Τι κρύβουν οι γυναικείες τσάντες

22:01 14/4/2014 - Πηγή: iPop

Παρατήρησε μία τυχαία γυναίκα στο δρόμο, σίγουρα θα κρατάει μία τσάντα μπαούλο, ο ένας της ώμος θα πέφτει από το βάρος της τσάντας και άμα τη ρωτήσεις τι έχει μέσα και αν όντως χρειάζεται τη βαλίτσα μαζί της, θα σου απαντήσει με υφάκι «έχω μέσα τα απολύτως απαραίτητα». Ποια είναι όμως τα απολύτως απαραίτητα που κρύβουν οι γυναικείες τσάντες;

Ανοίξαμε τις τσάντες που έχουν οι γυναίκες του ipop κάθε μέρα μαζί τους και βρήκαμε θησαυρούς!

Τσαντάκι με καλλυντικά: Πούδρες, make up, μολύβια, ξύστρες, μάσκαρες. Όλοι οι σύμμαχοι μαζεμένοι σ”
ένα πολύχρωμο τσαντάκι! Σου λέει, βάφτηκε που βάφτηκε ας μπορεί να το ανανεώσει μέσα στη μέρα.Πορτοφόλι: Προσοχή, είπαμε πορτοφόλι. Το τι θα βρεις μέσα του είναι άλλο θέμα… Κάρτες από τράπεζες, κάρτες από διάφορα μαγαζί, αποδείξεις, ταυτότητα, δίπλωμα, φωτογραφίες, σημειώματα και χαρτονομίσματα.Πορτοφολάκι: Γιεπ, είναι διαφορετικό από το πορτοφόλι. Εδώ θα βρεις μερικά χαρτονομίσματα για έκτακτη ανάγκη (τα οποία προφανώς και δεν μπορούν να μπουν στο πορτοφόλι) και κέρματα. Πολλά κέρματα, λες και έκλεψε κανένα παγκάρι!Ταμπόν ή/και σερβιέτες: Δεν έχει σημασία αν είναι στις «δύσκολες» μέρες της. Πάντα μία γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της έχει στην τσάντα της τουλάχιστον ένα αντικείμενο του είδους για τα απρόοπτα ή για κάποια φίλη που μπορεί να τα χρειαστεί!Μωρομάντηλα/υγρά μαντηλάκια: Ποτέ δεν ξέρεις τι θα χρειαστεί να ακουμπήσεις και πώς θα καταλήξουν τα χέρια σου. Ε, μία γυναίκα έχει μαντηλάκια για να τα καθαρίσει!Παυσίπονα: Τι και αν κάθε βράδυ σου παραπονιέται ότι έχει πονοκέφαλο και απαρνιέται όσα θέλεις τόσο απλόχερα να της προσφέρεις… Στην τσάντα της πάντα θα βρίσκεται κάποιο παυσίπονο.Κρέμα για τα χέρια: Και όμως για τις περισσότερες γυναίκες η κρέμα για τα χέρια είναι είδος πρώτης ανάγκης. Αυτό.Ipad: Οκ, αυτό δεν θέλει σχόλιοΑναπτήρα: Ακόμα και οι αντικαπνίστριες έχουν ένα αναπτήρα ή σπίρτα στις τσάντες τους. Η αιτιολόγηση που ακούσαμε ήταν «μπορεί να κρέμεται μία κλωστή και να θέλω να την κάψω. Ή να θέλω να ανάψω κάποιο κερί»………Φορτιστές: Σ’ αντίθεση με εμάς, οι γυναίκες είναι προνοητικές. Σου λέει, θα λείπω όλη την ημέρα από το σπίτι, σίγουρα θα μείνω από μπαταρία. Και κάπως έτσι παίρνουν μαζί τους φορτιστές για: το κινητό, το ipad, το ηλεκτρονικό τσιγάρο, το laptop και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!Τσίχλες: Γι” αυτό δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο πέρα από ευχαριστώ!Lip Balm: Όλες είχαν τουλάχιστον ένα, μία από τις γυναίκες μας μάλιστα είχε τρία! (Τι είναι το λιπ μπαλμ;)Καθρεφτάκι: Δεν φτάνει ο καθρέφτης στο μπάνιο, πίσω από τη πόρτα, μέσα στην ντουλάπα, στο σαλόνι και όλοι οι καθρέφτες του αυτοκινήτου. Οι γυναίκες χρειάζονται και ένα μικρό μέσα στη τσάντα τους.Αποσμητικό: Και πάλι προσπαθούν να αποδείξουν πόσο προνοητικές είναι. Λένε, θα λείπω όλη μέρα να μην έχω να ανανεώσω το αποσμητικό μου; (Μπράβο κορίτσια!)Προφυλακτικά: Αυτά τα κρατάνε σε ξεχωριστό τσεπάκι ή πορτοφολάκι για να μην τα βλέπει ο κόσμος. Και πάλι όμως προνοούν οι γυναίκες!Tip!

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από το ινστιτούτο OnePoll με έδρα το Μπρίστολ της Βρετανίας, μία γυναικεία τσάντα έχει κατά μέσο όρο το ίδιο βάρος με ένα μωρό 15 μηνών. Οι ερευνητές, που ρώτησαν 5.000 ανθρώπους μέσω διαδικτύου, υπολόγισαν ότι κατά μέσο όρο μία γυναικεία τσάντα ζυγίζει 10,5 κιλά!

The post Τι κρύβουν οι γυναικείες τσάντες appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα