Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/9/2020)

08:31 17/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (17/9/2020), εδώ είναι που πάει αυτό που λέγεται, μην

αφήνεις για αύριο, ότι μπορείς να κάνεις σήμερα. Για το λόγο αυτό, ακόμα και αν έχετε το χρονικό περιθώριο, να ρυθμίσετε να διευθετήσετε ή να τακτοποιήσετε μία εκκρεμότητα που τρέχει, κάντε το τώρα. Οι ημέρες αυτές, που λειτουργούν βοηθητικά για εσάς. Λίγο αργότερα, θα έρθουν ευκαιρίες να ανακαλύψετε κάποιες σπουδαίες για τη δουλειά σας πληροφορίες, θα σας ανοιχτούν δρόμοι, που για να τους διερευνήσετε θα χρειάζεστε κυρίως χρόνο και χέρια ελεύθερα. Βρείτε λοιπόν τους τρόπους για να απαλλαγείτε από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας τώρα.

Ταύρος

Όταν οι καιροί που διάγουμε δεν είναι τόσο ασφαλείς στο να επιχειρήσει κανείς κάποια ανοίγματα, δύσκολο να αποφασίσετε να κάνετε κάτι τέτοιο την εποχή αυτή. Όμως, και σε καιρούς κρίσης, πάντα υπάρχουν οι ευκαιρίες κι εσείς θα τις έχετε, εάν σκέπτεστε να κάνετε αλλαγές, στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Ναι, επιτρέπονται για εσάς και να επιχειρήσετε να δοκιμάσετε επαγγελματικά κάτι που ενώ αφορά τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας, δεν έτυχε ποτέ να το βάλετε σε εφαρμογή. Τώρα θα βρεθούν στο δρόμο σας άνθρωποι, που θα πιστέψουν στη δουλειά σας και θα σας βοηθήσουν με κάθε τρόπο.

Δίδυμοι

Ως επικοινωνιακοί άνθρωποι που είστε, πολλές φορές, δεν ελέγχετε εύκολα το λόγο σας, με αποτέλεσμα να γίνεται παρορμητικός. Κάποια όμως σχέδια και στόχους που έχετε βάλει, καλό θα ήταν να μην τους κοινοποιήσετε το διάστημα αυτό και να τους κρατήσετε για τον εαυτό σας. Επιπλέον, ίσως στο εργασιακό σας περιβάλλον, ή σε όποιον χώρο τυχαίνει να δραστηριοποιείστε, το διάστημα αυτό συμβαίνουν διάφορες “κρυφές ανακατατάξεις. Αυτό σημαίνει ότι αναπτύσσεται πολύ παρασκήνιο. Προσπαθήστε λοιπόν, να μην συμμετέχετε σε αυτό και κυρίως να μην σχολιάσετε τίποτα που μπορεί να σας εκθέσει.

Καρκίνος

Ασφαλώς και η εποχή σας βρίσκει με την αποφασιστικότητα να κερδίσετε μια θέση σε κάτι καλύτερο από αυτό που ασχολείστε, είτε αυτό έχει να κάνει με μια καινούργια επαγγελματική κατεύθυνση, ή με το να συζητήσετε πάνω σε μια καινούργια συνεργασία, να αναζητήσετε έναν χώρο όπου θα αναδείξετε τα ταλέντα και τα προτερήματά σας, ή να συζητήσετε καλύτερους οικονομικούς όρους σε μια διαπραγμάτευση. Κι έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε, αφού προσπαθήσατε και σας αξίζει. Όμως μπορεί τελικά, τις ημέρες αυτές να σας υποσχεθούν κάποια πράγματα και να μην τα τηρήσουν.

Λέων

Κάποια σχόλια ή κουτσομπολιά που θα αγγίζουν και τα όρια της αδιακρισίας, όχι απαραίτητα ότι θα αφορούν εσάς προσωπικά, ίσως σήμερα να σας εκνευρίσουν ακούγοντάς τα. Αυτό μπορεί να συμβεί κατά πάσα πιθανότητα είτε στον εργασιακό σας χώρο, είτε μέσα από έναν ευρύτερο φιλικό κύκλο, μιας δραστηριότητας που πιθανόν να απασχολείστε. Κάποιοι φαίνεται πως αντί να εργάζονται για τον κοινό σας σκοπό, μάλλον προσπαθούν με παρασκηνιακούς τρόπους να αντιστρέψουν το κλίμα που επικρατεί. Επειδή κάτι τέτοια σας κάνουν να αντιδράτε απότομα, προσπαθήστε να μην ασχολείστε.

Παρθένος

Μια περίεργη ημέρα θα είναι για εσάς η σημερινή, αφού δεν αποκλείεται κάποιος άνθρωπος δικός σας ή στενός συνεργάτης σας, να δείξει ότι δυσανασχετεί με εκείνα που του ζητάτε, ή ενοχλείται, χωρίς να σας εξηγεί τους λόγους. Επειδή είστε άνθρωποι που σας αρέσουν οι ευθείες κουβέντες, πιθανό να ενοχληθείτε και να του ζητήσετε να ξεκαθαρίσει, γιατί έχει αυτή τη στάση σε ότι λέτε ή ζητάτε και ο τρόπος που θα του το πείτε, δε θα είναι και ο πιο εύσχημος. Προσπαθήστε όμως με διπλωματία να εκμαιεύσετε αυτά που θέλετε να μάθετε που μέχρι να ξεκαθαριστούν, φερθείτε πιο διπλωματικά από το να τσακώνεστε.

Ζυγός

Από το να περιμένετε να διορθωθούν κάποια πράγματα στον τομέα που εργάζεστε, ή να αποφασίσουν άλλοι για εσάς για το πως θα εξελιχθεί η ζωή σας γενικότερα, είναι προτιμότερο, εσείς να πάρετε τις πρωτοβουλίες και να αλλάξετε το καθεστώς των βασικών τομέων της ζωής σας. Πιθανόν μάλιστα να έχετε βγάλει ήδη τα συμπεράσματά σας, για το αν προχωρούν οι υποθέσεις σας, ή δεν έχουν πλέον, περιθώρια βελτίωσης. Τι περιμένετε λοιπόν; Να χάσετε κι άλλο πολύτιμο χρόνο; Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και διορθώστε τα κακώς κείμενα που σας απασχολούν. Τις λύσεις θα τις βρείτε μέσα σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (17/9/2020), με μία εσωτερική νευρικότητα ίσως να ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα. Πιθανόν να κάνετε σκέψεις που θα πρέπει να αφορούν το ξεκίνημα μίας νέας δουλειάς, να επανεξετάζετε μία πρόταση που σας είχε γίνει παλαιότερα, ή να προσπαθείτε επί ματαίω, να συντηρήσετε μία κατάσταση, που κι εσείς καταλαβαίνετε ότι δεν πάει άλλο. Πάντως πίσω δεν πρέπει να κοιτάτε. Όλα και όλοι γύρω σας αλλάζουν και σ αυτό πρέπει όχι μονάχα να συνηθίσετε αλλά και να προσπαθήσετε να αλλάξετε κι εσείς με τη σειρά σας, τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους σοβαρούς τομείς της ζωής σας. Αφήστε πίσω τακτικές που πλέον δε σας βοηθούν.

Τοξότης

Μπορεί ορισμένοι στόχοι ή σχέδια που έχετε βάλει να καθυστερήσουν να εξελιχθούν, δε σημαίνει όμως, ότι ματαιώνονται. Για το λόγο αυτό, μην γίνεστε ανυπόμονοι με ανθρώπους που βρίσκεστε στενά σε επίπεδο καθημερινότητας, με δικούς σας ανθρώπους, ή καλούς συνεργάτες σας. Εάν νιώθετε την ανάγκη να ζητήσετε από τη δουλειά σας ή όπου αλλού εκείνα που σας αναλογούν, μπορείτε να το κάνετε αρκεί να διαλέξετε έναν πιο διπλωματικό δρόμο.  Παράλληλα πριν να εκθέσετε εκείνα που απαιτείτε να σας δοθούν, καλό θα ήταν να αφουγκραστείτε εάν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε.

Αιγόκερως

Με απαιτήσεις που θα αγγίζουν τα όρια του παραλόγου, ίσως να σταθούν και να ζητήσουν από εσάς, οι άνθρωποί σας, είτε αυτοί είναι τα άτομα που ζείτε μαζί, είτε στενοί συνεργάτες σας. Δεν φταίνε όμως εντελώς εκείνοι. Φταίτε κι εσείς, που λειτουργείτε συγκεντρωτικά και που πολλές φορές αναλαμβάνετε και δικές τους ευθύνες προκειμένου να γίνει σωστότερη η δουλειά σας, με αποτέλεσμα να το βρίσκουν φυσιολογικό να σας ζητούν οτιδήποτε. Μην παραπονιέστε λοιπόν και μην εκνευρίζεστε μαζί τους, αν νιώσετε ότι σας θεωρούν πανταχού παρόν. Από εδώ και στο εξής, σκεφτείτε πολύ σοβαρά να αλλάξετε τη στάση σας γενικότερα.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (17/9/2020), να χάσετε τον έλεγχο στα οικονομικά σας υπάρχει το ενδεχόμενο, είτε γιατί κάποιο δικό σας άτομο θα χρειαστεί να το δανείσετε, είτε γιατί μια έκτακτη δαπάνη θα σας αναγκάσει αν βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Για το λόγο αυτό, προσπαθήστε να αποφύγετε τις ημέρες αυτές, αν κάνετε άσκοπες καταναλωτικές δαπάνες, για είδη που δεν τα έχετε άμεση ανάγκη ή να το ρίξετε έξω, κάτι που θα σας πάει ακόμα περισσότερο πίσω, από το να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Παρ όλα αυτά, θετικά νέα θα έχετε σχετικά με μια εξέλιξη που αφορά κατά πάσα πιθανότητα τη δουλειά σας και που περιμένατε καιρό.

Ιχθύς

Τις ημέρες αυτές, θα χρειαστεί να σχεδιάσετε καλύτερα τον προγραμματισμό των υποχρεώσεών σας, αφού πρέπει να φανείτε συνεπείς σε αυτές και αν μην αφήνετε κάποιες για αύριο. Εν ολίγοις οι αναβολές το διάστημα αυτό δεν επιτρέπονται, ούτε και να ανοίγετε καινούργιες υποχρεώσεις. Σε μια άλλη περίπτωση, πιθανόν να διαπιστώσετε ότι κάποιοι σας έδωσαν υποσχέσεις που δεν τις τηρούν και ίσως να πρέπει να επανεξετάσετε τις συνεργασίες ή τις φιλίες σας. Τέλος, μην υπερεκτιμάτε τις ημέρες αυτές προτάσεις που σας φαίνονται πολύ οικείες για να τις ακολουθήσετε. Μπορεί να καταλήξουν ανυπόστατες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα