Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (12/11/14)

09:06 12/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Θα είναι για εσάς μια ιδανική μέρα για να σκεφτείτε τα προσωπικά σας συμφέροντα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει ότι από τις διάφορες σχέσεις σας τελικά δεν εισπράττετε αυτό που πραγματικά θα μπορούσατε. Είναι λοιπόν ευκαιρία να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε ώστε να υπάρχει κάποια ανταλλαγή με τους άλλους ανθρώπους.

Ταύρος

Θα έχετε μια αρκετά ήρεμη μέρα που θα σας κάνει να αναζητήσετε την ψυχική σας ηρεμία . Θα έχετε διάθεση να παρατηρήσετε με καθαρή ματιά την καθημερινή ρουτίνα της ζωής, όπως επίσης τα φυσικά φαινόμενα

για παράδειγμα τον καιρό, τις εκφράσεις των ανθρώπων και άλλες απλές καταστάσεις ή συμπτώσεις. Από την παρατήρησή σας αυτή θα βγάλετε σημαντικά συμπεράσματα για τον δρόμο που θα θέλετε να ακολουθήσετε.

Δίδυμοι

Σήμερα έχετε κάποια ένταση και πιστεύετε ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε ή όπως τα υπολογίζατε. Φοβόσαστε ότι κάποιοι προσπαθούν να σας βάλουν τρικλοποδιά στα σχέδιά σας. Θα ανακαλύψετε ότι τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει και τα όποια προβλήματα οφείλονται από την δική σας κάπως παιχνιδιάρικη διάθεση και όχι από την παρέμβαση τρίτων.

Καρκίνος

Παρά τις μεγάλες προσδοκίες σας για σήμερα θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε με τη φροντίδα μικρών προβλημάτων που ανακύπτουν στην καθημερινή ζωή . Αυτό τελικά θα σας ικανοποιήσει και θα ευχαριστηθείτε το γεγονός ότι βρήκατε τις καλύτερες λύσεις. Το βράδυ πολύ πιθανόν να βρεθείτε με φίλους και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας για την επίλυση κάποιου προβλήματος.

Λέων

Μην εκπλαγείτε αν συναντήσετε ανθρώπους σήμερα που θα σας φερθούν πολύ εγωιστικά. Σε γενικές γραμμές, δείχνετε κατανόηση στα συναισθήματα των ανθρώπων ακόμη και των εγωιστών, όμως δεν έχετε την διάθεση να αναλωθείτε μέσα σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Θα προτιμήσετε να ασχοληθείτε με τα δικά σας ζητήματα και με το τι έχουν να σας προσφέρουν οι άλλη σαν μάθημα ζωής.

Παρθένος

Μετά από τόσες ημέρες που έχει δοκιμαστεί η υπομονή σας και τα όρια σας, ήρθε η στιγμή για να προσέξετε τον εαυτό σας. Μπορείτε να κάνετε ότι είναι καλύτερο για σας παραμένοντας προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Μην τα παρατάτε και μην αλλάξετε τις κατευθύνσεις σχετικά με τον τρόπο που χειρίζεστε τις υποθέσεις σας. Παραμείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας και θα τα καταφέρετε.

Ζυγός

Σήμερα θα είναι μια μέρα αυτοκριτικής και πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να σκεφτείτε την υπερβολική εξάρτηση σας από το χρήμα και γενικά από τα υλικά αγαθά. Μην χάνετε πολύτιμο χρόνο για να σκέπτεστε πώς θα εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα. Αυτό που πρέπει να περιορίσετε είναι οι σπατάλες σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα χρήματά σας και αυτό αρκεί για να μπορείτε να περάσετε καλά με τους γύρω σας.

Σκορπιός

Έχετε μεγάλο διάστημα που ασχολείστε με εργασίες που απαιτούν σωματική ένταση, αυτό όσο κι αν θεωρείτε ότι δεν σας επηρεάζει τελικά αφήνει πάνω σας τα ίχνη του. Θα ήταν καλό λοιπόν να ασχοληθείτε με την σωματική σας υγεία η οποία μην ξεχνάτε ότι για εσάς είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο σας. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα και ακολουθήστε το.

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε λίγο περισσότερο σίγουροι για τον εαυτό σας από ό, τι συνήθως, ενώ είστε επιφυλακτικοί με τους άλλους. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τους άλλους ανθρώπους λίγο περισσότερο, ώστε να σας προσέξουν κι αυτοί. Ήρθε η ώρα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας και να τις αξιολογήσετε, σκεφτείτε σοβαρά τι θέλετε από τους άλλους ανθρώπους.

Αιγόκερως

Η μέρα αυτή θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς, όλα όσα αγγίζετε θα φαίνεται να μετατρέπονται σε χρυσό. Τα γεγονότα θα εξελιχθούν έτσι όπως σας εξυπηρετούν με αποτέλεσμα να νοιώσετε μεγάλη ευχαρίστηση. Πολλά θέματα που σας απασχολούσαν από καιρό βρίσκουν μια καλή και αποτελεσματική λύση. Είναι ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει κάθε μέρα

Υδροχόος

Αναζητάτε τρόπο για να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Αυτό που θέλετε είναι να ζείτε με τον δικό σας φυσικό ρυθμό. Προσπαθήσετε να ανακαλύψετε αυτόν τον τρόπο, επειδή θα σας βοηθήσει πολύ στην επίλυση των προβλημάτων σας. Ένας πιο χαλαρός ρυθμός από καιρό σε καιρό σας ανανεώνει. Προτιμήστε μια μικρή έξοδο με φίλους και συζητείστε τα ζητήματά σας μαζί τους.

Ιχθείς

Η κούραση των τελευταίων εβδομάδων φαίνεται να υποχωρεί κι έτσι να έχετε πια λιγότερο άγχος . Πιθανόν να έχετε μια διάθεση παιχνιδιάρικη ακόμη και στο εργασιακό σας περιβάλλον . Θα είναι η μέρα κατάλληλη για να προσπαθήσετε να οργανώσετε καλύτερα καθημερινή ζωή σας, έτσι ώστε να σας μένει χρόνος για να ασχοληθείτε και με άλλα θέματα που σας απασχολούν αλλά και για να διασκεδάσετε.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (12/11/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα