Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/9/2020)

08:31 23/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/9/2020), εκτός από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις

και συνεργασίες, θα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που μέχρι τώρα τα θεωρούσατε αμετάβλητα, κι όμως η πορεία τους σας έδειξε, πως τελικά προχωρούν, μεταβάλλονται και είναι λάθος να τα θεωρείτε σταθερά. Έτσι την εποχή αυτή, αλλάζει η οπτικής σας, η τακτικές που ακολουθείτε στους σημαντικούς τομείς της καθημερινότητάς σας, αναδιπλώνεστε και αλλάζετε στάση και στρατηγική, στον τρόπο που προσπαθείτε να προωθήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Η ζωή θα σας δώσει πολλές προκλήσεις για να τις κατακτήσετε. Να έχετε έτοιμα αντανακλαστικά.

Ταύρος

Καινούργιοι ρόλοι θα σας καλέσουν να τους υπηρετήσετε. Καθήκοντα που θα επιβαρύνουν κι άλλο το ημερήσιο πρόγραμμά σας, σας υποχρεώνουν να ασχοληθείτε μαζί τους και να επιδείξετε τις δεξιότητες και την οργανωτικότητα που διαθέτετε. Είτε πρόκειται για ένα καινούργιο εργασιακό περιβάλλον που δοκιμάζετε τώρα την τύχη σας, είτε έχει να κάνει με μια συνεργασία που πρέπει να αποδώσει τα μέγιστα, για να αποδειχθεί, ως επιτυχείς επιλογή από μέρους σας. Σε μια άλλη περίπτωση, κάποιοι από εσάς, θα μηδενίσετε την προσωπική σας κατάσταση και θα την ξανά αρχίσετε από την αρχή.

Δίδυμοι

Πολλή φασαρία, τρέξιμο και πίεση θα έχει για εσάς η σημερινή ημέρα και σε όποιο περιβάλλον και αν κινηθείτε, στο εργασιακό οικογενειακό ή όπου τυχόν δραστηριοποιείστε, όλα θα κρύβουν καταστάσεις που μπορεί να σας προκαλέσουν, συναισθηματική ένταση. Αποφασίστε λοιπόν εξαρχής, ποια είναι εκείνα που προλαβαίνετε στο χρόνο σας να διευθετήσετε και ποια δεν είναι εφικτά να ολοκληρωθούν σήμερα, έτσι ώστε να κάνετε έναν καλύτερο προγραμματισμό. Όσο για τον πολυπόθητο ελεύθερο χρόνο, ίσως τον βρείτε μετά τις τελευταίες απογευματινές ώρες που οι ρυθμοί σας θα έχουν χαλαρώσει.

Καρκίνος

Σε μια περίοδο όπου όλοι ψάχνουμε τα πατήματά μας, προκειμένου να νιώσουμε μεγαλύτερη ασφάλεια, ο καθένας μοιάζει σαν να είναι χωμένος στις σκέψεις και στον κόσμο του. Όμως κοινοί στόχοι, επαγγελματικό αντικείμενο, χώρο κοινής δραστηριοποίησης, απαιτούν συνεργασίες, που την εποχή αυτή, έχουν σοβαρό βαθμό δυσκολίας. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα δυσκολευτείτε να συνεννοηθείτε τόσο με τους στενούς συνεργάτες σας, όσο και με τους δικούς σας ανθρώπους, πράγμα που θα σας προβληματίσει και θα σας βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας. Μην πάρετε όμως τελικές αποφάσεις.

Λέων

Η στάση ορισμένων στενών συνεργατών σας ή ακόμα και ανθρώπων πολύ δικών σας σας προβληματίζει και θα θελήσετε τις ημέρες αυτές να βάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους, για να μπορέσει να συνεχιστεί η συνεννόηση μαζί τους. Κάποιες ενέργειές τους, όχι μόνο είναι άκομψες αλλά δυναμιτίζουν και τα κοινά συμφέροντα που μπορεί να έχετε μαζί. Επειδή, η διάθεσή σας δε θα είναι ήρεμη όλες τις φορές, για να διαχειριστείτε τα θέματα που θα προκύπτουν με διάλογο και διπλωματία, καλύτερα προς το παρόν να αποστασιοποιηθείτε.

Παρθένος

Μπορεί οι καιροί να στερούν την άνεση που έχουμε τη δυνατότητα να ανοιχτούμε περισσότερο, όμως εσείς τις ημέρες αυτές, θα έχετε την ευκαιρία να κινηθείτε στον άξονα των οικονομικών σας και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, για να ενισχύσετε το εισόδημά σας. Μπορεί να έχετε στριμωχτεί οικονομικά, από τις έκτακτες δαπάνες που μπήκαν εμβόλιμα στο πρόγραμμά σας, όμως σε εργασιακό επίπεδο, φαίνεται πως θα σας γίνει μία πρόταση να αναλάβετε κάτι καινούργιο εκτάκτως και να κερδίσετε χρήματα, έτσι ώστε να καλύψετε το οικονομικό κενό που υπάρχει. Μην άγχεστε λοιπόν, έρχονται λύσεις που δεν τις περιμένατε.

Ζυγός

Σε κάποιους από εσάς, ανοίγει ένας νέος κύκλος ζωής, αφού έχετε πλέον όχι μονάχα διαπιστώσει αλλά βεβαιωθεί, ότι σε οποιοδήποτε σημαντικό τομέα κι αν κοιτάξετε, τίποτα πια δε σας δίνει τη βεβαιότητα ή τη σταθερότητα ότι μπορεί να στηριχτείτε. Έτσι λοιπόν, κάποιοι θα αποφασίσετε πιο δυναμικά τώρα, να αλλάξετε αντικείμενο εργασιακό, να αλλάξετε σπίτι, πόλη ακόμα και συνεργάτες ή φίλους, που ενώ τους θεωρούσατε “κολλητούς”, πάψατε πλέον να μιλάτε κοινή γλώσσα. Όταν λοιπόν βλέπετε τις αλλαγές να έρχονται προκαλέστε τις εσείς, για να έχετε στο χέρι το δικό σας τη διαχείρισή τους.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/9/2020), με έναν ευαισθητοποιημένο συναισθηματικό κόσμο, ότι κι αν συμβαίνει στη ζωή και στην καθημερινότητά σας, το βιώνετε με συναισθηματική υπερβολή. Από την είδηση που θα ακούσετε ή θα διαβάσετε στα ΜΜΕ, την αλλαγή στη συμπεριφορά, ενός προσώπου αγαπημένου, την έκτακτη ανάγκη που θα παρουσιαστεί και πάει λέγοντας. Γνωρίζετε όμως, ότι εάν επικρατήσει ο συναισθηματικός παρορμητισμός, τότε η λογική μαζί με τις λύσεις που φέρει, πάει περίπατο. Για το λόγο αυτό, κάθε φορά που σας πιάνει ο πανικός, για να βρείτε πρακτικές λύσεις στα θέματα που παρουσιάζονται, απλά αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά.

Τοξότης

Είστε από τους ανθρώπους, που κυριολεκτικά διδάσκετε στους άλλους, πως να διεκδικούν εκείνα που πιστεύουν ότι τους αξίζουν. Κάποιοι μάλιστα λένε, ότι το κάνετε για να κρατήσετε το καλύτερο κομμάτι για τον εαυτό σας, κάτι που όμως δεν ευσταθεί. Στη φάση αυτή, θέλετε ή ζητάτε απαντήσεις από ανθρώπους που σας “έταξαν” κάποια πράγματα και μερικοί, στάθηκαν ανακόλουθοι στα λεγόμενά τους. Τις ημέρες όμως αυτές, μην πιέζετε καταστάσεις, γιατί οι περισσότεροι θα είναι χωμένοι στο μυαλό τους και σε όσα τους απασχολούν και μάλλον θα σας απωθήσουν από κάθε προοπτική.

Αιγόκερως

Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι και τα σχέδια που έχετε κάνει και θέλετε να προωθήσετε το επόμενο διάστημα, χρειάζεται να μεθοδεύσετε κάποιες κινήσεις σας, ώστε να επιτευχθούν. Να βρείτε και να έρθετε σε επαφή, με τα κατάλληλα πρόσωπα, που γνωρίζετε ότι έχουν τη δυνατότητα, τον τρόπο τη θέση και την πρόθεση να προωθήσουν τις φιλοδοξίες σας. Στο διάστημα όμως αυτό, πιθανόν κάποιες συνεργασίες που δυσλειτουργούν, να χρειαστεί να διακοπούν, ειδικά εάν έχετε προσπαθήσει να δώσετε χρόνο για να βελτιωθούν και αυτό δε φέρει επιτυχία. Προς το παρόν καταστρώστε τις κινήσεις σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/9/2020), το φιλικό σας πρόσωπο και οι δεξιότητες με το άριστο πνεύμα που διαθέτετε, μπορεί να γίνει ένα διαβατήριο στο να μπείτε σε χώρους που άλλοτε δεν είχατε ασχοληθεί και θα βρεθούν οι άνθρωποι εκείνοι να προωθήσουν τα σχέδια και τους στόχους που έχετε θέσει για να επιτύχετε. Πρέπει όμως να κινηθείτε τις επόμενες ημέρες, περισσότερο στοχευμένα και κάθε διάθεση αναβολής, να εκλείψει από τις προθέσεις σας. Χρειάζεται λοιπόν να τα βάλετε, με την εσωστρέφεια που σας διακατέχει για αρκετό διάστημα τώρα και να τολμήσετε με περισσότερη αποφασιστικότητα να κατακτήσετε τα πεδία που ονειρεύεστε.

Ιχθύς

Με περισσότερη προσοχή στη λεπτομέρεια των λέξεων, θα μπορέσετε να βγάλετε το πραγματικό νόημα που κρύβουν πίσω από όλα όσα τις ημέρες αυτές θα σας τάξουν, ή θα σας υποσχεθούν. Άλλωστε είστε άνθρωποι με ισχυρή διαίσθηση και μπορείτε να καταλάβετε τους σκοπούς μερικών ανθρώπων που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας για δικό τους όφελος. Εν ολίγοις, όσο καλή πρόθεση κι αν έχετε απέναντι σε όλους όσους σας προσεγγίζουν, ας έχετε υπόψιν σας, ότι δεν συμβαίνει το ίδιο αναλόγως. Κατά τα άλλα, προσπαθήστε να είστε πιο συνεπείς στα της καθημερινότητας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Pexels

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα