Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (09/10/2022)

10:24 9/10/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (09/10/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (09/10/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (09/10/2022),

η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας μαζί με την Πανσέληνο και στον άξονα των συνεργασιών σας θα φέρει σε κάποιους από εσάς σταθεροποίηση και ολοκλήρωση σε κάποιες συνεργασίες σας ωστόσο κάποιοι θα συνεχίσετε να πιέζεστε οικονομικά.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 12ο σας οίκο και μαζί με την Πανσέληνο θα σας κάνει πιο εσωστρεφείς αφού ίσως να σας απασχολήσουν μέσα σας θέματα εργασιακά ή με συναδέλφους. Ωστόσο προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να φροντίσετε πάνω από όλα τον εαυτό σας και την υγεία σας και να είστε ψύχραιμοι με δυσκολίες που αντιμετωπίζετε.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα στον Κριό και τον 11ο σας οίκο μαζί με την Πανσέληνο θα ευνοήσει κάποια ολοκλήρωση σε στόχους ,φιλίες και δημιουργικότητα ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε και αρκετά τα οικονομικά σας ή κάποιες οφειλές που θα προκύψουν ξαφνικά και θα πρέπει να τις καλύψετε. Κάποιοι αποφύγετε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 10ο σας οίκο και μαζί με την Πανσέληνο θα σας επηρεάσει σε θέματα καριέρας αλλά και σε συνεργασίες που ίσως να σας ωθήσουν να κάνετε ίσως κάποιες υπερβολές ενώ κάποιοι ίσως να είστε κάπως ανασφαλείς για κάποια σχέδιά σας ή νομικά θέματα.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα στον Κριό θα βρίσκεται σε ένα ευνοϊκό ζώδιο για εσάς και στον 9ο σας οίκο και θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε κάποια σχέδιά σας ή να σταθεροποιήσετε κάποια συνεργασία ωστόσο κάποιοι από εσάς θα συνεχίσετε να πιέζεστε από το τετράγωνο Ουρανού-Κρόνου και θα πρέπει να έχετε υπομονή.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 8ο σας οίκο και μαζί με την Πανσέληνο θα σας απασχολήσουν οικονομικά και συναισθηματικά θέματα ωστόσο ίσως να έχετε κάποια έσοδα και ίσως θα καταφέρετε να κάνετε καλή διαχείριση μετά από κάποια περίοδο άγχους.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα στον Κριό και τον 7ο σας οίκο μαζί με την Πανσέληνο θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια ωστόσο κάποιοι ίσως να νοιώθετε κάποια κούραση μέσα στην καθημερινότητά σας και να πιέζεστε για κάποιες οφειλές σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (09/10/2022), η Σελήνη σήμερα στον Κριό και τον 6ο σας οίκο μαζί με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον 6ο σας οίκο θα σας επηρεάσει αρκετά σε ένα επίπεδο καθημερινότητας αλλά και στην εργασία σας. Προσέχετε εντάσεις και διαφωνίες .κουτσομπολιά και προσπαθήστε να βρείτε ευκαιρία ώστε να μείνετε μόνοι και να ηρεμήσετε.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα στον Κριό στον 5ο σας οίκο μαζί με την Πανσέληνο δεν θα είναι τόσο αρνητική για εσάς και παρόλο που μπορεί να πιεστείτε κάπως οικονομικά θα αντεπεξέλθετε σε κάποια χρήματα που θα πρέπει να δώσετε για να καταφέρετε κάποιο στόχο σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό και τον 4ο σας οίκο μαζί με την Πανσέληνο θα σας επηρεάσει αρκετά στις σχέσεις με την οικογένεια σας αλλά και στα επαγγελματικά σας και σε θέματα με συνεργάτες .Φροντίστε να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας χωρίς να φτάσετε σε ξεσπάσματα.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 3ο σας οίκο και μαζί με την Πανσέληνο θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε κάποιες συμφωνίες και να έχετε βοήθεια από το περιβάλλον σας σε δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και σε οικονομικά θέματα.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 2ο σας οίκο και μαζί με την Πανσέληνο θα σας βοηθήσει ίσως να έχετε κάποια έσοδα ή να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό με τα οικονομικά σας. Κάποιοι αποφύγετε ωστόσο να κάνετε σημαντικές αγορές γιατί ίσως αργότερα να το μετανιώσετε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (09/10/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα