Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (2/12/2014)

09:09 2/12/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Αν εξακολουθείτε να έχετε κάποιες εκκρεμότητες, θα πρέπει καλύτερα να ξεκινήσετε την μέρα σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε. Γενικά θα νοιώσετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση από το γεγονός ότι τα πράγματα είναι υπό τον έλεγχό σας. Από το απόγευμα θα έχετε διάθεση να βρεθείτε με τον σύντροφό σας και να του εκφράσετε τα αισθήματά σας. Θα είστε πολύ γενναιόδωροι και δημιουργικοί.

Ταύρος

Θα έχετε μια συναισθηματική ισορροπία και θα δείξετε κατανόηση στα προβλήματα

και τις επιθυμίες των άλλων. Αυτό θα σας το αναγνωρίσουν και θα σας κάνει να αισθάνεστε δυνατοί. Όμως από το μεσημέρι πιθανότερο είναι να σας προκύψουν επαγγελματικά προβλήματα από καθυστερήσεις ή αλλαγές στον προγραμματισμό. Μην αφήσετε να σας χαλάσουν τη διάθεση και κυρίως μη χάσετε το ενδιαφέρον για τη δουλειά σας. Από το απόγευμα μπορείτε να βρεθείτε με φίλους και να πάρετε θάρρος για τις δυνατότητές σας.

Δίδυμοι

Σήμερα έχετε την τάση να ασχολείστε με τον εαυτό σας και τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας. Θα προσπαθήσετε μάταια να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας σε κάποια επαγγελματική σας δραστηριότητα. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορείτε να δείτε καθαρά τις καταστάσεις και δεν ακούτε τους συνεργάτες σας. Θα ήταν καλό να προσέξετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και την συμπεριφορά σας προς τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, ο εγωισμός δεν σας βοηθά.

Καρκίνος

Θα έχετε την διάθεση να δείξετε πόσο εργατικοί και επιμελείς είστε. Πιθανόν να εμφανιστούν κάποια προβλήματα στον επαγγελματικό σας τομέα, κυρίως καθυστερήσεις που θα σημαίνουν αλλαγές πλεύσης, μην πανικοβληθείτε μπορείτε μόνοι σας να βρείτε λύσεις και τα προβλήματα να τα μετατρέψετε σε ευνοϊκές προοπτικές . Οι φίλοι σας και ο σύντροφό σας θα σας ενθαρρύνουν και αυτό θα σας δώσει ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση.

Λέων

Η δυνατή ενέργεια του Ποσειδώνα σε σχέση με τον Ήλιο θα σας αναγκάσει να γίνεται εξαιρετικά συναισθηματικοί και ίσως να σας κάνει να χάσετε το μέτρο σε σχέση με το ποιους εμπιστεύεστε και γιατί. Η μέρα σας θα αναλωθεί σε φίλους, συνεργάτες και ανθρώπους του στενού σας κύκλου και ίσως τελικά τα τόσα πολλά που σας ζητάνε οι άλλοι να τους δώσετε σας κουράσουν. Παρά την πολύ καλή σας διάθεση για προσφορά θα πρέπει να κάνετε κάποια οικονομία, διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να αντέξετε. Οικονομικά είναι μια μέρα που δεν υπόσχεται κάτι ιδιαίτερο, εκτός από το ότι δεν θα είναι και η χειρότερη που έχετε περάσει.

Παρθένος

Η δύναμη της ημέρας και τα μάλλον καλά οικονομικά νέα που έρχονται σας κάνουν να νιώθετε μεγάλη συγκίνηση, μετά από αρκετό καιρό ανασφάλειας και άγχους. Προσπαθήστε να περάσετε κάποια από την θετική ενέργεια που έχετε και σε άλλους ανθρώπους όχι τόσο προνομιούχους όπως εσείς αυτήν την στιγμή. Το ξέρετε πολύ καλά και το έχετε διαπιστώσει ήδη στην ζωή σας ότι όταν είστε ανοιχτοί σας βρίσκουν καλά πράγματα, γιατί είστε καρμικό ζώδιο με μεγάλη συμμετοχή στο καλό. Δοκιμάστε να κάνετε χρήση αυτής της δύναμης σήμερα.

Ζυγός

Μια πολύ δυνατή ημέρα, όπου αρχίζει να διαφαίνεται μια κάποια σταθερότητα στον επαγγελματικό τομέα και αυτό σας γεμίζει χαρά. Οι άνθρωποί σας – πολύτιμοι πάντα για να έχετε τις ισορροπίες σας – είναι κοντά σας και γεμίζετε χαρά και τρυφερότητα . Πολλά από τα προβλήματά σας βρίσκουν ξαφνικές λύσεις με την βοήθεια του Δία και της Αφροδίτης και μπορείτε να είστε αισιόδοξοι με το δίκιο σας. Κάντε λίγο οικονομία δυνάμεων γιατί όλος ο Δεκέμβριος θα είναι κουραστικός – αλλά με επιτυχίες και χαρές.

Σκορπιός

Το γεγονός ότι ο Κρόνος ετοιμάζεται να σας εγκαταλείψει ήδη λειτουργεί θετικά στην ψυχολογία σας, αλλά και σε πρακτικά θέματα. Είναι γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια κουραστήκατε πάρα πολύ, αλλά τώρα βλέπετε σιγά – σιγά τους καρπούς των κόπων σας. Είστε σε μια πολύ όμορφη ημέρα, όπου ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο και μπορείτε να εκφραστείτε με πληρότητα, σαφήνεια και μεγάλη αγάπη . Είστε τόσο γοητευτικοί που κανονικά δεν θα σας αντισταθεί κανένας, ειδικά άνθρωποι με κύρος.

Τοξότης

Ο Δίας σας κάνει να νιώθετε επιτέλους τα φτερά που χρειαζόσαστε για να πετάξετε στα μονοπάτια του ονείρου. Μια πανέμορφη ημέρα, γεμάτη συγκίνηση και ένταση, με την αγάπη να είναι ο οδηγός σας σε όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας. οι στόχοι σας φαίνονται να πλησιάζουν, σας έχει αφήσει η έντονα κριτική και αυτοκριτική σας διάθεση και έχετε τα απαραίτητα κίνητρα για να κάνετε ουσιαστική δουλειά, όποιος και αν είναι ο τομέας σας. Το βράδυ σας μπορεί να είναι πανέμορφο, με την παρέα φίλων και αγαπημένων.

Αιγόκερως

Η καρδιά σας χτυπάει δυνατά, έχετε μπροστά σας πολλά να κάνετε, αλλά ταυτόχρονα ο έρωτας σας έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα. Όσο και αν προσπαθείτε να κρατήσετε χαρακτήρα, ο έρωτας δεν κρύβεται: αν είστε σε σχέση θα ξαφνιάσετε πολύ ευχάριστα τον σύντροφό σας με την ξαφνική ένταση και το πάθος που σας χαρακτηρίζει αυτήν την στιγμή. Αν είστε αδέσμευτοι ξέρετε ότι είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια κίνηση κατάκτησης.

Υδροχόος

Μετά από πολύ καιρό επιτέλους ο Ουρανός σας αφήνει να χαρείτε την ημέρα σας. Έχετε βέβαια πάρα πολύ άγχος με τον οικονομικό τομέα, αν και κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε τα σύννεφα δεν έχουν εξαφανιστεί ούτε το τοπίο του μέλλοντος έχει ξεκαθαρίσει. Ωστόσο η δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας θα μπορέσουν να λάμψουν. Επωφεληθείτε από την καλή ενέργεια της ημέρας και για να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με φίλους, συγγενείς και προπαντός με τον άνθρωπό σας, που θέλει και αυτός κάποιον ποιοτικό χρόνο μαζί σας για να μπορέσει να συνεχίσει να σας στηρίζει.

Ιχθείς

Με όλη σας την δύναμη και την ενέργεια προσπαθείτε να εξηγήσετε στους άλλους τις ιδιαιτερότητες της ψυχοσύνθεσής σας. Είστε σήμερα πολύ εξομολογητικοί και ειλικρινείς, αλλά αυτό δεν φτάνει, και ίσως μάλιστα να σας απομακρύνει από ανθρώπους που φοβούνται τα μεγάλα συναισθήματα. Καλύτερα να προσανατολιστείτε σε πιο πεζά πράγματα, όσο κι αν αυτό σας φαίνεται άχαρο, είναι οπωσδήποτε χρήσιμο. Μην ανοίγετε τα χαρτιά σας στο επίπεδο των συναλλαγών και μην εμπιστεύεστε παρά μόνον τους πραγματικά δικούς σας ανθρώπους, και αυτό πάλι όχι χωρίς έλεγχο, ο Ποσειδώνας κάνει δύσκολα παιχνίδια.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (2/12/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα