Αν θες να αυξήσεις το βάρος σου εμείς ξέρουμε πως …

08:05 24/11/2014 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να αυξήσουν το βάρος τους επειδή το κορμί τους το έχει ανάγκη για να φαίνεται αλλά και για να υγιές. Αυτούς τους ανθρώπους μερικές φορές τους ζηλεύουμε αλλά παράλληλα κατανοούμε ότι το να αυξήσεις το βάρος σου είναι εξίσου δύσκολο με το να επιτύχεις απώλεια κιλών. Βρήκαμε, λοιπόν, τρόπους να αυξήσεις το βάρος σου και εσύ, όμως, με το σωστό τρόπο και σου τους παρουσιάζουμε.

Τρόποι να αυξήσεις το βάρος σου!Πρόσθεσε στην ημέρα σου και άλλα γεύματα: Τα περισσότερα άτομα που έχουν κιλά κάτω από το φυσιολογικό
όριο τρώνε μία φορά την ημέρα. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να εντάξεις τουλάχιστον άλλα 3 γεύματα στην καθημερινότητα σου.Περισσότερη πρόσληψη πρωτεΐνης: Το δομικό στοιχείο των μυών είναι η πρωτεΐνη. Καλό θα ήταν, λοιπόν, όλα σου τα γεύματα να περιέχουν κοτόπουλο, ψάρι, κρέας, αυγά, γάλα, αμύγδαλα και φιστίκια.Σημείωσε καθετί που τρως: Το να κρατάς ημερολόγιο με τις τροφές που καταναλώνεις θα σε βοηθήσει να δεις τι πρόβλημα έχεις και επιτέλους να κατανοήσεις ότι οι ποσότητες σου πρέπει να αλλάξουν και να αυξηθούν.Κάνε ασκήσεις ενδυνάμωσης: Η γυμναστική αν δεν είναι σε γρήγορους ρυθμούς δηλαδή αερόβια θα σε βοηθήσει να χτίσεις τους μύες σου ενώ επίσης θα σου ανοίξει την όρεξη για φαγητό.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Αν θες να αυξήσεις το βάρος σου εμείς ξέρουμε πως … appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα