Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/9/2020)

09:03 7/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (7/9/2020), με την ενέργεια να σας περισσεύει, συναισθηματικά

ίσως να αισθάνεστε σήμερα την ψυχολογία σας, να πατάει άλλοτε γκάζι κι άλλοτε φρένο. Από τη μία μεριά οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα θα σας «τρέχουν», ενώ από την άλλη το μυαλό σας για να τα διεκπεραιώσει, θα πρέπει να είναι καθαρό κι καθόλου παρορμητικό στις αποφάσεις που θα λάβετε.  Η κατάσταση αυτή θα κρατήσει για αρκετό χρονικό διάστημα, που σημαίνει ότι τις υποθέσεις που θα σας βγάζει η καθημερινότητα, μόνο με εντάσεις και με εκνευρισμούς δε θα μπορέσετε να τις λύσετε.

Ταύρος

Μία καλή εβδομάδα ξεκινάει για σας, αφού υποθέσεις που θέλετε να προχωρήσουν, θα ευνοηθούν εκ των συνθηκών και θα δρομολογηθούν οι λύσεις τους. Άρα, εκείνο που χρειάζεστε είναι να είστε περισσότερο εύστοχοι στις επόμενες κινήσεις σας και μεθοδικοί. Ένα οικονομικό θέμα από χρήματα που σας χρωστούν εάν για παράδειγμα εκμεταλλεύεστε ένα ακίνητο, τμηματικά θα αρχίσετε να τα λαμβάνετε και έτσι, θα μπορέσετε να καλύψετε κάποιες δικές σας οικονομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν. Εξελίξεις να περιμένετε στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Δίδυμοι

Μπορεί ψυχολογικά να βρίσκεστε σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με τους άλλους γύρω σας, την εβδομάδα αυτή όμως θα δοκιμαστεί. Δεν αποκλείεται να σας συμβούν κάποιες αναβολές σε ορισμένους τομείς που περιμένατε να δείτε να εξελίσσονται, δε σημαίνει όμως ότι εάν καθυστερήσουν τώρα, λίγο μετά δε θα δρομολογηθούν, με καλύτερους όρους και προϋποθέσεις. Έτσι για αρχή μη χάνετε το θάρρος σας και κατά δεύτερο, συνεχίστε να ακολουθείτε τα σχέδια και τους στόχους που έχετε βάλει για την περίοδο αυτή. Εάν κάτι δε γίνει τώρα, απλά δεν ήρθε ακόμα η ώρα του.

Καρκίνος

Όπως τις προηγούμενες ημέρες, έτσι και στην εβδομάδα αυτή που ξεκίνησε μόλις, θα νιώθετε πολύ συχνά, μια εσωτερική ένταση, μια αναμονή κάποιων σημαντικών εξελίξεων που αναμένετε καιρό και πολλές φορές από τον εκνευρισμό, θα χάνετε τη ροή της ορθής σκέψης και των αποφάσεων που το διάστημα αυτό, πρέπει να δρομολογήσετε. Καταρχάς, να ξέρετε ότι όλα όσα έχετε στο μυαλό σας, θα δρομολογηθούν και θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο έχετε φανταστεί. Μπορεί να έχετε προς το παρόν καθυστερήσεις ή αναβολές, δε σημαίνει όμως ότι ματαιώνεται τίποτα.

Λέων

Οργανώστε όσο γίνεται πιο σωστά, το πρόγραμμά σας την εβδομάδα αυτή, μιας και θα χρειαστεί να κάνετε πολλές επαφές και συζητήσεις με ανθρώπους που σχετίζονται με το επαγγελματικό σας πεδίο, να προχωρήσετε σε κάποιες συμφωνίες και να βρείτε ανθρώπους που ως συνεργάτες σας, θα έχουν τα προσόντα να ενισχύσουν το έργο σας. Με αρκετή κινητικότητα αλλά και επιφύλαξη κάθε φορά που ακούτε να σας τάζουν προοπτικές που χρειάζονται διερεύνηση, προχωρήστε, όσο και αν κάποιες προτάσεις σας εντυπωσιάσουν εξαρχής.

Παρθένος

Μην σας πτοεί τίποτα, ακόμα και αν το περιμένατε και αναβάλλεται, αφού φαίνεται, πως η τύχη και οι ευκαιρίες να δείτε αυτό και πολλά άλλα σημαντικά κομμάτια της ζωής να εξελίσσονται θετικά την εβδομάδα αυτή, θα σας αναπτερώσουν την ψυχολογία. Καμία αρχή όσο και αν φαντάζει δύσκολη, δεν μπορεί να αναχαιτίσει, τη δεδομένη επιτυχία, με ότι και αν ασχοληθείτε από εδώ και στο εξής. Όλα τα παραπάνω μπορεί να σας ακούγονται υπερβολές, όμως εμπεριέχουν κάθε επιτυχής προοπτική στο να τα δείτε να πραγματοποιούνται.

Ζυγός

Θέματα που είχαν δημιουργηθεί από τις αρχές σχεδόν του χρόνου και σας απασχολούσαν μέχρι σήμερα, δρομολογούνται εκ νέου και θα κληθείτε να δώσετε τελειωτικές λύσεις. Αυτό σημαίνει ότι όσο πιο σύντομα πάρετε τις αποφάσεις σας και με τόλμη τα βάλετε και με τα δύσκολα που θα φέρουν, τόσο πιο επιτυχημένες θα είναι οι προσπάθειές σας. Δεν αξίζει τον κόπο να συντηρείτε σχέσεις, συνεργασίες και επαφές με ανθρώπους που δεν εκτιμούν το ρόλο σας, το έργο σας και σας κάνουν κακό. Απλά βγάλτε τους από τα μελλοντικά σας πλάνα και υπηρετείστε τα όνειρά σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (7/9/2020), η εβδομάδα αυτή, σας επιφυλάσσει μια καθημερινότητα πολύ πιεστική, αφού θα χρειαστεί να συνδυάσετε πολλά πράγματα και να φέρετε εις πέρας αρκετά καθήκοντα και υποχρεώσεις. Χωρίς καθαρό μυαλό όμως, τίποτα από τα παραπάνω, δεν μπορεί να επιτευχθεί, συν του ότι θα χρειαστεί πολλές στιγμές, να αναμετρηθείτε με τα ποσοστά της υπομονής που διαθέτετε απέναντι στους άλλους. Να θυμάστε ότι τώρα, χρειάζεστε ανθρώπους για να σας βοηθήσουν, όπου και όταν τους χρειάζεστε. Πρέπει να έχετε σύμμαχους και άτομα εμπιστοσύνης γύρω σας.

Τοξότης

Οι ημέρες που ακολουθούν, κρύβουν για εσάς, πολύ σημαντικές ευκαιρίες, να δικτυωθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά, να ζητήσετε τη βοήθεια πρόθυμων ανθρώπων να σας ακούσουν και να προσπαθήσουν για το συμφέρον σας, να κάνετε καινούργιες φιλίες, όπου μέσα από εκεί, μπορεί να προκύψουν και επαγγελματικές συνεργασίες. Γενικά θα λέγαμε, πως είναι μία εποχή που θα πρέπει να έχετε σωστά αντανακλαστικά, για να εκμεταλλευτείτε ότι σας παρουσιάζετε, προς όφελός σας. Άλλωστε σε επικοινωνιακό επίπεδο θα βρίσκεστε στα καλύτερά σας.

Αιγόκερως

Την εβδομάδα αυτή, επανέρχονται θέματα που σας απασχόλησαν τουλάχιστον από τον προηγούμενο μήνα και σχετίζονται με το σπίτι ή κάποιο μέλος της οικογενείας σας. Θα σας βάλουν λοιπόν στην διαδικασία να κάνετε επανεκτιμήσεις, σχετικά με το τι είναι σημαντικό στη ζωή σας και τι όχι, τι πρέπει να επιλυθεί, ή να περάσει σε δεύτερο πλάνο, εάν η σοβαρότητά του, δεν είναι τόσο σημαντική, ως προς την εξέλιξη της ζωής σας. Αναθεωρείτε γενικότερα τη στάση σας τις ημέρες αυτές, απέναντι σε ανθρώπους συνθήκες και καταστάσεις, ενώ η σκέψη σας θα γίνει λιγότερο παρορμητική.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (7/9/2020), μερικές φορές, ο λόγος σας, έχει δόσεις σαρκασμού, ειδικά όταν οι συνθήκες και οι καταστάσεις σας τον προκαλούν. Άλλες πάλι αντιδράτε με τρόπους εκκεντρικούς και μη αναμενόμενους, όταν θέλετε να δείξετε ότι αγνοείτε επιδεικτικά, τα όσα προσπαθούν να σας συμβουλεύσουν οι άλλοι. Την εβδομάδα όμως αυτή, δε χωρούν τέτοιου είδους συμπεριφορές, αφού θα γίνουν αφορμή, να ματαιωθεί ένας στόχος ή ένα σχέδιο που θέλετε να προχωρήσει στη ζωή σας. Καλό θα ήταν λοιπόν να προσέχετε το τι λέτε, πως το εκφράζετε και κυρίως το που το λέτε.

Ιχθύς

Την εβδομάδα αυτή, προσέξτε αρκετά τις μετακινήσεις σας. Δείξτε συνεπείς στα εργασιακά σας ωράρια και μην τραβάτε το σκοινί στα άκρα, όταν κάτι που θέλετε να πετύχετε δεν προχωρά, μιας και θα έχετε την τάση να χρεώνετε στους άλλους, ότι σας φταίει. Επίσης, θέματα που σχετίζονται με την πορεία των οικονομικών και εργασιακών σας ζητημάτων, μην τα μεταφέρετε στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού οι σημαντικοί για τη ζωή σας άνθρωποι, σίγουρα και δε φταίνε και δε είναι οι πραγματικές αιτίες, που σας τα προκαλούν. Προσέξτε το αυτό.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα