Όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς για την Ελένη Μενεγάκη μετά το φινάλε της (Video)

20:26 1/7/2020 - Πηγή: iPop

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να τα πουν και να αποχαιρετηθούν μέσω Skype… Όμως, δεν γινόταν να μην πει τίποτα ο Νίκος Μουτσινάς για την Ελένη Μενεγάκη μέσα απ’ την εκπομπή του!

Λίγο μετά την αυλαία της εκπομπής “Ελένη”, ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε

να αφιερώσει μερικά λεπτά και στη δική του εκπομπή για να αποχαιρετήσει απ’ την τηλεόραση τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργάστηκε για πολλά χρόνια και αγαπάει τόσο πολύ.

Νίκος Μουτσινάς και Ελένη Μενεγάκη έχουν μια πολύ όμορφη σχέση, η οποία κρατάει εδώ και χρόνια, από τότε που συνεργάστηκαν για πρώτη φορά.

Λύγισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας on air στο μεγάλο φινάλε της Ελένης (Video) 

Ο σεβασμός, ο θαυμασμός και η αγάπη και των δύο είναι αδιαμφισβήτητα, γι’ αυτό και ο παρουσιαστής θέλησε να πει δυο λόγια για την Ελένη κατά τη διάρκεια της εκπομπής του την Τετάρτη.

Στο ξεκίνημα του stand up section στο Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς για την Ελένη Μενεγάκη μίλησε με τρυφερά λόγια, και μέσα απ’ το χιούμορ εξέφρασε τη συγκίνησή του γι’ αυτό το κεφάλαιο που κλείνει.

«Μια μεγάλη στιγμή για την τηλεόραση.  1η Ιουλίου 2020, και η Ελένη Μενεγάκη φεύγει. Εχθές λέει δε μπορούσε να κοιμηθεί. Λογικό. Αγρυπνία στήθηκε στα περισσότερα ελληνικά σπίτια αλλά και στην ομογένεια. Σήμερα κλαίνε οι ουρανοί, σήμερα η Queen αποχωρεί, πολλή συγκίνηση, η βασίλισσα φεύγει, θέλει να ξεκουραστεί. Τι κουράστηκες μωρέ Ελένη και εσύ, ούτε καν 30 χρόνια. 29 , κάν’ τα 30. Τελευταία εκπομπή. Τελευταίες στιγμές. Βγήκα και εγώ. Τα είπα με το κορίτσι μου, το κορίτσι μου το όμορφο», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς και συνέχισε λέγοντας πως η Ελένη είναι ωραίος άνθρωπος ό,τι και να κάνει, ενώ της ευχήθηκε τα καλύτερα!

Σε συγκινεί, είναι πολύ ιδιαίτερο. Δες την. Κι αν κλαίει, κι αν γελάει, αν είσαι ωραίος άνθρωπος…. Πάει να κάνει και λίγο τη ζωή της, χαλάλι σου κορίτσι μου. Να είσαι καλά. Τελειώνει η Ελένη, βασίλισσα forever

Δες όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς για την Ελένη Μενεγάκη στην αρχή του παρακάτω video:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Δες ακόμα:

Η στιγμή που η Ελένη έσβησε τα φωτά για τελευταία φορά… (Video)

Το άρθρο Όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς για την Ελένη Μενεγάκη μετά το φινάλε της (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα