Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (26/9/14)

09:02 26/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Ο Ήλιος σε συμμαχία με τον Δία και τον Άρη σας κάνει πολύ δυναμικούς. Η ημέρα έχει να σας δώσει πολλά και σε οικονομικό επίπεδο και σε θέματα σχέσεων, αρκεί να μην αφεθείτε μόνο στην πρόνοια της μοίρας. Ο παρορμητισμός σας μπορεί αυτή τη φορά να σας βγει σε καλό, καθώς θα σας σπρώξει να σπάσετε δεσμά και να βρείτε λύσεις.

Ταύρος

Με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό – απέναντί σας – και με τον Κρόνο να ετοιμάζεται πάλι απέναντί σας για σύνοδο με την Σελήνη είναι μια μέρα με μεγάλη ερωτική ένταση αλλά και με δυνατές συγκινήσεις σε ό,τι αφορά αποκαλύψεις προθέσεων ανθρώπων που τους θεωρούσατε

φίλους, αλλά ίσως να αποκαλυφθεί ότι έχουν πολύ μεγαλύτερα συναισθήματα για εσάς.

Δίδυμοι

Η λίμπιντο είναι το σύνθημα, ο έρωτας το παρασύνθημα για την σημερινή ημέρα. Ακόμα και η δουλειά σας γίνεται ερωτικό πεδίο, ένα ατέλειωτο κυνήγι ηδονής σας έχει καταλάβει το μυαλό και κινείστε αποκλειστικά με γνώμονα την τάση σας για περιπέτεια . Πάρτε το διάλλειμα σας, γεμίστε τις μπαταρίες σας και σε λίγο γυρίστε πάλι στα σοβαρά θέματα, γιατί αλλιώς θα γίνουν βουνό!

Καρκίνος

Με την σύνοδο Ερμή – Σελήνης γίνεστε απόλυτα γοητευτικοί, αλλά έχετε και την δύναμη να πείσετε συνεργάτες και προϊσταμένους για τα σχέδιά σας. Πολύ δυνατή ημέρα, με προτάσεις να πέφτουν βροχή για αναβάθμιση στη δουλειά σας και με καλές οικονομικές ευκαιρίες που σχετίζονται με παλιές υποθέσεις οι οποίες αρχίζουν τώρα να αποδίδουν.

Λέων

Όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη σε κάποιο σχέδιο που απαιτεί προσεκτικά βήματα για να ολοκληρωθεί. Έχετε γενικά αυτόν τον καιρό μεγάλη εύνοια, ειδικά αν ασχολείστε με εμπόριο και με γυναικεία είδη, αλλά και με την τέχνη και γενικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την απόλαυση – ίσως και με τα ταξίδια. Χρησιμοποιείτε την ημέρα για να κάνετε επαφές και να σιγουρέψετε πηγές εσόδων μακροπρόθεσμα.

Παρθένος

Η σύνοδος Ερμή – Σελήνης σας κάνει να έχετε μια τάση για ακραίο συναισθηματισμό. Το παραμικρό σας φέρνει δάκρυα στα μάτια, ένα τραγούδι, μια λέξη, μια μυρωδιά. Νιώθετε βασανιστική την έλλειψη κάποιου προσώπου που είναι μακριά σας και η ημέρα θα περάσει επάνω από ένα τηλέφωνο! Έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε την αγάπη σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Ζυγός

Τα σύννεφα που είχαν σκεπάσει την προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή φαίνεται πως διαλύονται, σας μένει κάποιος χρόνος και έχετε την διάθεση να ασχοληθείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε με νέα δύναμη, με νέο πάθος . Με την εύνοια της Αφροδίτης και του Ήλιου στείλτε μηνύματα για συνεργασίες, ώστε να έχετε έναν αποδοτικό χειμώνα.

Σκορπιός

Σε λίγο θα έρθει μια ακόμα έκλειψη Κρόνου στο ζώδιό σας, με την παντοδύναμη Σελήνη να τον υποτάσσει και να τον σβήνει. Είστε ήδη στην επιρροή της και νιώθετε ότι σας επιτρέπονται όλα και μπορείτε να κάνετε τα πάντα, ακόμα και πράγματα που απαγορεύονται. Να είστε προσεκτικοί, η Σελήνη δεν είναι τόσο δυνατή όσο ο Κρόνος και δεν θα μπορέσετε να γλιτώσετε από τις συνέπειες αν βγείτε εκτός ορίων, παρά μόνον προσωρινά.

Τοξότης

Ο Δίας σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείτε με μακρόπνοα σχέδια . Η κοινωνικότητά σας είναι πολύ υψηλή και ο έρωτας σας χαμογελάει. Αν συντονιστείτε καλά από άποψη χρόνου θα μπορέσετε να έχετε πολλά οφέλη. Προσοχή στην υγεία σας, το γύρισμα του καιρού σας κάνει ευάλωτους σε κρυολογήματα και δεν έχετε χρόνο για τέτοια.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος που σύντομα θα σβήσει από την Σελήνη άλλη μια φορά, σας δημιουργεί την τάση να ξεσκάσετε και να αφήσετε πίσω σας τα τόσα πολλά πρέπει και τις υποχρεώσεις. Είναι καλή ιδέα να αφιερώσετε την ημέρα στο να αναθερμάνετε την σχέση σας με τον άνθρωπο σας, αλλά και να κάνετε κάποια άσκηση – την χρειάζεστε και σας έχει λείψει.

Υδροχόος

Η σχέση του Ουρανού με τον Άρη σας κινητοποιεί σήμερα πάρα πολύ και οι μηχανές σας δουλεύουν στο φουλ. Δεν αποκλείεται να είστε μπροστά σε κάτι πολύ σπουδαίο, να ετοιμάζεστε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα στην δουλειά σας. Πρέπει να μετρήσετε πολύ καλά τις παραμέτρους, αλλά και να αφήσετε στην άκρη παλιές κακές πρακτικές που σε άλλες περιπτώσεις σας έχουν στοιχίσει. Για παράδειγμα μην μπερδεύετε τα προσωπικά με την δουλειά…

Ιχθείς

Η ημέρα σας είναι πολύ ερωτική. Ο Ποσειδώνας, πανίσχυρος και ε πολλαπλές όψεις, σας δίνει το σύνθημα του έρωτα και πια δεν έχετε τίποτε άλλο στο μυαλό σας. Η διαίσθησή σας είναι σήμερα ο σύμμαχός σας σε όλα τα επίπεδα. Χρησιμοποιήστε την και στο ερωτικό πεδίο, γιατί όχι, αλλά αν κάνετε ένα διάλλειμα από το ροζ σύννεφο θα δείτε ότι αυτή η διαίσθηση μπορεί να σας φέρει και κέρδη .

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (26/9/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα