Γιατί να αγαπήσεις τα nude χείλη

07:02 21/10/2014 - Πηγή: iPop

Φέτος τα πιο έντονα κραγιόν έχουν την τιμητική τους εσύ, όμως, δεν τα συμπαθείς και πολύ! Θες να φαίνεσαι πιο φυσική για να νιώθεις πιο άνετα και φυσικά πιο πολύ ο εαυτός σου. Επειδή και εμείς συμφωνούμε μαζί σου και αγαπούμε τα nude χείλη βρήκαμε και άλλους λόγους για να μπορέσουμε να σου πούμε και επίσημα ότι καλά κάνεις!

Λόγοι για να προτιμήσεις τα nude χείλη!Σε κάνουν να φαίνεσαι νεότερη: Είναι πολύ σημαντικό να μην φαίνεσαι μεγαλύτερη με το μακιγιάζ σου και αυτό μπορείς να το πετύχεις με τα συγκεκριμένα κραγιόν.Μπορείς να τονίσεις
περισσότερο τα μάτια σου: Όταν έχεις πιο έντονο βάψιμο στα μάτια σου επιβάλλεται τα χείλη σου να είναι πιο απαλά. Αν έχεις, λοιπόν, έντονα μάτια από μόνα τους ή τα βάφεις εσύ πιο έντονα μπορείς να προτιμήσεις και να τιμήσεις και εσύ τα nude κραγιόν.Σου επιτρέπουν να ντυθείς, όπως θέλεις: Τα nude χείλη δεν δεσμεύουν το υπόλοιπο σύνολό σου. Μπορείς να φορέσεις όσα χρώματα θες και έτσι δε θα κάνεις το σύνολό σου να φαίνεται υπερβολικό.Δεν έχεις τον κίνδυνο να μουτζουρωθείς: Το μεγάλο σου άγχος όταν φοράς έντονο κραγιόν είναι μην φύγει από τη θέση του και να λερώσει τα δόντια σου ή το πρόσωπό σου γενικότερα. Με το nude κραγιόν, λοιπόν, δεν έχεις τέτοιο κίνδυνο αφού και να ξεφύγει από το περίγραμμά του δεν φαίνεται.

The post Γιατί να αγαπήσεις τα nude χείλη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα