Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/6/2020)

08:01 9/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (9/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (9/6/2020), συναισθηματικά ξεσπάσματα από μέρους σας, ίσως

να φέρουν σήμερα σε δύσκολη θέση, τους ανθρώπους που ζούνε ή συμβιώνουν μαζί σας. Αδυναμία συνεννόησης θα υπάρχει και στο εργασιακό σας περιβάλλον. Φροντίστε τουλάχιστον τις στιγμές που θα σας εκνευρίζουν, να διαχειριστείτε το θυμό σας. Την εποχή αυτή, σε φιλικό ή εργασιακό επίπεδο, δημιουργούνται διάφορα παρασκήνια. Μην εμπλακείτε σε αυτά, ή σε κουτσομπολιά που μπορεί να σας εκθέσουν αργότερα.

Ταύρος

Παρόλο που δε σας χαρακτηρίζει ο παρορμητισμός στις αποφάσεις σας, τώρα θα θέλετε όλο και πιο έντονα, να δρομολογήσετε ένα σχέδιο ή ένα φιλόδοξο στόχο, πάση θυσία. Προσέξτε όμως, μήπως δεν έχετε λάβει υπόψιν σας όλες τις παραμέτρους για να πραγματοποιηθεί, που σημαίνει ότι μπορεί πάνω σ αυτό να κάνετε παραπάνω έξοδα ή δαπάνες από εκείνες που αρχικά υπολογίσατε. Αφήστε τις ημέρες αυτές να περάσουν που η κρίση σας διέπεται περισσότερο από ενθουσιασμό, παρά από λογική.

Δίδυμοι

Ασφαλώς και αν επιθυμείτε να αλλάξετε κάποιο συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας, τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να το πραγματοποιήσετε. Είτε αυτή είναι μια στροφή στην καριέρα ή το επάγγελμά σας, είτε κάτι που θέλετε να επιχειρήσετε σε ένα πεδίο που δεν είχατε άλλη φορά ξανά επιχειρήσει. Ότι κι αν θέλετε να κάνετε, πάρτε πρώτα τις κατάλληλες πληροφορίες, ή και γνώσεις αν χρειαστεί, μιλήστε με τα κατάλληλα άτομα αλλά μην κοινοποιείτε τις επόμενες κινήσεις σας, που καλό θα ήταν να τις κάνετε αργότερα.

Καρκίνος

Πολλές θα είναι οι ειδήσεις τα μηνύματα ή τα τηλεφωνήματα που θα πάρετε και θα σας δώσουν κάποιες πληροφορίες, που θα είναι ικανές να σας δημιουργήσουν ενθουσιασμό σχετικά με την πορεία ενός στόχους σας, ή θα σας δημιουργήσουν μια αγωνία αντίστοιχα. Να ξέρετε όμως, ότι συναισθηματικά τις μέρες αυτές, δε θα έχετε καλή κριτική πάνω στα πράγματα , αφού η σκέψη σας δε θα είναι αντικειμενική. Πολύ συχνά θα παρεμβάλλεται το συναίσθημα και θα σας παρασύρει.

Λέων

Πιθανόν στο εργασιακό σας περιβάλλον, ή στο χώρο που δραστηριοποιείστε, να μην αισθάνεστε από τα άτομα που συνεργάζεστε την ανάλογη στήριξη, ή να ανακαλύπτετε ότι κάποιοι, υποσκάπτουν τη θέση σας, προσπαθώντας να σας εκθέσουν. Να ξέρετε ότι την περίοδο αυτή, θα καλλιεργηθεί πολύ το παρασκήνιο και καλό θα ήταν να απομακρυνθείτε από υπόγειες ενέργειες και πρακτικές που χαρακτηρίζονται από αδιαφάνεια. Ίσως να σας εκθέσουν σε διάφορους κίνδυνους.

Παρθένος

Λίγο αφηρημένοι θα δείχνετε σήμερα στο περιβάλλον που θα κινείστε με αποτέλεσμα να κινήσετε την προσοχή κάποιου προϊστάμενού σας , ή ενός ανθρώπου μεγαλύτερου από το οικογενειακό σας περιβάλλον, με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να μάθει τι σας συμβαίνει ή να σας κάνει κριτική σχετικά με τη στάση σας. Προσπαθήστε λοιπόν να μην αφήνετε πίσω σας παραλήψεις που μπορεί συσσωρευτικά να σας εκθέσουν και να σας κακό χαρακτηρίσουν λίγο αργότερα. Δεν είστε τέτοια άτομα.

Ζυγός

Σίγουρα τις ημέρες αυτές θα προβληματιστείτε από την ποιότητα ορισμένων ανθρώπων που συνεργάζεστε, ενώ κάποιοι από αυτούς θα σας βάλουν στη διαδικασία να ανακαλύψετε τι ρόλο παίζουν γενικότερα, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε φιλικό.  Σε καιρούς αστάθειας, κάποιοι θέλουν να επιβληθούν δια της παρουσίας τους και ίσως να υποτιμούν εσκεμμένα τη δυναμική τη δική σας. Εάν εντοπίσετε τι μπορεί να πηγαίνει λάθος με κάποιους, μάθετε τα κίνητρά τους.

Σκορπιός

Μη γίνεστε ασφυκτικοί σε εκείνα που ζητάτε, είτε από τον ερωτικό σας σύντροφο, είτε από ένα παιδί σας στην περίπτωση που είστε γονέας. Όλα έχουν την ώρα τους για να γίνουν και όχι επειδή εσάς τώρα σας έπιασε να τα τελειώνετε για να σταματήσουν να σας απασχολούν. Κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να βοηθήσετε το δικό σας άνθρωπο, χωρίς να του βρείτε εσείς τον τρόπο που θα τα καταφέρει. Οι συμβουλές και οι νουθεσίες σας σήμερα δε θα βρουν ανοιχτά αφτιά για να ακουστούν.

Τοξότης

Εμπόδια πιθανόν να αντιμετωπίζετε σήμερα σχετικά με την εξέλιξη μιας υπόθεσης που σας απασχολεί και σχετίζεται με το περιβάλλον του σπιτιού, ή με ένα πρόσωπο της οικογενείας σας. Μπορεί αυτό να σας δημιουργήσει υπέρμετρο άγχος και να φανεί και στη συμπεριφορά σας, απέναντι σε πρόσωπα που ζουν και συμβιώνουν μαζί σας αλλά μπορεί να περάσει και σε επίπεδο εργασιακό. Μη ζητάτε πράγματα που κάποιοι υπήρξαν σε αντίστοιχες περιπτώσεις ανακόλουθοι στο να σας τα κάνουν.

Αιγόκερως

Μερικές φορές σας κουράζουν τόσο πολύ οι άλλοι, μέχρι να καταλάβουν τι χρειάζεται να κάνουν προκειμένου να αντιμετωπίσετε από κοινού κάποιες ευθύνες, που στο τέλος τις αναλαμβάνετε εξολοκλήρου μόνοι σας, λειτουργώντας συγκεντρωτικά. Σκεφτείτε όμως, μήπως κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζουν πως δουλεύετε, υπάρχει η πιθανότητα να το κάνουν επίτηδες, προκειμένου να απαλλαχτούν από δικές τους υποχρεώσεις; Έχετε το ένστικτο και το κριτήριο να το εντοπίσετε.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (9/6/2020), περισσότερα χρήματα από όσα διαθέτετε την εποχή αυτή, θα δαπανήσετε σήμερα προκειμένου να περάσετε καλά με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα, ή να θελήσετε να κάνετε κάποιες καταναλωτικές αγορές, άσκοπες ως προς τη χρησιμότητά τους. Προσέξτε όμως γιατί θα υπάρξουν έκτακτες δαπάνες που θα χρειαστεί να καλύψετε, ενώ οι λόγοι που ξοδεύετε τώρα, είναι για να καλύψετε το συναισθηματικό σας κενό. Καλό θα ήταν παράλληλα να ασχοληθείτε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Ιχθείς

Με μία εσωτερική νευρικότητα θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα κι αυτό γιατί το πρόγραμμά σας θα λειτουργεί ασφυκτικά. Πολλά είναι εκείνα που χρειάζεται να βάλετε σε μια σειρά στη ζωή σας αλλά όλο και κάτι γίνεται που τα αναβάλλετε. Προσπαθήστε σήμερα να γίνετε περισσότερο τυπικοί στα εργασιακά σας ωράρια, να μην είστε αφηρημένοι και να ακούτε καλά τι σας ζητούν οι προϊστάμενοί σας.  Αφήστε τις βραδινές ώρες ελεύθερες στο να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα