Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/07/2022)

10:42 22/7/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/07/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/07/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/07/2022),

η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 2ο σας οίκο και ξαφνικές ανατροπές με τα οικονομικά σας θα σας αναστατώσουν ωστόσο προσέχετε και απερίσκεπτα έξοδα που ίσως κάνετε.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ενεργοποιήσει τη δύσκολη  όψη Άρη Ουρανού από το ζώδιό σας  και του Ερμή από τον Λέοντα και θα πρέπει να αποφύγετε έντονα ξεσπάσματα για ανατροπές που θα συμβούν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 12ο σας οίκο και ίσως έχετε κάποιο εσωτερικό ξέσπασμα με θέματα οικονομικά ή νομικά που θα σας πιέσουν αρκετά.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 11ο σας οίκο και θα πρέπει να προσέξετε κάποια ξεσπάσματα με φίλους σε σχέση με οικονομικά ζητήματα.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 10ο σας οίκο και θα έχετε κάποιες ξαφνικές ανατροπές και εκρήξεις στον επαγγελματικό σας τομέα.Προσέχετε τις συνεργασίες σας και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και και τον 9ο σας οίκο και μπορεί να προκύψουν κάποιες νέες ευκαιρίες με το εξωτερικό ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και εμπόδια στην καθημερινότητα.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 8ο σας οίκο και κάποιες ανατροπές με οφειλές ή οικονομικά θέματα θα σας αναστατώσουν σήμερα ενώ ίσως να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με φιλικά σας πρόσωπα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/07/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 7ο σας οίκο σήμερα και θα πρέπει να προσέξετε πώς θα χειριστείτε συνεργασίες αλλά και οικογενειακά θέματα για να μην έχετε ανατροπές και ξαφνικά ξεσπάσματα.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 6ο σας οίκο και θα σας αναστατώσουν κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητα ίσως με οικονομικά θέματα αλλά και συμφωνίες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 5ο σας οίκο σήμερα και θα έχετε εύνοια με τη δημιουργικότητά σας  ή με θέματα στόχων ωστόσο θα δυσκολευτείτε με κάποια έξοδα που θα έχετε.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο και τον 4ο σας οίκο θα ενεργοποιήσει θέματα και προβλήματα οικογενειακά  ή σπιτιού και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι να τα αντιμετωπίσετε.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 3ο σας οίκο και θα πρέπει να προσέξετε την επικοινωνία σας  και να μην ξεσπάσετε σε κάποιες αποκαλύψεις που μπορεί να συμβούν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/07/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα