Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (2/9/2014)

09:30 2/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Μολονότι η ημέρα σας ευχαριστεί προσωρινά, πρέπει να δείτε τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Ο ερωτικός τομέας είναι ευνοϊκός με διάθεση για απόλαυση και περιπέτεια . Συνεχίστε την προσπάθεια, μην απογοητεύεστε και θα δείτε αρκετούς από τους στόχους σας να πραγματοποιούνται. Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας επιφυλάσσει ισορροπία και ευχάριστες στιγμές.

Ταύρος

Θα πετύχετε πολλά πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Ο οικονομικός τομέας επηρεάζετε περισσότερο τη συγκεκριμένη περίοδο. Παράλληλα, θα νιώσετε πιεσμένοι και αγχωμένοι για θέματα οικονομικής φύσεως, γι΄ αυτό προσέξτε πως θα χειριστείτε

τα χρήματα σας και να αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

Δίδυμοι

Αποβάλλετε τις ανασφάλειες που έχετε και τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα με τις κινήσεις που θα κάνετε. Δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή την περίοδο για τη πορεία της σχέσης σας, γιατί η κρίση σας είναι μπερδεμένη. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου νοιώθετε πιο ώριμοι από ποτέ και αρχίζετε να ψάχνετε την ουσία και την ποιότητα στην ερωτική σας ζωή . Οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν στο έργο που έχετε αναλάβει.

Καρκίνος

Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του δεσμού σας. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι δύσκολη και θα υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ σας. Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι ραγδαίες και σίγουρα δεν θα έχετε την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου.

Λέων

Έχετε πολλά στο μυαλό σας και αυτό σημαίνει ότι έχετε την τάση και τη διάθεση να προσπεράσετε τις όποιες δυσκολίες, να κάνετε νέα ξεκινήματα και γενικά να αλλάξετε στη ζωή σας ότι δεν σας ικανοποιεί. Οι αδέσμευτοι βρίσκεστε σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής σας και αρχίζετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας.

Παρθένος

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να μη ρισκάρετε και τόσο πολύ σε μεγάλα ανοίγματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα είσαστε μελαγχολικοί γιατί θα νιώθετε μοναξιά και δεν πρέπει να αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας, θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο, γι΄ αυτό μην ανοίγεστε συναισθηματικά στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν.

Ζυγός

Αρχίζει μια καλύτερη περίοδος προκειμένου να προβληθείτε στον εργασιακό σας χώρο. Μείνετε απλά στο σχεδιασμό των κινήσεων σας και συλλέξτε περισσότερες πληροφορίες για αυτά που θέλετε. Προσέξτε μήπως το άγχος σας, γίνει αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στα οικονομικά σας θα σημειωθεί μια αύξηση των εσόδων σας και θα κινηθείτε πιο άνετα αυτή τη περίοδο.

Σκορπιός

Καλείστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, για το χειρισμό των χρημάτων σας, επειδή παρασύρεστε εύκολα και πρέπει να κόψετε τα περιττά έξοδα, αν θέλετε να έχετε μια ισορροπημένη οικονομική κατάσταση. Μπορεί κάποια πράγματα να σας φαίνονται δύσκολα να γίνουν, αλλά δεν πρέπει να είσαστε απαισιόδοξοι. Στα οικονομικά σας, όσοι είσαστε χωρίς δουλειά, υπάρχουν προυποθέσεις να κλείσετε μια συμφωνία προς το τέλος της βδομάδας.

Τοξότης

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Οι ελεύθεροι δύσκολα θα ενθουσιαστείτε από τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε. Στον αισθηματικό τομέα προσέξτε λίγο τις απαιτήσεις σας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με το ταίρι σας για να αποφύγετε δυσκολίες και προβλήματα .

Αιγόκερως

Ευνοϊκές χαρακτηρίζονται οι συνθήκες αυτό το διάστημα για όσους θέλετε να προωθήσετε τις υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Μυστικές συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές, σχέσεις είναι πολύ πιθανόν να σας κρατούν σε διαρκή εγρήγορση. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς στις φιλικές σχέσεις, συνεργασίες, στο γάμο ή σε ένα συνεταιρισμό. Στον οικονομικό σας τομέα, τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα.

Υδροχόος

Δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις ή ακόμη και ρήγματα στις σχέσεις σας. Η δημοτικότητα σας θα αρχίσει να αυξάνεται. Ο σύντροφος νιώθει πολύ πιεσμένος και προβληματισμένος το τελευταίο καιρό από την στάση σας. Στα αισθηματικά εσείς που έχετε σοβαρό δεσμό θα προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματα που έχετε από κοινού με τον σύντροφο σας και να αποκαταστήσετε την μεταξύ σας επικοινωνία.

Ιχθείς

Είστε άτομα ικανά και οι δυσκολίες που θα συναντήσετε δεν θα πρέπει να σας πτοήσουν. Θα πρέπει να φτιάξετε έτσι το πρόγραμμα σας, ώστε να έχετε ελεύθερο χρόνο για να στηρίξετε τους δικούς σας ανθρώπους, στα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν. Ο αισθηματικός τομέας για τους περισσότερους από εσάς θα βρίσκετε σε ισορροπία, ενώ μπορείτε τώρα να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις σας χωρίζουν με τον σύντροφό σας.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (2/9/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα