Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/7/2019)

07:35 17/7/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Αρκετά δύσκολη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, από συναισθηματικής κυρίως άποψης θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Και αυτό γιατί η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω σας επηρεάζει

άμεσα. Αυτό που σας ζητάει να κάνετε το επόμενο χρονικό διάστημα είναι, να βάλετε όρια στην οικογένεια σας και να μην αφήνετε τα συναισθήματα σας να επηρεάζουν την κρίση σας. Επίσης, ήρθε η στιγμή να κόψετε δεσμούς με ανθρώπους και καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω και να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους. Μέσα από αυτή την διαδικασία να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε πιο δυνατοί. Τις αποφάσεις σας θα τις ενισχύσει ακόμα περισσότερο η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας βοηθήσει να λειτουργήσετε με βάση το προσωπικό σας συμφέρον και γιατί όχι να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε επαγγελματικά. Αφήστε στην άκρη το σύνδρομο του καλού παιδιού γιατί όπως έχετε διαπιστώσει μέχρι στιγμής δεν σας έχει βοηθήσει.

Ταύρος

Γερά στα πόδια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι πατάτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική για εσάς τους Ταύρους. Το αίτημα της είναι να αλλάξετε τον τρόπο με την Κοσμοθεωρία, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας. Όλο αυτό για να γίνει θα χρειαστεί προσπάθεια, μιας και θα πρέπει να ξεπεράσετε την κριτική και τις αντιστάσεις της οικογένειας σας. Επίσης σήμερα, κάτω  από την επιρροή όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα αναγκαστείτε να είστε προσεχτικοί και μετρημένοι στον τρόπο με τον οποίο θα αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

Δίδυμοι

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα δημιουργήσει αρκετούς τριγμούς στον άξονα των αξιών σας. Κάτω από την επιρροή της θα έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, ενώ μέσα από αυτή την διαδικασία θα συνειδητοποιήσετε τι είναι σημαντικό για εσάς και την εξέλιξη σας. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας αναγκάσει να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους και να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας, ώστε να μην νιώθετε οικονομική ανασφάλεια.

Καρκίνος

Στο μάτι του κυκλώνα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, νιώθετε ότι βρίσκεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω σας αφορά άμεσα. Κάτω από το μεγεθυντικό φακό της θα δείτε με καθαρή ματιά τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ενώ θα καταλάβετε ότι ήρθε η στιγμή να πάρετε την απόφαση και να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες που ξέρατε ότι ουσιαστικά δεν σας προσφέρουν κάτι εσείς τις συντηρούσατε από συνήθεια ή ανασφάλεια. Καταλυτικό ρόλο σε αυτές τις αποφάσεις θα παίξει  η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο η οποία θα σας αναγκάσει να καταλάβετε ότι τις αποφάσεις για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας καθώς και τα ξεκαθαρίσματα πρέπει να γίνουν άμεσα.

Λέων

Κάθε άλλο παρά βαρετή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητα σας, ενώ στις αποσκευές της κουβαλάει για εσάς σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας και νέες ευθύνες τις οποίες δεν θα διστάσετε να πάρετε, παρόλο που στα μάτια των περισσοτέρων θα φαίνονται πολύ μεγάλες ή ριψοκίνδυνες. Ενώ από την άλλη πλευρά, η  όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας αναγκάσει να είστε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στα αυστηρά χρονοδιαγράμματα που σας έχουν δοθεί. Αυτό μπορεί να σας μεγεθύνει το άγχος και την ανασφάλεια σας προσωρινά.

Παρθένος

Ιδιαίτερα τυχεροί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Ενώ παράλληλα, θα σας ωθήσει να κάνετε μερικά ξεκαθαρίσματα στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις αφήνοντας στην άκρη τους συναισθηματισμούς. Ενώ, είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξουν και σημαντικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Σε αυτές τις εξελίξεις συνεπικουρεί ,  και η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη  με τον ανάδρομο  Κρόνο, θα σας βοηθήσει να βάλετε με την βοήθεια των φίλων σας τα σχέδια σας σε στέρεες βάσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια φιλική σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο μπορεί να γίνει ερωτική.

Ζυγός

Αρκετά πιεσμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι  θα νιώσετε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας πιέσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και την καριέρα και την οικογένεια σας. Αυτό που απαιτεί από εσάς είναι να πάψετε να είστε υποχωρητικοί στις επιθυμίες των άλλων και να ακολουθήσετε τα δικά σας θέλω. Άλλωστε, όπως και εσείς έχετε διαπιστώσει, η συγκαταβατική σας στάση δεν σας έχει βοηθήσει. Από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο  Κρόνο θα σας αναγκάσει να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην εξέλιξη της καριέρας σας απ’ ότι στην οικογένεια σας. Το αποτέλεσμα είναι να γίνετε αποδέκτης παραπόνων από τα μέλη της οικογένειας σας τα οποία νιώθουν ότι τους παραμελείτε.

Σκορπιός

Με έμμεσο τρόπο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, πρωταγωνιστείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η συμμετοχή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα στην Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στον μετασχηματισμό του τρόπου με τον οποίο επικοινωνείτε τις θέσεις σας, ενώ οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ουρανός με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη θα φέρουν ξαφνικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσετε με σοβαρότητα τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία σας θα παίξει η παρουσία ενός μεγαλύτερου σε ηλικία ατόμου στην ζωή σας.

Τοξότης

Υπάρχουν στιγμές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που νιώθετε ότι πρέπει να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις οικονομικές σας υποθέσεις. Αυτό που απαιτεί από εσάς είναι να πάρετε την απόφαση και να δείτε ποιες οικονομικές συνεργασίες είναι σημαντικές για εσάς και ποιες  πλέον δεν αποδίδουν. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα καταφέρετε να πατήσετε και πάλι γερά στα πόδια σας , ώστε πολύ σύντομα να νιώσετε και πάλι οικονομικά ασφαλείς. Επίσης σήμερα, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας αναγκάσει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με το πορτοφόλι σας και να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες, αν δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι.

Αιγόκερως

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι για άλλη μια φορά και σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας με την συμμετοχή του Πλούτωνα θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να μετασχηματίσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.  Η διαδικασία αυτή όσο επίπονη και αν είναι, μακροπρόθεσμα θα έχει για εσάς θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχετε δει πολλές φορές την ζωή σας να αλλάζει ριζικά. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Κρόνος ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας  με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να βάλετε αυστηρά όρια και κανόνες στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Όσο για τα κακόβουλα σχόλια όσων λένε ότι κινείστε με βάση το προσωπικό σας συμφέρον, απλά δεν σας αγγίζουν.

Υδροχόος

Αρκετό άγχος, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα επηρεάσει για άλλη μια φορά την ψυχολογία σας. Κάτω από την επιρροή της θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας οι οποίες και θα σας πιέσουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεσπάσετε τα νεύρα σας στην οικογένεια σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης σήμερα, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας πιέσει αρκετά, καθώς θα είστε αναγκασμένοι να ακολουθήσετε νέους κανόνες στο χώρο της δουλειάς σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς για προληπτικούς λόγους θα πρέπει να αποχωριστείτε ορισμένες διατροφικές αδυναμίες.

Ιχθείς

Με γνώμονα την λογική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα πρέπει να κινηθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, κάθε άλλο παρά αρνητική θα είναι για εσάς. Και αυτό γιατί κάτω από την επιρροή της θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να έρθετε πιο κοντά σε ισχυρά πρόσωπα. Όλο αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα κάποια πρόσωπα τα οποία βρισκόταν δίπλα σας να νιώσουν ότι δεν ταιριάζουν με τον νέο σας κύκλο και να απομακρυνθούν. Όσο και αν σας στεναχωρήσει αυτό το γεγονός θα πρέπει να έχετε στο νου σας ότι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τις ίδιες προοπτικές εξέλιξης. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας ωθήσει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτή τη χρονική περίοδο η δουλειά είναι πιο σημαντική από την διασκέδαση.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/7/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα