Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/09/2022)

10:27 30/9/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/09/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/09/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (30/09/2022),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 9ο σας οίκο και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε νομικά της οικογένειας αλλά θα έχετε βοήθεια και σε κάποιους σας στόχους.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 8ο σας οίκο και θα έχετε βοήθεια σήμερα σε οφειλές ή οικονομικά θέματα και θα καταφέρετε να βελτιώσετε κάποιες δυσκολίες στην επαγγελματική σας ζωή.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 7ο σας οίκο και θα λειτουργήσετε θετικά με σχέσεις και συνεργασίες αλλά και τις επαφές με το περιβάλλον σας ωστόσο ίσως να είστε αναποφάσιστοι σήμερα.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 6ο σας οίκο και παρόλο που μπορεί να έχετε κάποια έξοδα θα καταφέρετε να τα χειριστείτε θετικά ωστόσο μπορεί να έχετε καθυστερήσεις .

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 5ο σας οίκο σε μια θετική θέση για εσάς και τη δημιουργικότητα σας και θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις σε εντάσεις που αντιμετωπίζετε με συνεργάτες αλλά και κάποιες συμφωνίες.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 4ο σας οίκο  και μπορεί να έχετε βοήθεια από ένα άτομο της οικογένειάς σας  σε κάποια συναισθηματική σας ένταση αλλά και κάποιες δυσκολίες με την καθημερινότητά σας. Ωστόσο μπορεί να έχετε κάποια στάση σήμερα σε αποφάσεις και τα επαγγελματικά σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια στην επικοινωνία με το περιβάλλον σας ,με τα αδέλφια σας αλλά και με το φιλικό σας περιβάλλον ωστόσο αποφύγετε να δανείσετε σε φιλικά σας πρόσωπα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (30/09/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 2ο σας οίκο και ίσως κάνετε καλύτερη διαχείριση σε επαγγελματικές εντάσεις αλλά και με συνεργάτες.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε εύνοια σε κάποια επαγγελματική συμφωνία με το εξωτερικό ή με ένα ταξίδι ωστόσο θα πρέπει να περιμένετε για μια απόφαση ενός ατόμου που θέλετε να συνεργαστείτε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 12ο σας οίκο και ίσως να θελήσετε να μείνετε μόνοι σας ώστε να σκεφτείτε θέματα οικογενειακά αλλά και οικονομικά .

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε επαφή με φίλους αλλά επίσης θα έχετε και βοήθεια ώστε να πετύχετε μια επαγγελματική συνεργασία.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 10ο σας οίκο και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε με εύνοια θέματα καθημερινότητας και υποχρεώσεις  ωστόσο μπορεί να έχετε κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/09/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα