Συγκινητική στιγμή στον Παγκόσμιο Στίβου: Ο πατέρας περιγράφει τον αγώνα και ο γιος του γίνεται παγκόσμιος πρωταθλητής!

17:01 21/7/2022 - Πηγή: iPop

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου 2022 στο Όρεγκον εκτυλίχθηκε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές στα χρονικά, όταν ο Τζέικ Γουάιτμαν κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 1500 μέτρα και ο άνθρωπος που έκανε την περιγραφή του συγκλονιστικού αγώνα ήταν ο Τζεφ Γουάιτμαν, δηλαδή ο πατέρας του νικητή. Τι πιο συγκινητικό από έναν πατέρα να περιγράφει την μεγάλη επιτυχία του γιου του.

Η μεγαλύτερη έκπληξη

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου 2022 στο Όρεγκον, σημειώθηκε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις, όταν ο Βρετανός αθλητής Τζέικ Γουάιτμαν

έγραψε ιστορία κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 1500 μέτρα. Πιο συγκεκριμένα, το επίτευγμα του έχει ιστορικό χαρακτήρα διότι είναι η πρώτη φορά μετά το 1983 που η Βρετανία κατακτά χρυσό μετάλλιο στο στίβο.

Σε μια κούρσα όπου συμμετείχαν μεγάλα ονόματα του στίβου με αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό τους, όπως οι τρεις πρώτοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τζέικομπ Ινγκεμπρίτσεν, Τόμοθι Τσέριγιοτ και Τζος Κερ- όπως και ο Άμπελ Κίπσανγκ που κατείχε την καλύτερη φετινή επίδοση, ο Βρετανός αθλητής ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ. Στα τελευταία 200 μέτρα της κούρσας έκανε την αντεπίθεση του ο Γουάιτμαν, περνώντας αρχικά τον Τσέριγιοτ και έπειτα τον Ινγκεμπρίτσεν για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 3.29.2. Ακολούθησε δεύτερος ο Ινγκεμπρίτσεν με χρόνο 3.29.27 και τρίτος ο Μοχάμεντ Κάτιρ, με χρόνο 3.29.90.

«Συνειδητοποίησα ότι είχα μετανιώσει για την όλη εμπειρία»: Η Naomi Osaka αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα αληθινά συναισθήματά της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η συγκίνηση του πατέρα και η αγκαλιά στον γιο

Μετά το τέλος του αγώνα, όλες οι κάμερες στράφηκαν στον εκφωνητή του αγώνα και εκείνος έκανε την αποκάλυψη λέγοντας ότι είναι ο γιος του ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία μέτρα του αγώνα ο Τζεφ Γουάιτμαν έκανε την περιγραφή όρθιος μην πιστεύοντας τον θρίαμβο του γιου του. Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι «ήταν σουρεαλιστικό να τον βλέπω να κερδίζει χρυσό. Σκεφτόμουν: τον ξέρω αυτόν τον τύπο. Μοιάζει γνωστός».

Παράλληλα, ο Τζεφ Γουάιτμαν ανέφερε ότι θα πρέπει να είναι αντικειμενικός κατά την διάρκεια της περιγραφής του αγώνα διότι δεν θα του αναθέσουν ξανά την περιγραφή για τα 1500 μέτρα. Παρόλα αυτά, δεν παρέλειψε να τρέξει στην μικτή ζώνη για να αγκαλιάσει τον γιο του για την τεράστια επιτυχία του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Συγκινητική στιγμή στον Παγκόσμιο Στίβου: Ο πατέρας περιγράφει τον αγώνα και ο γιος του γίνεται παγκόσμιος πρωταθλητής! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκινητική, Παγκόσμιο Στίβου,sygkinitiki, pagkosmio stivou