Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/7/2020)

09:41 2/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (2/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (2/7/2020), στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας το σπίτι

και η ανανέωση των χώρων του, θα είναι κυρίως σήμερα. Δεν αποκλείεται να προγραμματίσετε να κάνετε επισκευές ή επιμέλειες στον εξοπλισμό του, ή να προβείτε σε αγορές συσκευών ή άλλων αντικειμένων κυρίως χρηστικής αξίας που θα σας λύνουν τα χέρια. Η εσωτερική ανανέωση ξεκινά από το περιβάλλον και τους ανθρώπους που ζείτε μαζί τους. Ρίξτε εσείς το σύνθημα και θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε το σκηνικό της καθημερινότητάς σας.

Ταύρος

Σίγουρα θα έχετε κουραστεί από τις ανατροπές που συμβαίνουν στη ζωή σας, από ανθρώπους που αλλάζουν τη στάση τους απέναντί σας και από την αβεβαιότητα που επικρατεί γενικότερα. Ναι, θα συνεχίσουν να σας συμβαίνουν πράγματα αναπάντεχα, και ανατρεπτικά, μόνο που την περίοδο αυτή, θα είναι ευχάριστα και καλοδεχούμενα από σας. Εάν εδώ και καιρό περιμένατε μια σημαντική απάντηση, δεν αποκλείεται σήμερα και τις αμέσως επόμενες ημέρες να την έχετε.

Δίδυμοι

Το διάστημα αυτό, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε αρκετά θέματα που τα έχετε ως εκκρεμότητες, νομικά θέματα να κάνετε οικονομικούς διακανονισμούς, ενώ κάποια χρήματα σας έρχονται στα χέρια, υπό μορφή δώρου από κάποιον δικό σας άνθρωπο, ίσως και γονέα σας, ή μπόνους από την εργασία σας, που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από χρέη που σας βάραιναν.  Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες θα περιοριστεί το άγχος σας και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην άνοδο της ψυχολογίας σας.

Καρκίνος

Βάλτε καλά στο μυαλό σας, ότι για να καταφέρετε κάποια πράγματα, θα πρέπει να παλέψετε και να παραμείνετε αφοσιωμένοι στους στόχους σας. Τίποτα δε θα σας χαριστεί αλλά και τίποτα δε θα σας σταματήσει να ονειρεύεστε πράγματα για τους εαυτούς σας την καριέρα σας, τη σταδιοδρομία στους τόπους που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε. Ίσως σήμερα να χρειαστεί να συγκρουστείτε με κάποιους ανθρώπους που βάζουν εμπόδια στην ανοδική σας πορεία.

Λέων

Κάπως καλύτερα θα αρχίσουν να εξελίσσονται κάποια πράγματα στη ζωή σας, ενώ το κλίμα των ανταγωνιστικών διαθέσεων ορισμένων ατόμων απέναντί σας υποχωρεί. Δεν αποκλείεται να αναδειχθείτε μέσα από το αποτέλεσμα μίας σας προσπάθειας και να τύχετε της αναγνώρισης στον εργασιακό σας χώρο, ή σε κάποιο τομέα που τυχόν δραστηριοποιείστε. Μη βγάζετε όμως το προφίλ του ανθρώπου που απαιτεί γκρινιάζει ή προσπαθεί να περάσει το δικό του.

Παρθένος

Δεν είναι θέμα τύχης κάποιες επιτυχίες που θα έχετε την εβδομάδα αυτή, αλλά θέμα διάθεσης. Η θετική σας σκέψη, καταφέρνει να προσελκύει το καλό, ενώ τώρα θα βάλετε νέους στόχους να τους κατακτήσετε με πολύ μεγάλη έμπνευση. Προ ότι είστε άνθρωποι που πατάτε γερά στα πόδια σας, πιθανόν να σας γεννηθεί η ανάγκη να ζήσετε μια ουτοπία, όπως είναι ένας έρωτας, ή ένα ταξίδι μακρινό που για ξεκινήσετε να το προγραμματίζετε και να το σχεδιάζετε από τώρα.

Ζυγός

Κι όμως εκεί που διαπιστώνατε ότι η επαγγελματική σας συνέχεια ήταν ζοφερή, εκεί που βιώνετε αδιέξοδες σχέσεις και τα όνειρά σας παραμένουν στον πάγο, από σήμερα και για τον επόμενο καιρό κάτι θα γίνεται που όλο και πιο καλά θα πηγαίνουν τα πράγματα στη ζωή και στην καθημερινότητά σας. Κάποια θέματα που έχουν δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ εσάς ή των συνεργατών σας, εξομαλύνονται. Όμως εξακολουθούν να συμβαίνουν ανακατατάξεις στον εργασιακό σας χώρο.

Σκορπιός

Με ασυνήθιστη για το χαρακτήρα σας εξωστρέφεια και έναν πρωτόγνωρο δυναμισμό θα κινηθείτε τις ημέρες που ακολουθούν, ενώ θα προσπαθήσετε να μπείτε σε ομάδες ανθρώπων με δραστηριότητες που δεν είχατε την ευκαιρία άλλοτε να ασχοληθείτε. Επιτέλους παίρνετε το παιχνίδι στα χέρια σας και δεν αφήνετε τίποτα να εξελιχθεί από μόνο του και χωρίς τις δικές σας παρεμβάσεις. Κάποιοι άνθρωποι ίσως να σας αποθαρρύνουν να ανοιχτείτε περισσότερο από όσο γνωρίζετε.

Τοξότης

Ένα βάρος φεύγει από πάνω σας, μιας υποχρέωσης που σας βάραινε, πιθανά κάτι που αφορούσε το σπίτι και την οικογένεια, ένα ακίνητο ή ένα κληροδότημα. Δεν αποκλείεται ένας άλλος άνθρωπος να μεσολαβήσει προκειμένου να τελεσφορήσει αυτή η αγχωτική υπόθεση και να απαλλαγείτε άπαξ και δια παντός.  Κατά τα άλλα, θα συνεχίσετε να βιώνετε με αμηχανία τη ροή της καθημερινότητά σας αφού τίποτα δεν μπορεί να σας εγγυηθεί σταθερότητα επαγγελματική ή προσωπική.

Αιγόκερως

Μία νέα γνωριμία ή μια συνεργασία θα σας προτείνει να δοκιμάσετε να επιχειρήσετε σε κάτι που ποτέ άλλοτε δεν είχατε ασχοληθεί. Και ενώ επαγγελματικά ή κοινωνικά οι μετοχές σας μέρα με την ημέρα ανεβαίνουν, η προσωπική και αισθηματική σας ζωή, χρειάζεται πολλά πράγματα να αλλάξετε για να αισθανθείτε καλυμμένοι συναισθηματικά.  Ξεκαθαρίσματα εφ όλης της ύλης θα κάνετε σήμερα με ένα πρόσωπο που ο χρόνος σας επιβεβαιώνει ότι η σχέση σας δεν πάει άλλο.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (2/7/2020), λίγο παραπάνω εκνευρισμός και δεν αποκλείεται σήμερα να ξεσπάσετε σε ότι και όποιον σας ενοχλεί. Πιθανόν να έχετε απογοητευτεί από τη στάση κάποιων ανθρώπων που πιστεύατε ότι ήταν φίλοι σας, καλοί συνάδελφοι ή συνεργάτες, δικοί σας άνθρωποι, που όμως τα λόγια και οι πράξεις τους είναι ανακόλουθα. Ίσως τώρα να σταματήσετε να τους αντιμετωπίζετε με καλή πρόθεση και φιλική διάθεση, αφού έχουν αποδείξει ότι τελικά μάλλον δεν το άξιζαν.

Ιχθείς

Οι εντάσεις και οι προθεσμίες στο να φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις το προηγούμενο διάστημα, σας έκαναν να αγγίξετε πολλές φορές τα συναισθηματικά σας όρια. Πιθανόν όλα εκείνα που περάσατε το προηγούμενο διάστημα, να ανακαλούνται στη μνήμη σας και να βιώσετε σήμερα ξανά δυσάρεστα συναισθήματα. Διώξτε όμως τη μελαγχολία και κοιτάξτε το μέλλον με πιο αισιόδοξη ματιά, αφού και πίσω να κοιτάξετε θα διαπιστώσετε, ότι δεν ήταν και όλα χάλια τελικά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα