Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (27/7/14)

09:32 27/7/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και δεν θα βγείτε χαμένοι. Ο Άρης σας βοηθάει και δεν αποκλείεται να έχετε διάφορες αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση σας και τους αγαπημένους σας. Αν πρέπει να πάρετε μια απόφαση που αφορά την αισθηματική σας ζωή, ακούστε οπωσδήποτε την εσωτερική σας φωνή γιατί θα σας οδηγήσει σωστά. Τώρα όμως είναι γενικότερα η ιδανική περίοδος για να ανακαλύψετε τον εαυτό σας και τις βαθύτερες ανάγκες του. Η ημέρα επηρεάζει

τον επαγγελματικό τομέα σας. Τώρα θα αμειφθείτε για τις προσπάθειες των τελευταίων έξι μηνών και θα σημειώσετε εντυπωσιακή επιτυχία .

Ταύρος

Μια επαγγελματική υποχρέωση μπορεί να σας κρατήσει μακριά από οικογενειακά ζητήματα που σας απασχολούν και ίσως αυτό αποτελέσει και την αιτία ενός καυγά ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας. Ο Κρόνος θα σας ωθήσει να δείτε την οικονομική σας κατάσταση με μια βαθύτερη ματιά. Τώρα είναι ευκαιρία να εξετάσετε τη σχέση σας με τα χρήματα. Ανακαλύψτε όλες τις ιδέες και πεποιθήσεις που σας περιορίζουν και σας κρατάνε μακριά από την οικονομική άνεση. Έτσι θα γίνετε πιο συνειδητοί όσο αφορά τα οικονομικά σας. Η ημέρα επηρεάζει τον τομέα της φιλίας και της κοινωνικής σας ζωής. Αν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σας κάνουν να αισθάνεστε κλειστοφοβικοί, ήρθε η ώρα να τους αφήσετε πίσω σας.

Δίδυμοι

Μπορεί να αισθάνεστε σαν να «ξεμεθάτε» από έναν έρωτα. Θα προσπαθήσετε όσο μπορείτε να διατηρήσετε αυτό το έντονο αίσθημα αγάπης, αλλά μπορεί να εμφανιστούν κάποια προβλήματα στον παράδεισο της σχέσης σας. Το αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να αντιδρά στις δραστηριότητες ή φιλικές σας επαφές και εσείς να προσπαθείτε να ισορροπήσετε τις επιθυμίες σας με τις δικές του. Η ημέρα επηρεάζει τον εσωτερικό σας κόσμο και το υποσυνείδητο . Έχετε ανάγκη να ξέρετε πού βρίσκεστε και αν χρειαστεί θα πρέπει να απομακρυνθείτε από μια τοξική κατάσταση. Μπείτε στη διαδικασία να ξεκαθαρίσετε πράγματα και καταστάσεις, τόσο σε φυσικό όσο και ψυχολογικό επίπεδο.

Καρκίνος

Θα είναι πολύ εύκολο για το αγαπημένο σας πρόσωπο να καταλάβει τι έχετε στην καρδιά σας την εβδομάδα αυτή κα θα σας διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά. Είναι πιθανό να έχετε μια αποκάλυψη ή να συνειδητοποιήσετε κάτι σχετικά τη σχέση σας τις μέρες αυτές, κάτι που δεν θα μπορέσετε να το κρατήσετε μυστικό . Ήρθε η ώρα να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Η ημέρα θα σας βοηθήσει σε αυτό και όχι μόνο. Αισθάνεστε έντονα την ανάγκη για ελευθερία, κάτι που σας χαρακτηρίζει έτσι κι αλλιώς, και μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα μπορείτε να δείξετε την αληθινή αξία σας.

Λέων

Η αγάπη σας για απολαύσεις θα ενισχυθεί λίγο παραπάνω τις μέρες αυτές, χάρη στον Ποσειδώνα και αν είστε ελεύθεροι μπορείτε να περιμένετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα καλλιτεχνικό και εντυπωσιακό πρόσωπο. Αν έχετε σχέση, θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε κάποια θέματα πρώτα, προτού απολαύσετε τον έρωτά σας. Στα μέσα της εβδομάδας, μην διστάσετε να κάνετε σκληρές διαπραγματεύσεις προκειμένου να αποκτήσετε αυτό που αξίζετε. Αν χρειαστεί να φτάσετε στα άκρα σιγουρευτείτε ότι έχετε ένα εναλλακτικό σχέδιο στην περίπτωση που δεν έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ημέρα φωτίζει τον τομέα των οικονομικών σας και σας ανοίγει κάποιες ευκαιρίες όσο αφορά τα επαγγελματικά σας.

Παρθένος

Βάλτε τα δυνατά σας να προχωρήσετε ένα σχέδιο, αλλά μην γίνεστε πολύ πιεστικοί. Αποφύγετε επίσης να κάψετε τις γέφυρες με πρόσωπα που δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς αυτά. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, θα σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί. Η μέρα, θα φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας, με το οποίο μοιράζεστε πολλά και θα έχετε να πείτε πολλά καθώς ενισχύεται ο τομέας της επικοινωνίας. Έχετε λοιπόν τα μάτια σας ανοιχτά γιατί η συνάντηση αυτή μπορεί να γίνει οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.

Ζυγός

Είστε αθεράπευτα ρομαντικοί τις μέρες αυτές και αυτό οφείλεται στον υπνωτικό Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων. Βλέπετε μόνο τα καλύτερα στο αγαπημένο σας πρόσωπο και για κάποιον που έχει αυξημένο το αίσθημα της κριτικής, αυτό είναι κάτι εκπληκτικό. Καλό είναι βέβαια να βλέπετε και τα λιγότερο κολακευτικά χαρακτηριστικά του και να μπορείτε να τα αντιμετωπίζετε και αυτά με αγάπη . Η ημέρα σας φέρνει πιο κοντά στην οικογένεια και σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι. Τώρα μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές και να εφαρμόσετε το φενγκ σούι στο σπίτι σας για να αποκτήσει καλύτερη ροή της ενέργειας.

Σκορπιός

Ο έρωτας είναι σοβαρή υπόθεση για σας, καθώς ο Κρόνος είναι εγκατεστημένος στο ζώδιό σας και έχετε και τον Άρη τώρα κοντά σας. Είστε σε μια διαδικασία όπου ανακαλύπτετε τι σημαίνει για εσάς ένας ερωτικός δεσμός και ποιες είναι οι απαιτήσεις σας από ένα σύντροφο. Είναι πιθανό να υπάρχουν δοκιμασίες και εμπόδια που θα συνεχίσουν να εμφανίζονται ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ίσως να ζείτε μακριά ο ένας από τον άλλο ή ίσως να διανύετε μια μοναχική περίοδο, κατά την οποία η αγάπη φαίνεται να είναι πολύ μακριά. Σήμερα θα πάρετε ένα πολύτιμο μάθημα στον αγάπη.

Τοξότης

Θα σας είναι πολύ εύκολο να μοιραστείτε ακόμη και τις πιο ερωτικές φαντασιώσεις σας με τους αγαπημένους σας, την εβδομάδα αυτή. Είναι πολύ πιθανό να έχετε συναντήσει ένα άτομο που να μπορεί να ικανοποιήσει άνετα τις ερωτικές σας επιθυμίες και η επαφή μαζί του να αλλάξει τη ζωή σας. Είτε έχετε μακρόχρονη σχέση είτε μόλις γνωρίσατε κάποιον, αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή ενός νέου, πιο ουσιαστικού δεσμού. Μιας ένωσης που θα προχωράει πέρα από το σεξ. Ο έρωτας συχνά μας εκπλήσσει εκεί που δεν το περιμένουμε. Είτε είστε έτοιμοι για μια τέτοια εμπειρία είτε όχι, το γεγονός είναι ότι θα σας μείνει αξέχαστη.

Αιγόκερως

Αν υπάρχουν προβλήματα στην αισθηματική σας ζωή, μπορεί να επηρεάσουν ακόμη και την υγεία σας την εβδομάδα αυτή. Μην προσπαθείτε να ξεγελάσετε τον εαυτό σας, αποφεύγοντας να δείτε την πραγματικότητα. Μια τέτοια τακτική μόνο πόνο θα σας φέρει, από ψυχολογικής και σωματικής άποψης. Αν είναι κάτι που πρέπει να πείτε με τους αγαπημένους σας, πείτε το. Αν το αποφύγετε, μπορεί να δημιουργηθεί μνησικακία ανάμεσά σας και να καταλήξετε να μισείτε ο ένας τον άλλο. Η ημέρα, θα δημιουργήσει τις συνθήκες για να φτάσει το θέμα αυτό σε μια ολοκλήρωση.

Υδροχόος

Ενδέχεται να βρίσκεστε σε μια διαμάχη με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σχετικά με το πώς θα μοιράσετε τις δουλειές και τις ευθύνες σας. Ο σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεται ότι κάνει όλη τη σκληρή δουλειά ενώ εσείς παραμελείτε τις υποχρεώσεις σας. Αν είναι έτσι τα πράγματα, ήρθε η ώρα να επανορθώσετε. Δείξτε την αγάπη και την αφοσίωσή σας και μην αφήσετε τα πράγματα να φτάσουν στο απροχώρητο. Η ημέρα επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων. Δείξτε την προσοχή που απαιτείται στο δεσμό σας και μην ξεχνάτε ότι η αγάπη πρέπει να δείχνεται με έργα.

Ιχθείς

Αυτή την στιγμή φαίνεται να μην είστε συντονισμένοι με τους αγαπημένους σας, όσον αφορά οικονομικά θέματα. Προσπαθείτε να βρείτε διεξόδους στην έλλειψη χρημάτων και ενδέχεται να είστε τυχεροί, καθώς αναμένονται ευχάριστα νέα στον οικονομικό τομέα. Το πρόβλημα είναι ότι αισθάνεστε ότι η σχέση σας έχει αρνητικό αντίκτυπο στην τσέπη σας. Ίσως οι αγαπημένοι σας αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις και έχει πέσει όλο το βάρος πάνω σας. Σήμερα θα είναι φανερός ο εκνευρισμός σας. Καλύτερα λοιπόν να συζητήσετε τα πράγματα. Η ημέρα ξυπνά μέσα σας την ανάγκη να αποδράσετε σε κάποιο παραδείσιο τόπο

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (27/7/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα