Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/6/2020)

08:00 2/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (2/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (2/6/2020), η σχέση σας με ένα φιλικό πρόσωπο, συνεργάτη

και σπανιότερα με ένα πρόσωπο που πρόσφατα φλερτάρατε μαζί του, ίσως να γίνει αιτία σχολίων και κριτικής, από το στενό οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον. Δεδομένου ότι, την εποχή αυτή, είστε ευεπηρέαστοι, ίσως άλλο να θέλετε εσείς και το αντίθετο να ακούτε από τους ανθρώπους που συμβουλεύεστε. Τις αποφάσεις όμως που θα ακολουθήσετε να τις λάβετε τελικά μόνοι σας.

Ταύρος

Το θετικό νέο της ημέρας, είναι ότι εάν σας χρωστούσαν ή καθυστερούσαν κάποια χρήματα να σας τα δώσουν, τώρα θα σας επιστραφούν στο ακέραιο. Εάν πάλι περιμένατε μια επαγγελματική εξέλιξη, ίσως τώρα να δείτε να γίνονται βήματα θετικά. Στην περίπτωση που δεν εργάζεστε αλλά έχετε προσπαθήσει να βρείτε δουλειά, θα λάβετε την απάντηση από κάπου που απευθυνθήκατε. Το σίγουρο είναι πως σήμερα θα έχετε μία τυχερή ημέρα. Εκμεταλλευτείτε τη.

Δίδυμοι

Μπορεί να έχετε σκεφτεί καλά το επόμενο σχέδιό σας, όμως δεν είναι εποχή να κοινοποιήσετε τίποτα πάνω σ αυτό. Εάν για παράδειγμα επιθυμείτε να κάνετε μία πρόταση στον εργοδότη σας, που μέσα σε όλα θα έχει να κάνει με τη βελτίωση της θέσης σας, καλύτερα να το αφήσετε για την επόμενη εβδομάδα, που οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες, παρά να πιέσετε καταστάσεις που ίσως και να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα, λόγω των συνολικών πιέσεων που συμβαίνουν.

Καρκίνος

Δύο είναι οι βασικοί τομείς που καταβάλλετε την εποχή αυτή υπέρμετρες προσπάθειες. Η οικογένεια και το εργασιακό σας περιβάλλον. Σήμερα και αύριο, δεν αποκλείεται να ακούσετε κάτι που τους αφορά και θα σας αναστατώσει άδικα, αφού θα δώσετε μεγαλύτερη σημασία στον τρόπο που θα το εισπράξετε, από το βάρος που πραγματικά θα έχει. Όταν κάτι σας προβληματίζει να το εξετάζετε με περισσότερη λογική και λιγότερους συναισθηματισμούς.

Λέων

Μπορεί να περιμένετε την υποστήριξη κάποιου ατόμου, προκειμένου να προωθήσετε ένα στόχο ή μία επαγγελματική φιλοδοξία. Στήριξη την οποία και θα λάβετε αλλά όχι τώρα παρά λίγο αργότερα. Έτσι θα ήταν προτιμότερο αν κάτι προς το παρόν δείχνει φαινομενικά στάσιμο, να δώσετε το χρόνο για να δείτε πως θα πάει, από το να πιέσετε ανθρώπους και καταστάσεις που στην παρούσα φάση δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις επιδιώξεις σας. Δώστε χρόνο και περιθώρια.

Παρθένος

Προσέξτε σήμερα το πως εκφράζετε κάποια θέματα που πιστεύετε ότι σας αφορούν αλλά δε σας δίνετε βήμα από το περιβάλλον που νιώθετε την ανάγκη να εισακουστείτε. Είτε αυτό είναι το εργασιακό σας περιβάλλον, είτε προέρχεται από το σπίτι και ορισμένα άτομα της οικογενείας σας. Μην αισθάνεστε ότι σας υποτιμούν, αντίθετα φανείτε επιφυλακτικοί, εάν σας τάξουν τις ημέρες αυτές την θετική έκβαση μιας εξέλιξης που θα είναι μάλλον λόγια ανυπόστατα.

Ζυγός

Με τόση δουλειά υποχρεώσεις αλλά και ανάληψη ευθυνών που δε σας αναλογούν, θα νιώθετε ότι σας κυνηγά, ένα μόνιμο άγχος από εκκρεμότητες που πρέπει να διεκπεραιώσετε. Πιθανόν μάλιστα να αντιδράσετε άκαιρα και άκυρα τις στιγμές που δεν πρέπει, ενώ να μη μιλήσετε άλλες που κανονικά θα έπρεπε. Το κλείσιμο στον εαυτό σας δε θα σας βοηθήσει, όσο το να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, με διπλωματικό λόγο.

Σκορπιός

Έχοντας την τάση να υπερβάλλετε στις εκτιμήσεις ορισμένων θεμάτων, πιθανόν σήμερα η σκέψη σας, να μην μπορεί να διακρίνει τη λάθος στάση που κρατάτε, απέναντι σε έναν άνθρωπο, που ανιδιοτελώς προσπαθεί να επιστήσει την προσοχή σας, στον τρόπο που διαχειρίζεστε κάποια πράγματα. Προσπαθήστε να μη δίνετε λαβές στο να θεωρήσουν συνάδελφοι ή φίλοι, ότι το να υποστηρίζετε μια άποψη, σας καθιστά μερικές φορές γραφικούς.

Τοξότης

Ο τρόπος που διαχειρίζεστε ένα θέμα που σχετίζεται με το χώρο του σπιτιού, ίσως προκαλέσει διαφωνίες με ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μπορεί εσείς να θέλετε να τελειώσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα μία εκκρεμότητα σχετικά με αυτό το ζήτημα, θα έχει όμως ενστάσεις ένας άνθρωπος δικός σας. Ακούστε τι έχει να σας πει και αν χρειαστεί να περιμένετε για να δείτε τι θα φέρουν οι εξελίξεις, διαχειριστείτε την ανυπομονησία σας.

Αιγόκερως

Ανθρώπους που σας χαλάνε με τη στάση ή τους τρόπους τους, τη διάθεσή σας, προσπαθήστε να τους αποφύγετε σήμερα. Η θετική σας διάθεση, μπορεί να γίνει η αιτία να παρεξηγηθείτε με κάποιον άνθρωπο, που ίσως σας χαρακτηρίσει ανώριμο άτομο. Μη μπείτε στη διαδικασία να δώσετε εξηγήσεις, όσο και αν σας προκαλέσει. Κάντε εκείνο που πιστεύετε σωστό, στη δουλειά ή στο σπίτι σας και αγνοήστε πάσης φύσεως αρνητικά σχόλια.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (2/6/2020), τα οικονομικά σας χρειάζονται καλύτερη διαχείριση και ενώ το γνωρίζετε, θα έχετε και σήμερα την τάση να ξοδέψετε άσκοπα τα χρήματά σας. Μπορεί μάλιστα να κάνετε αγορές από είδη που είτε δεν τα χρειάζεστε, είτε δε θα τα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Φερθείτε με προνοητικότητα και περιορίστε την καταναλωτική σας μανία, που μάλλον επιδίδεστε για να καλύψετε κάποια συναισθηματικά κενά που αισθάνεστε. Έκτακτα έξοδα σας χαλάνε το κέφι.

Ιχθείς

Οικονομική υποστήριξη ίσως ζητήσει από εσάς ένα πρόσωπο μεγαλύτερο σε ηλικία από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Παράλληλα το διάστημα αυτό, πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε κάποιες δαπάνες προκειμένου να επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ίσως να παρευρεθείτε σε κάποιους χώρους ώστε να προωθήσετε το έργο ή τα ταλέντα σας. Διευρύνεται κι άλλο ο επαγγελματικός σας κύκλος.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα