Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/6/2020)

09:50 25/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (25/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/6/2020), ευτυχώς που μερικές φορές η τύχη μπορεί να

σας χαμογελάσει από εκεί που δεν το περιμένατε και αν για κάποιο χρονικό διάστημα σας χρωστούσαν χρήματα, ακόμα και αν τα είχατε ξεγράψει, τώρα θα σας επιστραφούν στο ακέραιο. Δεν αποκλείεται μάλιστα και να μην σας τα χρωστούσαν, αφού ένας φίλος ή ένα πρόσωπο της οικογενείας σας, θα σας τα προσφέρει ως δώρο, προκειμένου να καλύψετε ορισμένες υποχρεώσεις που έμεναν ακάλυπτες και σας άγχωναν.

Ταύρος

Εάν μία συμφωνία που κάνατε το προηγούμενο διάστημα, διαπιστώσετε ότι δεν περπατάει με τους τρόπους που είχατε υπολογίσει και εκτιμούσατε πως θα είναι προς όφελός σας, τώρα ίσως χρειαστεί να πάρετε την απόφαση να τη διακόψετε, προκειμένου να μη χάσετε χρόνο και χρήμα άδικα. Πιθανόν τις ημέρες αυτές, να καταλάβετε ότι ένας άνθρωπος που θέλατε πραγματικά να είστε μαζί του ή να συνεργαστείτε, σας κρύβει πράγματα, ακόμα και αν το κάνει με πρόθεση να υποτιμήσει τη νοημοσύνη σας, ή γιατί νομίζει πως δεν το καταλαβαίνετε.

Δίδυμοι

Μπορεί τις ημέρες αυτές, μία οικονομική παροχή προς εσάς να διακοπεί, μία άλλη όμως σύντομα θα ξεκινήσει να αποδώσει καρπούς. Έτσι λοιπόν, δεν αποκλείεται να νιώσετε ένα άγχος τις ημέρες αυτές, γιατί πιθανόν να υποστείτε μειώσεις στο μισθό ή στο εργασιακό ωράριό σας, που αυτό μεταφράζετε και με μείωση των εσόδων σας, μία πρόταση όμως που θα σας γίνει, θα είναι και φιλόδοξη και προσοδοφόρα. Μην απογοητεύεστε γιατί πιο κάτω τα οικονομικά βελτιώνονται.

Καρκίνος

Θέματα της προσωπικής σας ζωής και των επιδιώξεών σας θα απασχολήσουν τη σκέψη σας σήμερα. Ήδη το μέλλον έχει αρχίσει να σχηματίζεται μπροστά σας και αυτό αντί να σας ενθουσιάζει, μερικές φορές πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Πρακτικά εκείνο που πρέπει να αποφύγετε είναι να κοιτάτε στο παρελθόν, ενώ εκείνο που επιβάλλεται πλέον να υπηρετήσετε, είναι πρώτα τον εαυτό σας, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας κι ύστερα ότι άλλο μέχρι σήμερα βάζατε πάνω από σας.

Λέων

Μην δίνετε λαβές σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, φίλους ή συγγενείς, στο να παίρνουν το αυθαίρετο δικαίωμα και να ασχολούνται με την πολύ προσωπική σας ζωή, τις επιλογές που κάνετε στο να αυξήσετε το εισόδημά σας, το να βελτιώσετε τις συνθήκες της διαβίωσης της δικής σας αλλά και τους τρόπους που φροντίζετε τους ανθρώπους που ζουν μαζί σας.  Άτομα θα ανακατευτούν με τη διαχείριση της καθημερινότητάς σας, σε σημείο που να παραβιάσουν την ησυχία σας.

Παρθένος

Μην σταματήσετε να αναζητάτε μία καινούργια επαγγελματική προοπτική ή μια αντίστοιχη πρόταση, ειδικά τώρα στους καιρούς που ζούμε, που όλα είναι ρευστά και τίποτα δε μπορεί να σας εγγυηθεί την οικονομική σας ρευστότητα. Ανακόλουθοι στις υποσχέσεις τους, είναι πιθανόν να φανούν απέναντί σας, μερικοί άνθρωποι που η προσφορά σας στη δουλειά τους, ή όπου σας χρειάστηκαν ήτανε δεδομένη. Γι αυτό και προσπαθήστε να αποφύγετε μαζί τους οικονομικές ή εργασιακές εξαρτήσεις.

Ζυγός

Με δυσπραγία θα εξελιχτούν τα πράγματα σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο και ίσως αυτός να γίνει ο λόγος που πιθανόν να αναζητήσετε την εργασιακή σας τύχη σε διαφορετικό επαγγελματικό χώρο. Στους καιρούς που διάγουμε κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν, θα σας επιβληθούν σχεδόν και λόγω της συσσώρευσης υποχρεώσεων που καλείστε να καλύψετε. Αποφύγετε να πιέσετε οποιαδήποτε κατάσταση, προκειμένου τώρα να σας δοθούν απαντήσεις που θα είναι και ψευδείς.

Σκορπιός

Όταν δε σας βγαίνουν οι λογαριασμοί που κάνετε οι στόχοι ή οι φιλοδοξίες σας, δεν είναι απαραίτητο, ούτε να απογοητεύεστε αλλά και ούτε να κολλάτε επίμονα μέχρι να σας βγει. Αντίθετα τώρα θα χρειαστεί να εκπονήσετε έναν νέο σχεδιασμό ζωής, που θα αφορά, τόσο τα επαγγελματικά σας, όσο και τα ερωτικά, που φαίνεται ότι δεν εξελίσσονται με τρόπους που να λειτουργούν ανανεωτικά στην ψυχολογία σας. Αλλάξτε λοιπόν οπτική και στρατηγική σε όλα όσα θεωρείτε σημαντικά.

Τοξότης

Φορολογικές κληρονομικές ή άλλες υποθέσεις που σχετίζονται με το χρήμα, θα σας απασχολήσουν από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Οικονομικές εξαρτήσεις με άλλα πρόσωπα, ίσως χρειάζονται επαναδιαπραγμάτευση των όρων τους και κάποιες μετατροπές, ώστε να είναι συμφέρουσες και για εσάς. Εάν είστε ιδιωτικοί υπάλληλοι, ίσως πρέπει να μπείτε στην διαδικασία να ζητήσετε μία αύξηση, ή αλλαγή της σύμβασής σας.

Αιγόκερως

Σχέσεις ζωής δρομολογούν οι ημέρες αυτές. Δεν αποκλείεται ένας άνθρωπος που κάποτε υπήρξατε ένα φεγγάρι της ζωής σας μαζί, όχι απαραίτητα ερωτικά, μπορεί να ήσασταν φίλοι συμμαθητές ή συνάδελφοι κάποτε, να ξανά έρθει στη ζωή σας και αυτή η σχέση να αλλάξει προς το καλύτερο και προς το ωφελιμότερο. Να γίνει μια καλύτερη συνεργασία, μια ποιοτικότερη επαφή, ή ο άνθρωπος που θα εμπιστευτείτε την ψυχή σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/6/2020), για πολλά πράγματα στη ζωής σας που δεν κάνατε ή αναβάλατε να ασχοληθείτε με την εξέλιξή τους, ισχύει το ρητό ότι τα ψέματα τέλειωσαν. Τώρα θέλοντας και μη, θα σηκώσετε για τα καλά τα μανίκια, για να δείτε την καθημερινότητά σας να αλλάζει προς το καλύτερο. Δείξτε αφοσίωση στους στόχους σας και καταπολεμείστε την αναβλητικότητα που έχετε υιοθετήσει αρκετό καιρό τώρα, γιατί δε θα σας βγει σε καλό. Επαγγελματικά ή στους χώρους που δραστηριοποιείτε, κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε ανεύθυνοι.

Ιχθείς

Σίγουρα θα χρειαστεί να σκεφτείτε τα επόμενα και πιο αποφασιστικά βήματα, προκειμένου να δείτε να προχωρούν ορισμένοι στόχοι ή φιλοδοξίες σας, αρκεί την περίοδο αυτή να καταφέρετε να εξασφαλίσετε και τους κατάλληλους συμμάχους. Για το λόγο αυτό, δε φτάνει να γνωρίζουν οι άνθρωποι του κύκλους σας τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας, αλλά θα πρέπει να φανείτε στα μάτια τους λιγότερο αφηρημένοι και περισσότερο συνεπείς σε εκείνα που ζητούν από σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα