Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (24/11/2014)

09:26 24/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η εβδομάδα ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές . Η δυνατή σχέση τριγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιό σας είναι τόσο καλό νέο που θα πρέπει να είστε έτοιμοι για μεγάλες και σοβαρές αλλαγές. Πιθανόν να δεχτείτε πρόταση για μια εντελώς νέα δουλειά, αλλά και οι προσωπικές σας σχέσεις δέχονται ένα μαγικό άγγιγμα. Γίνεστε πολύ δοτικοί, υποχωρεί κάθε είδους εγωισμός και μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα μέσα από την πολύ καλή σας διάθεση.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη να συμμαχεί με τον Ουρανό γινόσαστε πολύ δημιουργικοί

και πολύ ανοιχτόμυαλοι. Είναι πιθανόν να τολμήσετε μια νέα σχέση από κάποια ομάδα στην οποία συμμετέχετε. Το μυαλό σας έχει πολύ οξυμένες ικανότητες αυτό το διάστημα και μπορείτε να καταφέρετε πολλά στον επαγγελματικό σας χώρο. Κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για τους άλλους ανθρώπους και αυτό θα γυρίσει υπέρ σας από άποψη συμπαντικής ανταπόδοσης, είστε πραγματικά σε πολύ καλό δρόμο.

Δίδυμοι

Με τον Ερμή να σας βοηθάει με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους νιώθετε ότι επιτέλους η τύχη είναι με το μέρος σας και είναι αλήθεια . Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε αυτό το πολύ θετικό παράθυρο της πλανητικής εύνοιας για να λύσετε τα προβλήματα που σχετίζονται με νομικές διεκδικήσεις, δάνεια και πάγια έξοδα . Οι ανώτεροί σας και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία σας βοηθούν και σας σέβονται και αυτό φυσικά σας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία .

Καρκίνος

Με την Σελήνη από τον Τοξότη σε άριστη σχέση με τον Δία έχετε εύνοια σε οικονομικά ζητήματα, στην υγεία σας αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Μπορείτε να κάνετε πολλά βήματα προόδου στην δουλειά σας, έχετε και μια κάποια παραπάνω εύνοια στον οικονομικό τομέα. Αν η εργασία σας σχετίζεται με ταξίδια ή αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε για οποιονδήποτε λόγο το διάστημα είναι όντως κατάλληλο και θα το ευχαριστηθείτε.

Λέων

Οι δυνατές όψεις του Ήλιου από τον φιλικό σας Τοξότη σας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και όλο αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικό για την επίτευξη των στόχων σας. Γίνεστε πολύ κοινωνικοί και αξιαγάπητοι, έχετε μια πολύ καλή αίσθηση της ψυχολογίας των άλλων, αλλά έχετε και τύχη σε ζητήματα οικονομικά . Θέματα κληρονομιών ή γενικά περιουσιακά που σας απασχολούν για καιρό μπορεί να λυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτόν τον καιρό αν κινηθείτε σωστά και μελετημένα.

Παρθένος

Έχετε συσσωρεύσει αρκετή κούραση που δεν σας επιτρέπει να χαρείτε όσο θα θέλατε τα καλά πράγματα που είναι στον δρόμο σας. Πρέπει να βάλετε ένα πρόγραμμα τόσο στην ζωή σας με την πνευματική έννοια, ώστε να μην σκορπάτε άδικα τις δυνάμεις σας, αλλά καλό είναι να βάλετε και ένα πραγματικό πρόγραμμα στον ύπνο σας και την διατροφή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε δυνάμεις για να ασχοληθείτε με τα όμορφα κομμάτια της ζωής, τον έρωτα, την φιλία και την εργασία σας, μιας και γενικά είναι πολύ καλή περίοδος και είναι κρίμα να είστε εξαντλημένοι.

Ζυγός

Έχετε πολλά νεύρα, είναι γεγονός! Πολλοί άνθρωποι του κοντινού σας περιβάλλοντος σας έχουν φέρει στα όριά σας και θέλετε επειγόντως να εξηγήσετε ότι δεν σας αρέσει καθόλου ο ρόλος του θύματος. Καλό είναι να μην αφεθείτε όμως σε υπερβολικούς θυμούς γιατί αυτό θα σας στερήσει την δυνατότητα να ασχοληθείτε με την καθημερινότητά σας και τα σχέδιά σας. Όσο και αν έχετε δίκιο πρέπει να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες. Να μην βρεθείτε να απολογείστε αργότερα για βαριές κουβέντες. Ωστόσο δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να καταλάβουν οι άλλοι ότι δεν πρέπει να σας εκμεταλλεύονται.

Σκορπιός

Η ημέρα σας μπορεί να είναι πολύ δυνατή και πολύ ερωτική. Ίσως να είστε πολύ κοντά με κάποιον άνθρωπο από την δουλειά σας, ίσως να έχει έρθει η ώρα να περάσετε σε ένα επόμενο στάδιο, ανώτερο, μια φιλία και να την κάνετε ερωτικό δεσμό. Οι φίλοι σας κι οι άνθρωποι της οικογένειάς σας έρχονται να σας στηρίξουν έμπρακτα και αυτό σας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία . Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά θέματα, αν και γενικά μπορείτε να αναμένετε βελτίωση .

Τοξότης

Το εξαιρετικό και φλογισμένο τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με τον Ουρανό από τον Κριό σας κάνει πολύ δημιουργικούς και σας βοηθάει σε όλους τους τομείς. Είστε πολύ ερωτικοί, έχετε καλή πνευματική διαύγεια, έντονη διαίσθηση, είστε πρωτότυποι και πολύ παραγωγικοί. Σε κάθε τομέα της ζωής σας νιώθετε ότι τα πράγματα κυλάνε πιο ομαλά και εύκολα, έχετε μεγάλη ζωτικότητα και αυτό φαίνεται.

Αιγόκερως

Οι πολύ θετικές πλανητικές επιρροές σας γεμίζουν αισιοδοξία και δύναμη . Μπορείτε να καταφέρετε πολλά πράγματα και στην δουλειά σας και στο πεδίο των σχέσεων. Έχετε πολύ δυνατά αισθήματα αλληλεγγύης για τους άλλους και νιώθετε την ανάγκη να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους με αυταπάρνηση. Η καλή σας αυτή διάθεση έχει πολύ θετικά αποτελέσματα στην ζωή σας. Στο οικονομικό πεδίο είστε πραγματικά ευνοημένοι και μπορεί να έχετε και αύξηση των αποδοχών σας ή μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για δουλειά.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη φλερτάρει με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό και τα σύννεφα της καθημερινότητας μοιάζουν να απομακρύνονται. Έχετε έντονη δημιουργικότητα και κινείστε σε υψηλές συχνότητες. Αν ασχολείστε με ζητήματα πρωτοπορίας – όπως είναι οι έρευνες και οι υπολογιστές – ή αν η εργασία σας σχετίζεται με συλλογικές δράσεις έχετε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία . Ερωτικά είναι μια από τις πιο δυνατές σας ημέρες και δεν αποκλείεται καθόλου αν είστε αδέσμευτοι να κάνετε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ιχθείς

Ο πολύ έντονος συναισθηματισμός που κυριαρχεί επάνω σας όλο αυτό το διάστημα χαρακτηρίζει και την σημερινή ημέρα. Ωστόσο γινόσαστε πιο κοινωνικοί και πιο αποφασιστικοί, πιο λαμπεροί και αισιόδοξοι. Είναι πιθανόν σήμερα να πάρετε κάποιες πολύ καλές ειδήσεις από τον τομέα της εργασίας, ίσως σας προτείνουν κάτι πολύ ενδιαφέρον και δημιουργικό, που ταυτόχρονα θα είναι και πηγή εσόδων. Γενικά είστε έτοιμοι να κάνετε πολλά πράγματα και να πάρετε την ζωή σας στα χέρια σας.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (24/11/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα