Θα τα παρατήσεις όλα και θα….

22:00 17/10/2014 - Πηγή: iPop

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί να τα παρατήσεις όλα μα όλα και να μετακομίσεις, να αλλάξεις ζωή και να κυνηγήσεις πράγματα που μπορεί να μην σου φέρουν την ευτυχία αλλά σίγουρα θα σου φέρουν την ηρεμία; Οκ, έχεις σκεφτεί να τα παρατήσεις και να γίνεις πριγκίπισσα αλλά φοβάσαι γιατί οι περισσότερες πριγκίπισσες έχουν κακό τέλος, οπότε άστο!

Και αν, λοιπόν, το κάνεις, τα καταφέρεις και παρατήσεις τα πάντα, τα βροντήξεις ρε παιδί μου όλα πίσω και φύγεις, νομίζεις πώς θα κερδίσεις τίποτα; Μπα! Όπου και αν πας, ό,τι και αν κάνεις, ακόμα και αν μετακομίσεις για να φτιάξεις το δικό σου κήπο κάπου

μακριά σε ένα χωρίο ή ακόμα στην ζούγκλα και πάλι ευθύνες θα έχεις.

Η ζωή έτσι είναι, γεμάτη ευθύνες και πρέπει επιτέλους να το αποδεχθείς! Μεγάλωσες και μαζί σου μεγαλώνουν τα θέλω, οι απαιτήσεις και τα όνειρα. Οπότε, καλό θα ήταν να μην τα παρατάς! Να κάθεσαι και να λύνεις τα προβλήματα σου, να παίρνεις όλα τα ρίσκα που αυτά μπορούν να έχουν και αν δεν τα καταφέρεις, τι έγινε; Όλα μαθήματα ζωής είναι. Πρέπει να πάρεις και εσύ τα δικά σου για να γίνεις καλύτερος, πιο δημιουργικός και φυσικά πιο σοβαρός άνθρωπος.

Κάθε λάθη, θα σε κάνουν καλύτερο! Κάθε απογοήτευση θα σε δυναμώσει και θα σε οπλίσει με κουράγιο να συνεχίσεις. Γι” αυτό μην πέσεις στην παγίδα της ζωής και πέσεις σε κατάθλιψη αν κάτι πάει στραβά! Η ζωή θέλει τσαγανό, πείσμα και θέληση να πας μπροστά ακόμα και αν χρειαστεί να πέσεις πολλές για να καταφέρεις να σηκωθείς.

The post Θα τα παρατήσεις όλα και θα…. appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα