Τι είναι το «Forest Personality Test»; Το νέο trend του TikTok που δείχνει ποιος είσαι στ’ αλήθεια

13:57 29/7/2022 - Πηγή: iPop

Το μυαλό είναι κάτι το μαγικό, και υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά που δεν γνωρίζουμε γι’ αυτό. Μερικές φορές, όμως, τα ψυχολογικά τεστ μπορούν να μας βοηθήσουν να αποκαλύψουμε λίγο περισσότερα για τον εαυτό μας. Ένα από αυτά είναι και το «Forest Personality Test». Ναι! Αναφέρομαι στο ψυχολογικό τεστ που έχει γίνει viral στο TikTok τις τελευταίες μέρες και σου αποκαλύπτει τις πιο κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου! Είσαι έτοιμη να τις ανακαλύψεις;

Το «Forest Personality Test»

βασίζεται στην «σχεσιακή ψυχολογία», είναι, δηλαδή, μια νοητική περιπέτεια που λειτουργεί μεταφέρνοντάς σε, σε ένα ψυχολογικό ταξίδι αυτο – ανακάλυψης. Πλάθει ένα σενάριο στο μυαλό σου βήμα προς βήμα, ενθαρρύνοντάς σε τελικά να αναλογιστείς το νόημα και τη σημασία κάθε στοιχείου του σεναρίου για εσένα, ως άτομο.

Τι παρατηρείς πρώτα; Αυτό το τεστ προσωπικότητας αποκαλύπτει τον μεγαλύτερο υποσυνείδητο φόβο σου

Απάντα, λοιπόν στις παρακάτω ερωτήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια και ανακάλυψε τις αξίες που διέπουν την προσωπική σου ζωή.

@wendi.lizola he thought he ate vc: @julieandcorey #greenscreen #forestquestion #strawberryquestion #prankonboyfriend ♬ use this if youre gay – alex ◡̎ Τεστ με δάσος: Άφησε το μυαλό σου να ταξιδέψει για λίγο!

Φαντάσου τον εαυτό σου να περπατά μέσα σε ένα όμορφο δάσος. Ο ήλιος λάμπει κι έχει ένα τέλειο αεράκι. Είναι απλά πανέμορφα.

1. Με ποιον περπατάς;

Καθώς συνεχίζετε τη βόλτα σας μέσα στο δάσος, συναντάτε ένα ζώο.

2. Τι είδους ζώο είναι;

Το ζώο σας πλησιάζει.

3. Τι κάνει το ζώο;

Περπατάτε ακόμα πιο βαθιά στο δάσος και φτάνετε σε ένα ξέφωτο. Υπάρχει ένα σπίτι στη μέση του πουθενά.

4. Πόσο μεγάλο είναι; Είναι περιφραγμένο ή όχι;

Περπατάτε μέχρι την πόρτα του σπιτιού και είναι λίγο ανοιχτή. Μπαίνεις και βλέπεις ένα τραπέζι.

5. Τι υπάρχει στο τραπέζι; Δώσε αναλυτική περιγραφή

Έπειτα, βγαίνεις έξω από το σπίτι και αντικρίζεις έναν κήπο. Εκεί υπάρχει ένα φλιτζάνι.

6. Από τι είναι φτιαγμένο το φλιτζάνι και τι κάνεις με αυτό;

Καθώς περπατάτε μέχρι το τέλος του κήπου, ανακαλύπτεις μία πηγή νερού.

7. Τι είδους πηγή νερού είναι; Μια λίμνη; Ποτάμι;

Πρέπει να περάσεις αυτό το νερό για να φτάσεις στο σπίτι.

8. Πόσο βρέχεσαι;Unsplash / kazuend

Τεστ Προσωπικότητας: Αυτό που βλέπεις πρώτα στην εικόνα αποκαλύπτει τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά σου

Έτοιμη για τις απαντήσεις;Το άτομο με το οποίο περπατούσατε είναι το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή σου.Το μέγεθος του ζώου που συναντάτε είναι μια αναπαράσταση του μεγέθους των προβλημάτων σου.Εάν η ενέργειά του ήταν πιο σοβαρή, σημαίνει ότι τείνεις να είσαι πιο ενεργητική σαν άνθρωπος. Αν ήταν ειρηνικό, τότε είσαι πιο παθητική.Το μέγεθος του σπιτιού είναι αντιπροσωπευτικό του μεγέθους της φιλοδοξίας σου.Εάν δεν υπήρχε φράχτης γύρω από το σπίτι, σημαίνει ότι τείνεις να είσαι πιο ανοιχτή.Αν αυτό που είδες στο τραπέζι δεν ήταν φαγητό, άνθρωποι ή λουλούδια, ίσως είσαι λίγο δυστυχισμένη. Το πόσο ανθεκτικό ήταν το φλιτζάνι που βρήκες είναι αντιπροσωπευτικό του πόσο ισχυρή είναι η σχέση σου με το άτομο στο πρώτο μέρος της ιστορίας. Αυτό που επέλεξες να κάνεις με το φλιτζάνι είναι αντιπροσωπευτικό της στάσης σου απέναντί ​​του.Το μέγεθος της πηγής νερού σχετίζεται με το μέγεθος της σεξουαλικής σου ορμής.Αν βράχηκες πολύ, σημαίνει ότι το σεξ είναι σημαντικό για εσένα. Εάν όχι, τότε είναι λιγότερο σημαντικό.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τι είναι το «Forest Personality Test»; Το νέο trend του TikTok που δείχνει ποιος είσαι στ’ αλήθεια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα