Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (1/10/14)

09:02 1/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Είναι έντονη η διάθεση σας να πιάσετε το νήμα της ζωή σας και να καθορίσετε τις εξελίξεις, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Δεν είστε σε καλή επικοινωνία με τους γύρω σας, δεν μπορούν να σας παρακολουθήσουν σε αυτά που λέτε και θέλετε και αυτό σας εκνευρίζει. Ακολουθήστε το δικό σας μονοπάτι, μείνετε σταθεροί στον τρόπο που σκέφτεστε, θα βγει σύντομα ότι έχετε δίκιο.

Ταύρος

Με την διάθεσή σας ανεβασμένη αντιμετωπίζετε αυτήν την πρώτη ημέρα του Οκτωβρίου, γεμάτοι με διάθεση για ανανέωση. Μπορείτε να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, κάτι που πάντα σας αρέσει, να φωνάξετε φίλους και να χαλαρώσετε

διαλέγοντας να περάσετε το βράδυ σας με μικρές απολαύσεις που θα σας φέρουν κοντά με τον άνθρωπό σας, κάτι που θα σας ξεκουράσει και θα σας ανανεώσει.

Δίδυμοι

Είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίζετε ήδη τόσες καθυστερήσεις λόγω του Ερμή που δεν ήσασταν σε καμία περίπτωση έτοιμοι να μπείτε σε τέτοιες περιπέτειες. Προσπαθήσετε να μην παίρνετε κατάκαρδα την κάθε αναποδιά, καμιά φορά το να μην γίνονται τα πράγματα όπως τα ελπίζετε, μπορεί να σημαίνει απλά ότι θα γίνουν καλύτερα. Χαλαρώστε και επιστρατεύστε το χιούμορ σας για να μπορέσετε να απαλύνετε τις συνέπειες αυτής της περίεργης εποχής.

Καρκίνος

Η καλή σχέση του Ποσειδώνα με τον Ερμή σας επιτρέπει να έχετε καλή επικοινωνία και με τους ανθρώπους σας και με τον εαυτό σας. Ο έρωτας εισβάλλει γλυκά στην ζωή σας, όσο και αν κάποια προβλήματα της καθημερινότητας σας εκνευρίζουν. Όσοι είστε σε σχέση έχετε πολύ γλυκιά διάθεση, οι δε αδέσμευτοι είστε κοντά σε κάποιον Δίδυμο ή Παρθένο, που αυτή τη στιγμή σας φαίνονται ακαταμάχητα ζώδια .

Λέων

Πολύ δυνατή αυτή η πρώτη ημέρα του Οκτωβρίου, έχετε πολλά να κάνετε. Η ατζέντα σας είναι γεμάτη από υποχρεώσεις και πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο και για τον εαυτό σας. Σε καμία περίπτωση σε συνεργασίες και σχέσεις μην θελήσετε να δράσετε χειριστικά, η ημέρα δεν το επιτρέπει, να είστε ειλικρινείς και απλοί.

Παρθένος

Μια πολύ δυνατή ημέρα, με την δράση του Ερμή και του Ποσειδώνα να σας επιτρέπουν να γίνεται αφόρητα γοητευτικοί. Κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τις σπουδές σας ή την δουλειά σας θα κριθούν από την διαίσθησή σας. Και αυτό γιατί καλείστε να πάρετε αποφάσεις χωρίς να έχετε διαθέσιμα όλα τα στοιχεία, είστε στο σκοτάδι . Θα μπορέσετε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας που ποτέ δεν σας προδίδει.

Ζυγός

Τίποτε από όσα έχετε ελπίσει δεν φαίνεται να μπαίνει στον δρόμο που θα θέλατε. Και αυτό σας φέρνει εκνευρισμό, πολύ περισσότερο που για σας οι οριακές ημερομηνίες και οι ενάρξεις, όπως αυτή τη στιγμή το ότι είναι η πρώτη ημέρα του μήνα, σας δημιουργεί μια ένταση και μια αδημονία. Δεν έχετε τίποτα που να μπορείτε να κάνετε εκτός από το να περιμένετε και να είστε συνεπείς. Εσείς κάντε το καλύτερο που μπορείτε και αφήσετε το σύμπαν να λειτουργήσει στους δικούς του χρόνους.

Σκορπιός

Έντονη ημέρα, με δυνατά ερωτικό πρόσημο, όπως και όλη αυτή η περίοδος. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με θέματα υγείας γιατί χωρίς αυτό το δεδομένο όλα τα υπόλοιπα θα πάνε πίσω και θα εκνευριστείτε. Δείξετε τις καλές σας προθέσεις στον άνθρωπο που αγαπάτε, αφήστε τις ζήλιες και τα παιχνίδια εξουσίας που ουσιαστικά δημιουργούν απόσταση και κάντε μαζί απλά και ευχάριστα πράγματα που θα σας χαλαρώσουν κι εσάς.

Τοξότης

Αν και πρέπει οπωσδήποτε να αφοσιωθείτε στους στόχους σας, σήμερα σας πιάνει μια ραστώνη, μια διάθεση να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας και τα καθήκοντά σας. Καλό είναι να μην αφεθείτε σε αυτήν την τάση, γιατί θα συσσωρευτούν πολλά που θα πρέπει να κάνετε τον επόμενο καιρό και θα έχετε χάσει στην σειρά σας. Ερωτικά σας ταλαιπωρεί απόσταση από τον άνθρωπο που αγαπάτε, και αυτό σας κουράζει.

Αιγόκερως

Ετοιμάζεστε πολύ δυνατά για τον μήνα που έρχεται. Φεύγει εντελώς από πάνω σας η ραθυμία που υπήρχε όσο οι θερμοκρασίες ήταν υψηλές και μπαίνετε σε φουλ ρυθμούς δουλειάς και παραγωγής. Καλό είναι να μην περιμένετε ότι και όλοι οι άλλοι, με το πάτημα ενός κουμπιού, θα γίνουν τόσο παραγωγικοί όσο εσείς. Ίσως μάλιστα να πρέπει και εσείς να χαλαρώσετε λίγο, καλή η δουλειά αλλά η υπερβολή βλάπτει πάντα.

Υδροχόος

Οι ρυθμοί σας ανεβαίνουν, αλλά όχι με τον σωστό τρόπο. Είναι απόλυτα απαραίτητο να σκεφτείτε, τώρα που κάτι καινούριο ξεκινάτε, να σκεφτείτε τις προηγούμενες φορές που κάτι πήγατε να ξεκινήσετε και σας βγήκε μπούμερανγκ ή σας απογοήτευσε η όλη προσπάθεια. Επειδή γενικά ο καιρός αυτός είναι πολύ δύσκολος για κάθε είδους ξεκίνημα, αλλά δεν έχετε χρόνο να προγραμματίσετε κάτι καλύτερα σε βάθος χρόνου, δώστε βάση στις λεπτομέρειες και ας ελπίσουμε να σας βοηθήσουν και οι οιωνοί.

Ιχθείς

Η Σελήνη στον Αιγόκερω με δυνατή σύνοδο με τον Πλούτωνα σας φέρνει στην συναισθηματική σφαίρα των αποκαλύψεων και των εξομολογήσεων. Έχετε πολύ καλή σχέση με τον εαυτό σας και τις επιθυμίες του, αλλά ίσως να σας πιάσει και κανένα σερί με παράπονα που δεν θα έχουν τελειωμό. Αν νιώθετε ότι πρέπει οπωσδήποτε να βγάλετε κάποια βάρη από πάνω σας μην διστάσετε, αρκεί να το κάνετε με ευγένεια. Οικονομικά αντιμετωπίζετε δυσχέρειες που σας φοβίζουν.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (1/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα