σας χαμογελάσει, όπως πάντα. Κι ενώ συνιστάται να δίνετε απλόχερα τον χρόνο και την αγάπη σας, καλό είναι να μην παρασυρθείτε και ξοδεύετε μεγάλα χρηματικά ποσά. Ίσως χρειαστείτε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό – πάντα για καλό σκοπό. Είναι επομένως καλή ιδέα να αποταμιεύετε αυτές τις μέρες.

Ζυγός

Μην εκπλαγείτε αν το γούστο σας για τα ωραία πράγματα της ζωής φαίνεται να έχει αυξηθεί απότομα και ξαφνικά τα χρήματα φεύγουν όπως το νερό. Φροντίστε λοιπόν να παρακολουθείτε τον λογαριασμό σας, προτού να είναι πολύ αργά. Αν βρίσκεστε ήδη σε κατάσταση πανικού, βάλτε μια τάξη –και ένα φρένο– αμέσως. Αν βρίσκεστε στην ευτυχή θέση να πάρετε ένα σημαντικό ποσό χρημάτων, αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να το επενδύσετε σε μια επιχείρηση ή σε ένα ακίνητο. Και για να γίνουν τα πράγματα ακόμη καλύτερα, μια αισθηματική σχέση φαίνεται να ανθίζει, κάνοντάς σας να ανοίγεστε σε νέα, υπέροχα και μεθυστικά συναισθήματα.

Σκορπιός

Υπάρχει ευτυχία και όλα εξαρτώνται από τον τομέα όπου έχετε ρίξει το μεγαλύτερο βάρος σας, την περίοδο αυτή. Ο οικονομικός τομέας προσφέρεται για βελτιώσεις, όπως και τα θέματα ιδιοκτησίας. Αν σας ενδιαφέρει περισσότερο απ’ όλα η καριέρα σας, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να πετύχετε την περίοδο αυτή. Επιδιώξτε μια συζήτηση με συναδέλφους, συνεργάτες ή προϊσταμένους και θα οδηγηθείτε σε σπουδαία αποτελέσματα. Αν είστε απορροφημένοι από μια αισθηματική υπόθεση και είστε σε σημείο καμπής, θα βγείτε πλουσιότεροι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Άλλωστε η αγάπη είναι μια περιπέτεια . Καταστάσεις που πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη ή οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί, θα πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα.

Τοξότης

Η τύχη είναι τις περισσότερες φορές ένας συνδυασμός προσπάθειας και κατάλληλου χρόνου, αλλά δεν υπάρχει πως οι πλανήτες επηρεάζουν θετικά τον τομέα της καριέρας και των στόχων σας, έτσι πολλοί από εσάς να περιμένετε καλά νέα σχετικά με το σπίτι, την περιουσία και την οικογένεια . Ακόμη και η κριτική προς το πρόσωπό σας θα είναι εποικοδομητική και κάθε αρνητικό αποτέλεσμα θα είναι τελικά προς το συμφέρον σας. Το ηθικό σας θα είναι υψηλό, ενώ η αισιοδοξία, η κοινωνικότητα και το κέφι σας, θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τη συμπάθεια όλων. Η παρούσα αστρική συγκυρία ευνοεί τις αισθηματικές σχέσεις, καθώς και το πλέξιμο ενός νέου ειδυλλίου.

Αιγόκερως

Πιάστε τον ταύρο από τα κέρατα και δεν θα το μετανιώσετε. Είτε επιθυμείτε να μιλήσετε σε κάποιον για το μέλλον σας είτε έχετε μια ιδέα που θα θέλατε να την παρουσιάσετε σε σημαντικά άτομα, βρείτε το θάρρος να το κάνετε την εβδομάδα αυτή. Είναι φυσικό να είστε φοβισμένοι όταν διακυβεύονται πολλά, αλλά αν δεν κάνετε τίποτα, τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Ακόμη κι αν δεν έχετε το αποτέλεσμα που θα θέλατε, υπάρχει τρόπος να αντιστρέψετε την κατάσταση και τουλάχιστον οι άλλοι θα σεβαστούν την τόλμη και την ευελιξία που δείχνετε. Τα καλά πράγματα έρχονται μέσα από συζητήσεις, ενώ οι κινήσεις που κάνετε τώρα θα αποδειχθούν επιτυχείς αργότερα. Το ερώτημα λοιπόν είναι: τι έχετε να χάσετε;

Υδροχόος

Είναι δύσκολο να διατηρήσετε μια σταθερή κατάσταση την περίοδο αυτή. Η διάθεσή σας αλλάζει απότομα, τα αισθήματα είναι αρκετά έντονα. Μια κατάσταση που σας δίνει κουράγιο τη μια στιγμή, σας απογοητεύει την επόμενη. Πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να βρείτε εκείνο το σταθερό σημείο μέσα σας που θα σας οδηγήσει σωστά. Όταν συμβαίνει κάτι καλό να σας ανεβάζει στα ύψη, ενώ όταν πέφτετε φτάνετε στα βάθη. Στην πραγματικότητα, όμως, είστε εκεί που πρέπει να είστε τη συγκεκριμένη στιγμή. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η διαφοροποίηση. Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό και μην αφήσετε την αδύναμη φωνή της αμφιβολίας και της ηττοπάθειας να σας κάνει δυστυχισμένους. Αν πρέπει να ρισκάρετε σε ένα αισθηματικό ζήτημα, κάντε το με την καρδιά σας, γιατί η αληθινή αγάπη θέλει αγώνα.

Ιχθείς

Αυτή η μέρα σηματοδοτεί την τυχερή σας ευκαιρία για να πετύχετε κάτι που θέλετε πολύ, ιδίως στον τομέα των σχέσεων. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχετε ήδη δει τα πράγματα να καλυτερεύουν πάνω σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα και τώρα απλώς ηρεμείτε από τη φουρτούνα που περάσατε. Οι φίλοι θα σας παροτρύνουν να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη τακτική, θα σας κάνουν μια προσφορά ή πολύ απλά θα ενισχύσουν τις ελπίδες και τον εγωισμό σας. Αντί να στρέψετε την προσοχή σας σε κάτι (ή σε κάποιον) που δεν έχετε, επικεντρωθείτε σε αυτό (ή στο πρόσωπο) που ξέρετε ότι μπορείτε να έχετε στο άμεσο μέλλον .

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (3/8/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα