Στο GNTM 3 η πανέμορφη σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη!

20:39 24/6/2020 - Πηγή: iPop

Το Greece’s Next Top Model 3 δεν αργεί να ξεκινήσει και μόλις μάθαμε ένα ακόμα άτομο που θα μπει στο διαγωνισμό. Η όμορφη σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη θα βρίσκεται στο GNTM 3

Οι κριτές πήραν τις θέσεις τους και ξεκίνησαν τα γυρίσματα, με τους υποψήφιους να περνούν απ’ τη φάση των οντισιόν. Αγόρια και κορίτσια περνούν φέτος για πρώτη φορά μαζί μπροστά απ’ την κριτική επιτροπή, η οποία καλείται να ξεχωρίσει τους νέους με τα καλύτερα προσόντα για μοντέλα.

Τα

γυρίσματα ξεκίνησαν και η κριτική επιτροπή φέτος είναι ανανεωμένη. Δίπλα στους Άγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό και Βίκυ Καγιά, κάθεται η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία μέχρι πρότινος είχε μόνο τον ρόλο της creative director του show.

Όμως, μόλις μάθαμε μία από τις γυναίκες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model. Η πανέμορφη σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη, Χριστίνα Κανελλοπούλου, θα βρεθεί στον διαγωνισμό, μια αποκάλυψη που έκανε σήμερα Τετάρτη μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο Νίκος Γεωργιάδης. Μεταξύ των κοριτσιών που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο GNTM 3 είναι και η Χριστίνα Κανελλοπούλου, σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη.

Το μοντέλο είναι μόλις 21 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το modeling έχοντας ως μάνατζερ την Έλενα Χριστοπούλου.

Έλενα Χριστοπούλου: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε απ’ το GNTM! 

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια κι είναι πολύ ερωτευμένο, με τον γνωστό αθλητή να βρίσκεται δίπλα στην καλή του και να την στηρίζει σε κάθε της απόφαση.

Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να μπει και στο παιχνίδι και στο σπίτι του GNTM!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Η πρώτη φωτογραφία απ’ τα γυρίσματα του 3ου κύκλου του GNTM!

Το άρθρο Στο GNTM 3 η πανέμορφη σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα