Σε έναν κόσμο γεμάτο νεράιδες και ξωτικά, ο δικός μας Σωκράτης Μάλαμας έγινε 65 και δε σταματά να μας εμπνέει

19:57 29/9/2022 - Πηγή: iPop

Πουλάκια μου! Ο αγαπημένος μας Σωκράτης, αυτός ο άνθρωπος που μας μαγεύει με την φωνή του και κάθε φορά που τον ακούμε γαληνεύει η ψυχούλα μας έχει γενέθλια, γίνεται 65 και του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να φτάσει μέχρι τα 100 και ακόμα παραπάνω!

Τον Σωκράτη Μάλαμα τον αγαπάμε και τον ευχαριστούμε για τα υπέροχα τραγούδια του και τις στιγμές που μας έχει χαρίσει. Στις συναυλίες του όλοι ξεχνάμε τις διαφορές μας και γινόμαστε ένα, αυτός είναι και ο σκοπός της τέχνης άλλωστε.

«Βρε Σωκράτη τι λες τώρα, που θα παίζεις ως τις 4 η ώρα»

Έχει το μαγικό χάρισμα να μας κάνει να νιώθουμε

πως κάθε φορά που τον ακούμε είναι η πρώτη μας φορά. Νιώθουμε την ανατριχίλα να διαπερνά κάθε κύτταρο του κορμιού μας και ανυπομονούμε πώς και πώς να ακούσουμε το αγαπημένο μας τραγούδι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sokratis Malamas Official (@sokratismalamas)

Ανοίγει η ψυχή μας και ξεχειλίζουμε συναισθήματα. Τραγουδάμε δυνατά, με τα ποτήρια μας ψηλά. Είναι ο άνθρωπος που σε κάθε συναυλία του μας κάνει να νιώθουμε ότι κάθε τραγούδι του είναι και δικό μας, ο άνθρωπος που με την μελωδία του μας κάνει να ερωτευόμαστε τον διπλανό μας, να διασκεδάζουμε, να χαλαρώνουμε και να ταξιδεύουμε σε κόσμους μαγικούς, ιδιαίτερους, που φιλοξενούν ξωτικά και νεράιδες μέχρι ευτυχείς, λυπημένους και πότες.

Το ξέρω πως είναι δύσκολο να φανταστείς όλα όσα σου περιγράφω αυτή τη στιγμή, πιθανότατα να με περνάς για τρελή…Αν δεν το έχεις βιώσει, όμως, αν δεν έχεις έρθει έστω και μία φορά σε συναυλία του Σωκράτη, ξέρω πως δεν μπορείς να με καταλάβεις.

Προφανώς, όμως, δεν ξύπνησα μία μέρα έτσι απλά ερωτευμένη. Γι’ αυτόν τον έρωτα ευθύνεται ο σημαντικότερος άντρας της ζωής μου, ο μπαμπάς μου, που με έβαζε να ακούω από το πρωί μέχρι το βράδυ την «Πριγκηπέσα», ένα τραγούδι με ιστορία, που μας κάνει να θυμόμαστε πως όντως, σε αυτό τον σκοτεινό κόσμο υπάρχει αληθινή αγάπη, ο ίδιος ο Σωκράτης, άλλωστε, μας κάνει να πιστεύουμε σε αυτήν.

Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑgazino το 2011, συζητώντας με τον Μάκη Προβατά, κλήθηκε μιλήσει για την ιστορία του αγαπημένου τραγουδιού και αποκάλυψε:

«Έγραψα την «Πριγκηπέσα» ως δώρο γενεθλίων σε μια γυναίκα, επειδή δεν είχα λεφτά να της πάρω κάτι. Μαγείρευε να φάμε φακές, που ήταν ό,τι είχε απομείνει, και ενώ την έβλεπα σκέφτηκα: “Αυτό αξίζει τον κόπο τώρα να το τραγουδήσει κάποιος, να το βγάλει προς τα έξω”. Το έγραψα και το έπαιξα κατευθείαν, χωρίς να μεσολαβήσει καθόλου χρόνος. Όταν το έπαιξα λύθηκα στα γέλια, το θεώρησα τόσο αστείο. Η φίλη μου, η οποία δεν είχε καμία σχέση με τη μουσική, άφησε κάτω τις κουτάλες και μου είπε: “Πότε το έγραψες αυτό το τραγούδι; Το ξέρεις ότι είναι πάρα πολύ καλό; Απορώ γιατί γελάς”».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sokratis Malamas Official (@sokratismalamas)

Επόμενη απορία του Μάκη Προβατά ήταν τι απέγινε τελικά αυτός ο έρωτας…«Την παντρεύτηκα», απάντησε ο καλλιτέχνης.

Για όλους αυτούς τους λόγους, λοιπόν, και ακόμα περισσότερους, αγαπάμε τον Σωκράτη μας και με αφορμή τα γενέθλιά του μου ήρθε να ευλογήσω τα αυτάκια σου με 6 αγαπημένα μου τραγούδια του (πίστεψέ με, δυσκολεύτηκα πολύ να κάνω την παρακάτω λίστα).

Σωκράτης Μάλαμας – Τραγούδια: 6 κομμάτια που αγαπάμε να ακούμε ΠριγκηπέσαΝεράιδαΗλιόπετρα Τα Ξωτικά Το ΓράμμαΕυτυχείς, Λυπημένοι Και Πότες

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σε έναν κόσμο γεμάτο νεράιδες και ξωτικά, ο δικός μας Σωκράτης Μάλαμας έγινε 65 και δε σταματά να μας εμπνέει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα