Σοφία Μουτίδου: Ο σύντροφός της την κάλεσε στο “The booth” και τον πέρασε με πρώην

20:15 16/7/2020 - Πηγή: iPop

Το “The booth” έχει ήδη ξεκινήσει και σήμερα, Πέμπτη 16 Ιουλίου, ο σύντροφος της Σοφίας Μουτίδου ετοίμασε μία έκπληξη στην αγαπημένη του. 

Η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κρυσταλλία Ρήγα και η Σοφία Κουρτίδου ενώθηκαν κι έγιναν μια απολαυστική παρέα. Έχουν βάλει ως στόχο να κουβεντιάζουν στον αέρα με τους τηλεθεατές όσα θα κουβέντιαζαν με τους φίλους τους. Ερωτικές σχέσεις, φιλίες, αγωνίες στη δουλειά,

όνειρα και στόχοι γίνονται θέμα συζήτησης και πεδίο ανταλλαγής απόψεων.

Αυτή τη φορά, όμως, μία έκπληξη περίμενε τη μία από τις έξι γυναίκες. Πιο συγκεκριμένα, ο σύντροφος της Σοφίας Μουτίδου, κάλεσε στην εκπομπή και συνομίλησε με την αγαπημένη του, αν και εκείνη δεν το ήξερε και δεν τον κατάλαβε καν, προσποιούμενος έναν ερασιτέχνη ψαρά, ο οποίος δεν βρίσκει τη θέση που του αρμόζει στην παρέα του, με τον μεταξύ τους διάλογο να είναι σπαρταριστός!

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός μπέρδεψε τη φωνή του αγαπημένου της με μια παλαιότερη σχέση της, με τα πειράγματα φυσικά από τις συνεργάτιδές της να μην σταματούν.

Αφού έκλεισε το τηλέφωνο, οι υπόλοιπες τρεις γυναίκες έκαναν πλάκα στην ηθοποιό, η οποία ακόμα δεν είχε καταλάβει ότι ήταν ο σύντροφός της στο τηλέφωνο.

Δες όλα όσα ειπώθηκαν στο “The booth”: 

Βέβαια, δεν ήταν και η μόνη έκπληξη σήμερα, αφού μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε ο Κρατερός Κατσούλης στις τέσσερις κυρίες του “The Booth”. «Λέγομαι Σοφοκλής, είμαι 23 χρονών και θέλω να γίνω ηθοποιός. Ζήτησα να μιλήσω μαζί σας γιατί σας θαυμάζω πάρα πολύ και θα ήθελα να με αξιώσει ο Θεός κάποια στιγμή να παίξω μαζί σας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης ως Σοφοκλής.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Δες ακόμα:

Το “The booth” έκανε πρεμιέρα! Δες την έναρξη της εκπομπής (Video)

Το άρθρο Σοφία Μουτίδου: Ο σύντροφός της την κάλεσε στο “The booth” και τον πέρασε με πρώην εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα