Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/7/2020)

08:00 17/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (17/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (17/7/2020), ο τρόπος που διαχειρίζεστε το λόγο, που προβάλλετε

δημόσια ή ιδιωτικά τις απόψεις σας, ή που προσπαθείτε να ηγηθείτε μιας κοινής προσπάθειας, θα φέρει αντιδράσεις. Μπορεί όντως να έχετε την ικανότητα να ηγείστε, δεν είναι όμως κάτι που μπορείτε να το επιβάλλετε στους άλλους. Για να σας χρίσει κάποιος ηγέτη, θα πρέπει να τον εμπνέετε και όχι να επιβάλλετε τη θέση αυτή. Οικογενειακά θέματα θα σχολιαστούν μεταξύ των μελών της οικογενείας σας και θα έχετε έντονες διαφωνίες.

Ταύρος

Την αντίθετη άποψη από ένα μέλος της οικογενείας σας, σχετικά με μία επιλογή σας θα αντιμετωπίσετε σήμερα, ή τις πιέσεις ενός φίλους σας, να θέλει να σας επιβάλλει την άποψή του σε κάτι που εσείς, έχετε αντίθετη. Ασφαλώς και μετά από αυτό θα είστε έτοιμοι για καυγά. Μην αρπάζεστε όμως μαζί του, γιατί δε θα βγει τίποτα και γιατί μπορεί η σχέση σας να υποστεί σοβαρές ρίξεις. Εάν δε μπορείτε να ακούτε να σας λένε τι και πώς να χειριστείτε μια υπόθεση, μην του δίνετε βήμα να σχολιάζουν.

Δίδυμοι

Ένα θέμα κατά πάσα πιθανότητα που να αφορά τα κληρονομικά σας, μπορεί να γίνει η αιτία σήμερα, να τσακωθείτε με ένα πρόσωπο της οικογενείας σας. Ή σε μια άλλη περίπτωση, εάν διατηρείτε μια συνεργασία με κοινά συμφέροντα, μπορεί να τα βάλετε με μια επιλογή του συνεργάτη σας και να δημιουργηθούν μεταξύ σας ρίξεις. Επειδή υπάρχει η προδιάθεση να παρερμηνεύετε ή να παρεξηγείτε εκείνα που σας λένε οι άλλοι, καλύτερα να μη μιλήσετε από το να βγάλετε αυθαίρετα συμπεράσματα σήμερα.

Καρκίνος

Το ότι το τελευταίο διάστημα γίνεστε συναισθηματικά πιο ευάλωτοι, ή παίρνετε στραβά αυτό που θέλουν να σας πουν οι κοντινοί σας άνθρωποι, να ξέρετε ότι αυτό γίνεται, επειδή κουβαλάτε μέσα σας κατάλοιπα από το παρελθόν που σας πλήγωσαν ή σας μείωσαν και τώρα σχεδόν αντανακλαστικά, σας βγαίνουν σε αναίτιες αντιδράσεις. Βρείτε τα λίγο με τον εαυτό σας, πριν προσπαθήσετε να το κάνετε με τους άλλους, ειδικά τους στενούς συνεργάτες σας, ή δικούς σας ανθρώπους.

Λέων

Κρατήστε για τον εαυτό σας τις απόψεις σας και μην εκφέρετε τις θέσεις σας από δω κι από κει, ειδικά όταν έχουν αν κάνουν με ζητήματα που αφορούν το εργασιακό σας πεδίο. Λόγια που θα πείτε, μπορεί να παραποιηθούν κατά τη βούληση κάποιων που σας βλέπουν ανταγωνιστικά, διαβάλλοντας τα λεγόμενά σας και να σας εκθέσουν στους προϊστάμενους ή τους συνεργάτες σας. Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί σε επίπεδο φιλικό και να αντιμετωπίσετε παρεξηγήσεις.

Παρθένος

Αποδεχτείτε προσκλήσεις που θα αφορούν ένα κοινωνικό γεγονός τις ημέρες αυτές, γιατί θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ανθρώπους που λίγο αργότερα, θα σας φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμοι, σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Μία εξαιρετική κοινωνική εποχή δικτύωσης είναι αυτή για σας, όπου πόρτες θα σας ανοιχτούν και κύκλοι ανθρώπων θα σας μάθουν πράγματα που θα εμπλουτίσουν την αντίληψή σας για πολλά θέματα. Να είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις.

Ζυγός

Ενώ από τη φύση σας, δεν τραβάτε τα πράγματα στα άκρα γιατί είστε περισσότερο διπλωμάτες, τώρα η συμπεριφορά σας, μάλλον θα αγγίζει τα άκρα παρά τους διπλωματικούς ελιγμούς που μέχρι τώρα συνηθίζατε. Η αλήθεια είναι ότι λόγω των συνθηκών της καθημερινότητάς σας, νιώθετε πολλές φορές ότι πιέζεστε σε υπέρμετρο βαθμό στη δουλειά και στο σπίτι, στις οικονομικές υποχρεώσεις κτλ. Και κάπου τώρα το νευρικό σας σύστημα, είναι ευερέθιστο.

Σκορπιός

Έχετε σκεφτεί ποτέ, ότι το να προβάλλετε με φανατισμό και αδιαλλαξία κάποιες απόψεις σας, αυτομάτως δίνετε το δικαίωμα στους ανθρώπους του κύκλου σας να σας χαρακτηρίσουν ακόμα και γραφικούς; Ή μήπως έχετε διαπιστώσει, ότι κάποιοι ενοχλούνται από σας, γιατί δεν τους αρέσει ο τρόπος που εκφέρετε την άποψή σας; Μπορεί λοιπόν όντως, χίλια δίκια να έχετε όταν μιλάτε, ο τρόπος όμως που τα επικοινωνείτε στους άλλους μοιάζει τόσο απόλυτος που τους ενοχλεί.

Τοξότης

Άλλο παίρνω πληροφορίες και τις διασταυρώνω για να κρίνω την ορθότητα τους κι άλλο επιφανειακά ψαγμένες ειδήσεις, γίνονται οι πεποιθήσεις μου που προσπαθώ να επιβάλλω στο κύκλο μου. Την έντονη δυσαρέσκεια ενός στενού σας φίλου μπορεί να αντιμετωπίσετε σήμερα, όταν με υπερβολή, θα προσπαθήσετε να το κάνετε να συμφωνήσει μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί και που μπορεί τη σοβαρότητά του, να μην την ενστερνίζεται. Μην επιμείνετε  να τον πείσετε και θα είναι επιπόλαιο από μεριάς σας, να υιοθετείτε απόψεις του σωρού.

Αιγόκερως

Κάποιες σχέσεις σας για να εξακολουθήσουν να υπάρχουν στη ζωή σας, θα πρέπει να εξελίσσονται όπως τις θέλετε εσείς για να αισθάνεστε καλυμμένοι, ή στην περίπτωση που μετατρέπονται σε προβληματικές καλύτερα να λήγουν και να παρέρχονται από τη ζωή σας. Αυτό θα είναι και το βασικό σας κριτήριο από δω και στο εξής και θα αφορά όλα τα επίπεδα των διαπροσωπικών σας επαφών. Όμως στο σημείο αυτό, θα χρειαστεί αν επανεξετάσετε τη στάση κάποιων ανθρώπων που μάλλον αδικείτε.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (17/7/2020), περισσότερη ξεκούραση, καλή διατροφή και η ενίσχυση της φυσικής σας κατάστασης, θα σας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε και σας λείπει την εποχή αυτή. Ακούστε αν χρειάζεται και τη γνώμη ενός ειδικού της υγείας, στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε μικρές ενοχλήσεις ή προβληματάκια, που πιθανόν τις καταβολές τους να τις έχουν από τον άστατο ψυχισμό σας, που την εποχή αυτή, σας δημιουργεί, ψυχοσωματικά ζητήματα.

Ιχθείς

Εκείνο που πρέπει να δείτε πιο καθαρά την εποχή αυτή, είναι να διαχωρίσετε την προσωπική ζωή από την καριέρα και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Ναι, είστε σε φάση να κυνηγάτε τους προσωπικούς σας στόχους και να έχετε προσηλωθεί στην καριέρα και στις φιλοδοξίες σας, όμως τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν, φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα, τους έχετε περάσει σε δεύτερη μοίρα.  Τελικά, περισσότερο ζείτε για να δουλεύετε και δε δουλεύετε για να ζείτε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα