Περιποιήσου τα άκρα σου μετά το Καλοκαίρι!

07:30 2/9/2014 - Πηγή: iPop

Γύρισες από τις διακοπές σου και κοιτάς τα άκρα σου τα οποία αν δεν ήξερες που είχες πάει διακοπές και τα κοιτούσες θα νόμιζες πως κυκλοφορούσες ξυπόλυτη σε καυτές πέτρες και έσκαβες με τα νύχια των ποδιών σου για να βρεις νερό! Και όμως, ήσουν σε μία μαγευτική παραλία της Ελλάδας και τώρα που επέστρεψες στη βάση πρέπει να μάθεις πως μπορείς να περιποιηθείς τα άκρα σου για αν επιστρέψουν στη γνώριμη, μαλακή εκδοχή τους που όλοι αγάπησαν!

Περιποιήσου τα άκρα σου μετά το Καλοκαίρι,

με πολύ εύκολο τρόπο και φυσικά στο σπίτι χωρίς σχεδόν κανένα έξοδο!

Βήμα ένα!

Βύθισε τα άκρα σου σε μία λεκάνη με χλιαρό νερό στο οποίο έχεις προσθέσει μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο! Άστα μέσα στη λεκάνη για 5-10 λεπτά ώστε να μαλακώσουν αρκετά!

Βήμα δύο!

Ταμπονάρισε τα πέλματα σου με μία μαλακή πετσέτα, χωρίς να απορροφήσει όμως όλη την υγρασία, και άπλωσε μία ενυδατική κρέμα scrub και ξεκίνα να κάνεις μασάζ στα πέλματα ώστε να διώξεις τα νεκρά κύτταρα!

Βήμα τρία!

Ξέπλυνε τα πόδια σου από το scrub με χλιαρό νερό και ξεκίνα να τρίβεις με μία ράσπα ή μία ελαφρόπετρα (από αυτές που μάζεψες από την παραλία) τις φτέρνες σου και σκληρές επιφάνειες στο πέλμα! ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ματώσεις το πέλμα σου στη προσπάθεια να το τρίψεις! Μικρές, κοφτές και ελαφριές κινήσεις είναι αρκετές για να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Βήμα τέσσερα!

Ξέπλυνε τα πόδια σου ξανά με χλιαρό νερό και αφού τα στεγνώσεις πολύ καλά πέρνα την αγαπημένη σου ενυδατική κρέμα και άσε τα πέλμα τα σου να την απορροφήσουν!

Tips!

1. Το βράδυ μπορείς να βάλεις μία γενναία ποσότητα ενυδατικής κρέμας και να φορέσεις τα καλτσάκια σου για να ενυδατωθεί καλύτερα το πέλμα σου!

2. Επανέλαβε όλη τη διαδικασία 2 φορές τη βδομάδα και θα δεις μεγάλη διαφορά!

The post Περιποιήσου τα άκρα σου μετά το Καλοκαίρι! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα