Τι είναι η «θεωρία των κόκκινων νυχιών» που έχει γίνει viral στο TikTok και πώς το μανικιούρ σου μπορεί να αποκαλύψει πολλά στοιχεία της προσωπικότητάς σου;

14:00 9/11/2022 - Πηγή: iPop

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, αλλά σύμφωνα με το TikTok το χρώμα των νυχιών που επιλέγεις μπορεί να αποκαλύψει πολλά για εσένα, τον χαρακτήρα σου και την προσωπικότητά σου, είτε είναι κόκκινο, λευκό, μπλε ή κάτι άλλο. Επιπλέον, σύμφωνα με τους ειδικούς του TikTok, το χρώμα των νυχιών σου μπορεί να δείξει την κατάσταση της σχέσης σου, ακόμη και να προσελκύσει άτομα που σου αρέσουν ή σε ενδιαφέρουν, αρκεί να έχεις κάνει τη σωστή επιλογή!

Τα βίντεο σχετικά με τα κόκκινα νύχια και τη θεωρία των red

nails έχουν εκατομμύρια προβολές στο TikTok, αλλά τι σημαίνει στην πραγματικότητα και γιατί οι άνθρωποι ξαφνικά ξεκίνησαν να την ακολουθούν; Παρακάτω βρίσκονται όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Η Audrey Hepburn γίνεται viral στο TikTok! Τι είναι οι side bangs και γιατί τις έχουν όλες οι celebrities αυτό το φθινόπωρο;

Κόκκινα νύχια TikTok: Τι σημαίνει η νέα θεωρία;

Ουσιαστικά, τα κόκκινα νύχια προσελκύουν τους άνδρες. Γιατί, όμως, συμβαίνει κάτι τέτοιο και ποια είναι η εξήγηση;

Σε ένα βίντεο του TikTok, όπου έδειχνε τη Hailey Bieber να έχει τα νύχια της βαμμένα κόκκινα, η χρήστης GirlBossTown σχολίασε: «Τα αγόρια έλκονται από τα κόκκινα νύχια επειδή μεγαλώνοντας, όλα τα πρώτα τους celebrity crushes, οι δασκάλες και η πρώτη τους σύντροφος στη δεκαετία του ’90, είχαν πάντα κόκκινα νύχια. Το ορκίζομαι, όποτε έχω κόκκινα νύχια τα παρατηρούν και τα σχολιάζουν. Νόμιζα ότι ήταν παλιομοδίτικα, αλλά πρέπει να με εμπιστευτείτε».

@lemonsandlabels Let’s see how it goes #rednails #rednailtheory ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral – WZ Beat

Στέκει στην πραγματικότητα η θεωρία των κόκκινων νυχιών στο TikTok ή είναι άλλο ένα βίντεο χωρίς καμία λογική βάση;

Δεν έχω ιδέα! Μία άλλη χρήστης, όμως, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο λαμβάνει πάρα πολλά κομπλιμέντα για τα νύχια της, ενώ στη συνέχεια έδειξε να έχει και πολλά μηνύματα στο Snapchat. Μια άλλη λεζάντα σε βίντεο του TikTok αναφέρει: «Η θεωρία των κόκκινων νυχιών είναι αληθινή».

Εγώ το μόνο που έχω να σου δώσω ως απάντηση στην ερώτησή σου, είναι εάν θέλεις να έχεις τα νύχια σου κόκκινα, έχετα κόκκινα. Μην το κάνεις μόνο και μόνο επειδή στο επιβάλει ένα ακόμα trend. Κάνε αυτό που πραγματικά θέλεις, σε εκφράζει και σου ταιριάζει!

@laciecouto lol #greenscreen ♬ Meanwhile we silly tf – topher

Contouring για αρχάριους: Μάθε πώς να μεταμορφώσεις το πρόσωπό σου με τα viral βίντεο του TikTok

Και εκτός από το κόκκινο, τι σημαίνουν όλα τα υπόλοιπα χρώματα στο TikTok;

Εγώ, πάντως, δεν ήξερα ότι ένα απλό χρώμα στα νύχια μπορεί να αποκαλύψει τόσο πολλά για εμάς…

Σύμφωνα με το TikTok, τα λευκά νύχια σημαίνουν ότι είσαι ελεύθερος/η. Το Urban Dictionary υποστηρίζει ότι τα λευκά νύχια μπορεί να σημαίνουν ότι είσαι «έτοιμη να προχωρήσεις και να κάνεις μία νέα αρχή».

Αντίθετα, τα μπλε νύχια αποκαλύπτουν ότι είσαι σε σχέση, με τους χρήστες του TikTok να λένε ότι το γαλάζιο είναι το χρώμα που επιλέγει κάθε άντρας όταν τους ρωτάς τι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου.

Παρακάτω μπορείς να απολαύσεις ακόμα περισσότερα βίντεο στο TikTok με άτομα που μιλούν για τη θεωρία των κόκκινων νυχιών:

@girlbosstown #greenscreen #haileybieber ♬ original sound – GirlBossTown @sophiacarrdona testing out the #rednails theory @GirlBossTown #manicure #boston #saturdayactivites #selfcare ♬ original sound – veggibeats

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τι είναι η «θεωρία των κόκκινων νυχιών» που έχει γίνει viral στο TikTok και πώς το μανικιούρ σου μπορεί να αποκαλύψει πολλά στοιχεία της προσωπικότητάς σου; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα