Τι μπορείς να κάνεις με τις αυγοθήκες που περίσσεψαν

08:31 19/4/2014 - Πηγή: iPop

Πήραμε τα αυγά, τα βάψαμε, τα στολίσαμε και περιμένουμε να τα τσουγκρίσουμε και να τα φάμε. Λογικά σου έχουν περισσέψει αυγοθήκες. Μην βιαστείς να τις πετάξεις! Μπορεί να φανούν χρήσιμες για μια από τις παρακάτω DIY προτάσεις.

Κοτοπουλάκι

Κόβουμε ώστε να απομονώσουμε μια θήκη και τη βάφουμε σε όποιο χρώμα επιθυμούμε. Μπορείς να δοκιμάσεις δύο διαφορετικές εκδοχές:

Διαμορφώνουμε τα μάτια, τα φτερά και το ράμφος και προσθέτουμε ένα πούπουλο στο ίδιο χρώμα με τη θήκη.Προσθέτεις «καπάκι» στο ίδιο χρώμα και σχεδιάζεις σε χαρτόνι τα φτερά, τα
πόδια και το ράμφος.Έντομα

Βάφουμε μια σειρά της θήκης στο κατάλληλο χρώμα, σχεδιάζουμε μάτια και προσθέτουμε καθαριστικά πίπας για να φτιάξουμε πόδια ή κεραίες.

Γουρουνάκια

Κόβουμε στο κατάλληλο σχήμα και διακοσμούμε με χαρτόνια, κορδέλες και καθαριστικά πίπας.

Μπουκέτο λουλούδια

Κόβουμε στο κατάλληλο σχήμα, βάφουμε στο χρώμα που επιθυμούμε και περνάμε καθαριστικό πίπας. Στην κορυφή μπορούμε να διακοσμήσουμε με vintage κουμπιά για ωραιότερο αποτέλεσμα.

Photos: parents.com, readingconfetti.com, spearmintbaby.com, FamilyFun Magazine, architectureartdesigns.com, paperplateandplane.wordpress.com, intimateweddings.com

The post Τι μπορείς να κάνεις με τις αυγοθήκες που περίσσεψαν appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα